Кухненски робот!!! Помагайте!!!

• 374 408
  • 1 866
  •   1
Отговори
# 1 605
# 1 606
Честито! Дълго да го ползваш!

# 1 607
  • Пазарджик-Панагюрище
Честито,със мерак да си го ползваш и безпроблемно. Може ли да снимаш отдолу купата на блендера какъв е накрайника.Все се чудя дали моделите МСМ могат да съвместят аксесоари  с MUM? Аз искам да си купя купата с блендер,но тя се продава с 3 рендета,които си имам в комплекта. А цената е около 150 лв.Не ми се плаща за нещо,което имам и не ми трябва.Аз искам само купата с ножа без рендета.

# 1 608
За тези,които се интересуват от приставките за рязане на кубчета на Philips...
няма ги в наличност,но казаха ,че могат да ги поръчат.
От Philips ми да доха телефон - Лас сервиз - 02 8580102
Едната струва 10.50 ...другите 2 и те ще са там някъде...
За аксесоарът,на който се поставят тези приставки,не ми казаха цена.
Аз и не настоявах много,защото докато ги чаках,размислих.
Харесва ми,че има три приставки за кубчета,ама май повече искам да имам месомелачка,
затова за сега обмислям варианта с MUMа на Бош,макар и с един размер кубчета.
Та,моля drago_2008 да сподели,от къде се сдоби с приставката за сладки
и решетките за месомелачката.
Казаха ми,че приставката за изрязване на бисквити струвала 64 лв.
P.S.
Ако някой ще си поръчва аксесоар с приставки за кубчета на Philips,
имайте в предвид,че стават само за робот Avance Collection.

Здравейте, аз не разбрах дали стават само за пасатора Avance Collection или става и за роботите, като например
 Avance Collection HR7776/90 , понеже във сайта им са показани само за пасатора ?

# 1 609
Вече и аз мога да се похваля с робота си - Bosch MUM54251
Най-нормалното,което можеше да направя след като го получих беше да го включа,за да разбера дали работи...но НЕ.Аз реших,че трябва първо да измия всички части.Веднага се порязах на приставката за рязане на шайби Simple Smile
Първото ми стъргане беше на тиква,пробвах я навсякъде.Единият диск я направи на каша...(не се сещам за какво да го ползвам).
Вторият стърже от едната страна на много едро,от другата страна на много ситно,диск за средно положение няма.И третият е този с който се контузих.
И като споменах този третият...някой знае ли дали има диск за нормално нарязани картофи за пържене,а не за чипс?
Всъщност се интересувам как режат другите два,които ми липсват в комплекта.
Взех този модел,понеже държах на приставката за рязане на кубчета и месомелачката,но той няма сокоизстисквачка.Дали ако си купя сокоизстисквачка допълнително ще пасне на този модел?
Ако има друга тема може да ме препратите,за да не задръствам тук с въпросите си,сори Simple Smile

# 1 610
Харесва ми,че има три приставки за кубчета,ама май повече искам да имам месомелачка,
P.S.

Здравейте, аз не разбрах дали стават само за пасатора Avance Collection или става и за роботите, като например
 Avance Collection HR7776/90 , понеже във сайта им са показани само за пасатора ?

Понеже аз тогава се интересувах от роботите и въпросите ми бяха свързани с тях...Накрая този сътрудник,с когото кореспондирах ми написа : Имайте в предвид,че приставките стават само за  серията Avance Collection,не ми каза пасатор.От там аз реших,че на всеки Avance Collection може да се постави.Вече съжалявам,че го написах,това за приставките,(а  сега не мога да го изтрия) може да съм подвела хората.
Моля,задължително им пишете на сайта,те ще ви кажат дали става за вашият модел.

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 10:39 от kave

# 1 611
Най-нормалното,което можеше да направя след като го получих беше да го включа,за да разбера дали работи...но НЕ.Аз реших,че трябва първо да измия всички части.Веднага се порязах на приставката за рязане на шайби Simple Smile
Първото ми стъргане беше на тиква,пробвах я навсякъде.Единият диск я направи на каша...(не се сещам за какво да го ползвам).
Вторият стърже от едната страна на много едро,от другата страна на много ситно,диск за средно положение няма.И третият е този с който се контузих.
И като споменах този третият...някой знае ли дали има диск за нормално нарязани картофи за пържене,а не за чипс?
Взех този модел,понеже държах на приставката за рязане на кубчета и месомелачката,но той няма сокоизстисквачка.Дали ако си купя сокоизстисквачка допълнително ще пасне на този модел?
Ако има друга тема може да ме препратите,за да не задръствам тук с въпросите си,сори Simple Smile
Честито! И аз го имам и съм супер доволна. Допълнително докупих приставката за кубчета не беше включена като при теб.
Ето диск за пържени картофки
https://www.amazon.de/Bosch-MUZ45PS1-frites-Scheibe-Durchlaufsch … keywords=MUZ45KP1
И аз имам проблем с рендетата, едното много ситно, другото много едро.
Мисля сега да взема този диск, поне на снимки ми се стори, че стърже в някакъв среден размер. Пише, че е за картофи, ама надявам се да става и за кашкавал, знам ли?
https://www.amazon.de/Bosch-MUZ45PS1-frites-Scheibe-Durchlaufsch … keywords=MUZ45KP1

# 1 612
P.S.

Понеже аз тогава се интересувах от роботите и въпросите ми бяха свързани с тях...Накрая този сътрудник,с когото кореспондирах ми написа : Имайте в предвид,че приставките стават само за  серията Avance Collection,не ми каза пасатор.От там аз реших,че на всеки Avance Collection може да се постави.Вече съжалявам,че го написах,това за приставките,(а  сега не мога да го изтрия) може да съм подвела хората.
Моля,задължително им пишете на сайта,те ще ви кажат дали става за вашият модел.
Благодаря, и честита придобивка да си я ползвате със здраве и радост! Simple Smile
 Аз още съм в процес на избиране, но преди Коледа им писах за друго питане , смогнаха да ми отговорят след 20 дни.

