Отговори
# 45
  • вкъщи
Ния 4еститоооо!Много лека бременност и сладко беб4е на финала!
Аз да с епохваля,Мони снощи спа от 22 до 8 непробуднооооо.Еи тв а не с е беше досега,голям кеф е,ама аз като съм кукувица ставха няколко пъти да гледам диша ли и и от 7 4аса го 4аках д а се събуди.Днес поне яде на обяд,ама утр е ще купя сироп с витамини .А днес тук до обяд порой,в 13 4аса като пекна едно слънц е и викам на мъжо,малкия като с е напси и пак на разходка да каталяс а и да спи дове4ера добре,да ,ама  4овека спа 3 4аса и кусур като никой път,та сега з акратко излязоха пред блока да поти4а,аз уж ще готвя и гладя,ама на пак пиша.
Лека ве4ер!

# 46
Нияяяяяяя,ама ти си трайкаш,а.Остави ни гадаем.Хайде,честито и от мен и накрая да се гушкате с едно задраво и красиво бебче Heart Eyes

Ще се опитам да я снимам Ивон,ама тя кат види апарата и ще млъкне.Ще пробвам все пак де Simple Smile

# 47
Ния честито EFP и лека бременност.
Ицко редовно се кипри с диадемите на кака си и много се харесва.

# 48
Или,ако се гримирваш пред него нормално е да те копира Peace рядко слагам грим,нали съм си красавица Flutter Joy
Ама и аз като тебе бе  Crazy само балсамче за устни слагам  Flutter Ама му трябва само веднъж да види нещо и вече го е научил.. само ако са простотии де  Mr. Green , нещо умно да научи едва ли  Crossing Arms
А за обувките - в момента само едни му стават и те са 23 номер. Трябва да изляза да му купя накакви обувки за по-топло време, ама.. къде ли ще ги търся  Rolling Eyes Може едни адидаски да му взема  Crazy Ама ми се щеше като се позатопли повече времето и по-лекички да взема. Утре ако не вали това ще ми е дневната мисия  Mr. Green

# 49
  • В светлината на слънцето
Оооо, той и Сашун слага ластиците с разни финтифлушки по тях и диадемите на кака си.  Mr. Green
За обувките - на 23 бяхме далеч преди Коледа. 24 са ни вече лееко малки и оптимистично гледаме към 25. Ама те моите и двамата са с едни големи краци, не е за разправяме. То докторката затова ме майтапи, че в пубертета ще се карат за обувките на тати си - той носи 46. Crazy

# 50
http://play.vbox.bg/a6a6p9s9s9a6/Ivon.html-само толкова успях да снимам сега.Някой път като не се усети ще я щракна как бърбори без аз да я подпитвам.

Обувките са ни 23,но са ни тамън точно.Минаваме към 24.
Не ми говорете за големи крака.Брат ми носи 48 ShockedСамо по поръчка са му обувките.Ивон преспокойно се събира седнала в неговите галоши Laughing

Моят балсам за устни,Ивон го докопала от чантата на количката и доволно го беше издълбала до неузнаваемост.Сега си купих нов и не го вадя от джоба на якето. Naughty

# 51
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз така, един ден след като се гримирах с ужас установих, че и малката ми маймуна се нагримирала сама до ушите. Докато аз зяпам в огледалото, тя се добрала до куфарчето ми с гримове и мазала себе си и мазала. Като индианец беше, добре, че око не си е изкарала  ooooh!. За съсипаните сенки и моливи няма да споменавам  Rolling Eyes

Главата и я мия по веднъж на седмица, някой път ако се измаже, я мия пак естествено. Изобщо не се поти. Дори лятото като си бяхме в родината в големите жеги си оставаше суха. Баща и е такъв, на него се е метнала.

За яденето- слава богу немога да се оплача. Яде като за световно. Вчера правих еклери и още преди да съм ги завършила омете 4  Shocked. Въпреки това е 9 кила вече два месеца. Къде го слага, незнам. Ама тя е и мъничка, незнам дали има 80 см даже  Rolling Eyes

# 52
И при Сашко миенето на косичката е веднъж седмично.

# 53
Ния честито, лека и щастлива бременност!

# 54
Ади,  Peace Peace Peace за Ивонката.

# 55
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ния, поздравления  Grinning. Лека и безпроблемна бременност ти желая   bouquet

И аз напоследък се замислям за второ, но няма да я бъде скоро. Нямам кой да ми помага и сама ще лудна, а тъкмо се поокопитих. Пък и ми се работи известно време. Второто го искам момченце, даже и име сме му измислили  Laughing.

За обувките- Йована носи 21 и преминава сега към 22, но ми се струват големи краката и  Confused. Аз съм 38- 39 а баща и 42- 43. Дано не и пораснат много големи краката  Rolling Eyes

# 56
Ния, честито! Лека бременност и здраво и спокойно бебче, като му дойде времето!
И аз много искам още едно бебче, но мъж ми не ще и да чуе  Sad Не е честно така - винаги се изпълнява желанието на неискащия  дете Crossing Arms
Я кажете като ползвате капки с клеева тинктура при всяко слагане нови ли правите или използвате старата смес? Аз слагах два пъти, като че ли има ефект и ще продължа. Мая почти не кашля, но пък е с температура цял ден. Държи се за устата и мрънкоти, та явно и зъбите доста я мъчат. Ще се оправи, де, ама да видим кога  Laughing
Носи 23 номер, но са точно по крака й и затова сега й взех обувки за по-топло време 24-ти.

# 57
  • Пловдив
Здравейте.
Влизам и чета най-хубавата новина,за още едно бебче.Ния честито,лека бременност и здраво бебче.
И аз от известно време само за второ си мисля.Ама само си мисля,де.То и да искам мъжа ми го няма,а и поне да ни беше по-уреден живота.
Нищо,може пък и да решим,всичко си е Божа работа.
За миенето на главичката-през ден го правим и до сега,през ден го къпехме,но от миналия ден спряхме промивките със смрадлика и започваме да го къпем всяка вечер.Дано не се отрази на сухата кожа.
Ние ли сме с най-малките краченца?Стилиян носи 21-ви номер обувки,има и едни 22-ри.Преди три седмици му взехме пантофи за в къщи и те са 21-ви номер,а продавачката каза,че той си бил за 20.
Мъжо не е висок,може Стили на него да се метне.
И сега да ви се оплача,че с тези протести на Гръцката граница,мъжо е блокиран в Гърция и не може да си дойде.Най-рано във вторник можело нещо да се промени и тогава да тръгват рейсовете.
За сега си оставаме самички.
Приятна вечер от нас.

# 58
  • София
Здравейте!
Позагубис се но така ще е занапред! Grinning
Много ми липсвате Hug

Ния,много се радвам! Party Hug
Побелавам ти лека бременност,леко раждане   и здраво бебче! Praynig Hug Heart Eyes Flutter

Не съм чела назад нищо но ме извинете!

Райън е малко контузен ...... но вече минава!  Praynig
Малкия дявол беше! Confused

# 59
Адиголеми Hug Hug Hugи Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heartза Ивонка много е сладка.

Общи условия

Активация на акаунт