Кухненски робот!!! Помагайте!!!

• 375 956
  • 1 866
  •   2
Отговори
# 270
  • Бургас
Много благодаря за поясненията.Сигурно като дойде време и аз да поръчам ще питам отново относно доставката .

# 271
Такааа, пристигам със снимките  Laughing

Това ако са кубчета, аз съм трамвай. Така МЕЛИ и моя. Laughing И всеки един чопър ще ти ги намели по същия начин.

# 272
Ок, може би грешката е моя, че снимах крайния резултат (най-ситното).
Но пък, няма значение. На който не му харесва, да си действа с чопъра или с ножа  Wink

# 273
Ок, може би грешката е моя, че снимах крайния резултат (най-ситното).
Но пък, няма значение. На който не му харесва, да си действа с чопъра или с ножа  Wink

Няма ситно -не ситно. Това НЕ СА кубчета- това е смляно. Същото прави ВСЕКИ ЕДИН робот без изключение.

# 274
Поради някаква причина, мога да правя разлика между смляно и нарязано. Както и да е.
Ние в нашата къща не сме толкова претенциозни и не ни е важно картофите за мусаката например да са 2х2см., но хора всякакви.
Не съм казала, че другите роботи не могат да режат (но май няма кой да чете).
Аз нямам какво повече да кажа в тази тема.
Явно нямате нужда от чужди мнения, защо изобщо питате? ( няма нужда да ми отговаряте на този въпрос).

# 275
Не стига че подвеждаш хората с лъжлива информация ами и държиш тон. ooooh!

Никой не те е дърпал за езика да казваш че твоят режел на кубчета, когато с нищо не се отличава от който и да бил друг.

# 276
Не стига че подвеждаш хората с лъжлива информация ами и държиш тон. ooooh!

Никой не те е дърпал за езика да казваш че твоят режел на кубчета, когато с нищо не се отличава от който и да бил друг.
Не стига, че момичето си е направило труда да снима, да качи, да коментира ами и претенции накрая! Единствено снимките, дават възможност да прецените дали ТАЗИ форма ви устройва. Поне грам уважение към чуждия труд! Никой не ти е взел портфейла от ръцете и не ти е купил насила нещо!
А коментарите в он-лайн магазините не са случайни. Щом на Филипса са все положителни, значи има защо. И мен силно ме впечатли този с кубчетата, но ако ми се счупи на втория месец  ooooh! 300 лв не са ми безразлични. Да не говорим, че поне на кадър изглеждат едри и примерно не си представям да хрупам подобен таратор.

# 277
  • Балчик
 И аз подкрепям напълно предното мнение. Ти къде видя Диамантче да е писала, че реже на кубчета? Къде те е подвела? Каза, че не са правилни кубчета, а парч1енца и ще снима, за да видите и да прецените.

Определено не кълца, а реже. Да, не са правилни форми куб, но не е намачкано и накълцано. Стават хубави, цели парченца. Мога да снимам  Crazy

Айде купете си Бош-а, тъкмо да чуем отзиви от първа ръка. Peace За мен той е слаб с тази хилава мощност 800 вата и то НОМИНАЛНА пише. Знаете ли какво е номинална? Simple Smile Не знам колко му работната, действителна, обикновено не пишат.

Последна редакция: пт, 14 окт 2011, 08:28 от Джемма

# 278
Момичета, стига сте се "хапали".
Нали затова е темата,всеки да си каже мнението.
А пък после си имаме глава на раменете, да преценим кое ни устройва.
Моето лично мнение е ,че Диамантче не е искала да заблуди никой,иначе нямаше да си направи труда да снима и показва.
Аз съм и безкрайно благодарна   bouquet

# 279
  • Точно където трябва
Предварително се извинявам, ако не е за тук, но имам питанка. Искам да си купя уред, който да прави сок от домати, но като някогашните машинки, които бяха специално за домати. Да хваща само люспите и семките, а да смила месото. Дали сегашните сокоизтисквачки ще свършат тая работа или ще ми изкарат само чорбата?  Thinking

# 280
И аз подкрепям напълно предното мнение. Ти къде видя Диамантче да е писала, че реже на кубчета? Къде те е подвела? Каза, че не са правилни кубчета, а парч1енца и ще снима, за да видите и да прецените.

Определено не кълца, а реже. Да, не са правилни форми куб, но не е намачкано и накълцано. Стават хубави, цели парченца. Мога да снимам  Crazy
...

Няма смисъл... Ако е искала, щяла е да прочете какво съм написала.
Много по-лесно е просто да се заяжда...  Whistling

Еlliee,
пробвах веднъж да направя доматен сок със сокоизстисквачката, и се получи някакъв.  Crazy Отделиха се сухата от мократа част, както когато изстисквам плодове.
Не знам обаче доматите ли бяха гадни или просто не е това начинът, но на втората минута, половината в каната беше вода, а другата половина доматен сос някакъв. Не знам как да го обясня, май пак трябва да снимам  Laughing
Мисълта ми е, че не се получи хубав доматен сок  Rolling Eyes

# 281
  • Точно където трябва
Всъщност аз не държа да е със сокоизтисквачката. Просто се чудя има ли съвременен вариант на онзи допотопен уред.   newsm78
А иначе наистина доматеният сок се утаява.

# 282
  • Бургас
elliee , доматен сок правя с шейкър каната на Витал-а ..Навремето в пристъп на умопомрачение си го купих, но се оказа, че точно в шейкър каната с "нано цедка" Simple Smile става страхотен доматен сок, както и сок от грозде, малини, меки праскови и подобни. Знам, че Филипс имат шейкър с филтър, който, мисля би ти свършил работа. Ето го тук
Аз пък се озъртам за по-голямо намаление на Philips HR7774 ... Не че сегашният робот Tefal не ми върши работа, но е старичък и слабичък - има-няма 600W  Crazy

# 283
  • Точно където трябва
Irra, доста скъпичък този шейкър...Търся нещо такова
 http://shop.elekom.bg/index.php?main_page=product_info&cPath … p;products_id=115
Но това нещо не ми вдъхва доверие...
Пък и искам за зимата да си направя сок, с този шейкър няма ли да е много бавно?

# 284
  • Бургас
elliee, скъпичък си е, да. Навремето на мен ми излезе към 60-тина лв. Витал - а, но наскоро се разтърсих за нещо подобно в случай, че ме предаде машинката. Но съм убедена, че пак ще си купя подобен блендер с филтър.  Peace
Само да уточня, че единствено от меки плодове може да се прави сок с цедката...

Общи условия

Активация на акаунт