# 1 613
Аз си купих  BOSCH MCM 64051.Доволна съм.Зеле режа,марули...Макар че малко ми я смачка,но е добре Simple Smile Още не съм пробвала всички ножове,но на първо четене-аз доволен Simple Smile

# 1 614
Този диск, който прави всичко на каша, се използва за стъргане на твърди продукти, като пармезан, ядки и т.н. Диск за рязане на картофи за пържене няма, трябва да се купи отделно. За всичките приставки, които са подходящи за този модел, съм писала по-напред в темата, по-точно има линкове към всяка една, защото имам същия модел , а и някой от темата питаше за приставките. Сокоизтисквачка, която да пасне за този модел, няма, или поне не съм информирана. Приставка за ренде "средно положение" пак има, май го дават като приставка за стъргане на картофите, но не мога да кажа с точност; заплюла съм си някои, и тази включително,но не съм си поръчала още.

# 1 615
Прочетох поста ти за аксесоарите,благодаря.Ще си позволя да използвам твои линкове за дискове по-долу.Не било нужно да се взимат 5-те диска в комплект,можело и по отделно.
Обаждах се в БОША да ми дадат цени,за тези,които ми липсват.Цените са двойни от тези,които са в други сайтове.Но на тези другите,не пише неръждаема стомана,а метал,та дилемата е оригинал или евтин.
Това е сравнението на цени "липсващи дискове" (без амазона)
бош - бг сайт:
---------------

Bosch MUZ45PS1 за пържени картофи - 43 лв.

https://edigital.bg/kuhnenski-roboti/km-kuhnenski-roboti-bosch-m … i-kartofi-p242605

---------------

Bosch MUZ45AG1 азиатски диск -50 лв.

https://edigital.bg/kuhnenski-roboti/km-kuhnenski-roboti-bosch-m … aryazvane-p242602

---------------
Bosch MUZ45RS1 груб стъргач - за този,забравих да питам за цена в боша...????

https://edigital.bg/kuhnenski-roboti/km-kuhnenski-roboti-bosch-m … b-strgach-p242610

---------------
Bosch MUZ45KP1 - 37 лв. - ТОЗИ тук е по-евтин.

https://strela.bg/bosch-muz45kp1-aksesoar-za-mum?utm_source=paza … ampaign=Pazaruvaj

# 1 616
Прочетох поста ти за аксесоарите,благодаря.Ще си позволя да използвам твои линкове за дискове по-долу.Не било нужно да се взимат 5-те диска в комплект,можело и по отделно.
Обаждах се в БОША да ми дадат цени,за тези,които ми липсват.Цените са двойни от тези,които са в други сайтове.Но на тези другите,не пише неръждаема стомана,а метал,та дилемата е оригинал или евтин.
Това е сравнението на цени "липсващи дискове" (без амазона)
бош - бг сайт:
---------------
Скрит текст:

Bosch MUZ45PS1 за пържени картофи - 43 лв.

https://edigital.bg/kuhnenski-roboti/km-kuhnenski-roboti-bosch-m … i-kartofi-p242605

---------------

Bosch MUZ45AG1 азиатски диск -50 лв.

https://edigital.bg/kuhnenski-roboti/km-kuhnenski-roboti-bosch-m … aryazvane-p242602

---------------
Bosch MUZ45RS1 груб стъргач - за този,забравих да питам за цена в боша...????

https://edigital.bg/kuhnenski-roboti/km-kuhnenski-roboti-bosch-m … b-strgach-p242610

---------------
Bosch MUZ45KP1 - 37 лв. - ТОЗИ тук е по-евтин.

https://strela.bg/bosch-muz45kp1-aksesoar-za-mum?utm_source=paza … ampaign=Pazaruvaj

Лично за мен дилема няма никаква. Поръчвам от Амaзон оригиналните в зависимост в кой ще ми е най-ниска цената избирам от de, fr или uk. Сега поръчах двете рендета за картофи на пръчици и стъргане, преди си взех втора купа от пластмаса, че не ми се даваха пари за стоманената, и приставката за кубчета. Струва ми се, че в немския цените са по-добри на аксесоарите, а самия робот имах късмет да поръчам от френския Амазон на много хубава цена.

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 11:05 от drago_2008

# 1 617
В амазон 4-те диска - 62 евро без ддс...То и от тук да ги вземеш с цени на бош,пак толкова

# 1 618
Кои 4 диска? Мен това, което ме интересува съм му сравнила цените. Пишеш цена за приставка за картофи за пържене  оригинален 43 лв, не оригинален 21 лв. Ако друго няма да поръчваш от сайта слагаш и 5 лв доставка и става 26 лв. Поръчах за 26.30 лв оригинален от Амазон. За последния за стъргане, който си дала посочваш цени 37 лв и линк с цена 49.34 лв. Взех го за 16.50 лв от Амазон, пак оригинален. 3 лв ми е доставката с още едини неща дето поръчах. Е как ще ме убедиш, че е същото? Двата диска са ми 44 лв с доставката до БГ!

Ето колко към момента струват и 4-те диска. И понеже тежат някакви грамове повече от килограм няма да дойде теглото на пакета, което са едни 3 лв към тази сума. Ми тя цената на 4 диска е колкото само на първите два показани в поста по-горе.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 12:34 от drago_2008

# 1 619
Такива са цените,които аз намирам.Може ли линковете на лични,защото са с много дребен шрифт и нищо не виждам

Общи условия

Активация на акаунт