Отговори
# 30
  • Видин
За къпането, ние се къпем почти всяка вечер, като и ние 2 пъти седмично мием косата, която вече е доста голяма и май като се прибера ще играя ролята на фризьорка Mr. Green

# 31
  • Germany
Здравейте момичета, вие сте изписали доста докато аз отново боледувам  Close Не минава грип или настинка, която да ме пропусне - нещо ми става от 1г. насам съм само болна, някакви мерки трябва да се вземат  Crossing Arms Crossing Arms Пия Омега 3, витамини, но 1седмица и после забравям  ooooh! ooooh! Плодове винаги съм яла в големи количества, но наистина това е супер нетипично за мен  Tired

Мони за сега си хапва добре, обича всякакви яденета, супички, кюфтенца, рибени пръчици, печени картофчета, плодове всякакви обича...не мога да се оплача  Crazy Косата я къпем веднъж седмично - той не се поти изобщо  Peace

# 32
Лулу, радвам се, че ти е харесала и дано не съм досадила с тези видеа   Outta JointGrinning
Енита, ох, не знам какво да те посъветвам. Той и Антон не яде и за филии и парчета и дума не може да става  Rolling EyesОще сме на пюрета за осем месечни и от тях изяжда точно половина или по-малко. Плодови не ще, само от данониното изяжда по двечки и това му е храната. Е,и постоянно болдува, колкото и да го пазя  Thinking И е кльощав - 8,660 , още малко и ще слезне под долната крива. Педиатърът ми каза че бил слаб, но все още не било за притеснение, та ще видим.
За кпането, както са ме учили, всеки ден го мия в коритото, от главата до петите. Не че се поти, ами заради плюнка и сополи, които ги лепи навсякъде си е нужно.

хайде чао, че ревна, страда от запек горкият  ooooh!

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 15:21 от Тони и Тото

# 33
  • В светлината на слънцето
Лулу,Фетиц Heart EyesБрей,ще взема и днес да празнувам,след толкова честитки Party

Ами нали знаеш: повторението - майка на знанието.  Heart Eyes

# 34
Ах, Ния сега виждам! ЧЕСТИТО!  EFP.
Лека берменност с прекрасен  stork-boy stork-girl резултат!
Ей не мо жах да прочета другите, така се зарадвах.

# 35
За косата-къпя я 2 пъти седмично, а Перси през ден. Иначе всяка вечер мием дупе и така.
Охо, ще си имаме друго бебе: НИЯ-Честито! Мога да ти пожелая много лека бременност!

Забравила съм да споделя моето синче какви ги върши от 2 месеца............. Ако се наведа и кръста ми се заголи, моментално пристига, повдига потника и започва да ме целува. В момента, в който седна и види как ми се заголва глезена, пристига кляка на колене и започва пак да целува. Такава обич го е налегнала, че направо се разтапям. Много е интересен също, мирише храната непрекъснато и прави МММММММММММММММММ. Така прави и преди да започне да ме целува.  Simple Smile

# 36
  • Златна Добруджа
Здравейте,

Ния, честито  Hug  Hug Мноого лека и безпроблемна бременност  Heart Eyes
Енита, и Рошлата е страшно злояда. И аз като теб престанах отдавна да взимам храна от ДК, имаше период /близо месец/ отказваше дори АМ. Сега похапва, но е далееч от нормалното ядене - кусва по 1-2 хапки, когато сме на масата. Основно е на АМ и краставици  Tired Има-няма 9 кг с дрехите ... Но хемоглобинът и е Ок - 123  Peace
Ади, много хубави подаръци си получила  Heart Eyes Проточих лиги по твоята и на  тортите, добре, че вкъщи има  Mr. Green
Френско Тони, Тотончо е сладкиш голям  Flutter

За миенето на главата - правя го през вечер. Дълги й са косите, няма как  Mr. Green

# 37
Охоооооо, верно ли още едно бебче е напът  Party Честито Ния. Лека бременост и едно малко прекрасно същество накрая  Hug
Аз в момента пека кифлички  Blush да видим Яни дали ще благоволи да хапне от тях.
Енита за яденето какво да ти кажа  Rolling Eyes в момента си яде долу-горе нормално, но около годинката като беше имаше един период от 3 месеца, в който ядеше само козунак и кисело мляко  ooooh! направо се бях видяла в чудо. Изведнъж пак си се върна към обичайния режим на ядене. Така и не разбрах каква беше причината. Другите са казали, че е може би заради хемоглобина- само да кажа, че при Яни  той беше 125 и пак не ядеше  Crossing Arms
Къпането всеки ден мием дупе по няколко пъти, а косата 2 пъти седмично. Като го вкарам в коритото и може да стои два часа там - направо така му се сбръчква кожата, чееее  ooooh! И настават едни крясъци и писъци като тръгна да го вадя от коритото  #Crazy
За панделките и фибичките аз нали момченце имам , ама ... като види някоя шнола и сам си я слага на главата  Laughing Веднъж му сложих диадема, да видя на какво ще прилича и после не дава да му я махна. Като ми докопа някой балсамче за устни и се прави, че се червисва  Crazy Дано да спре да ги прави тези работи, че ще започна да се притеснявам.. ако ме разбирате какво имам предвид  Embarassed

# 38
  • В светлината на слънцето
Ехаааа, още едно бебче ще си имаме... newsm44
НИЯ, ЧЕСТИТО! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНООООГО ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И НА ФИНАЛА ЕДНО (ИЛИ ДВЕ) СЛАДКО БЕБЧЕ.  bouquet  bouquet  bouquet

# 39
  • ГОре на черешата...
Ния, честито и от мен  bouquet!
Много здраво и сладко бебче да зарадва батито Peace!

Или, и моят е кипра голяма - току се закичи с някоя моя шнола или гердан и бяга на огледалото да си се самовъзхищава. Шапки, шалове, блузи, чорапогащи - всичко се кичи по главата и раменете. Оня ден се беше докаросал със сутиена ми hahaha.
А иначе редовно се разхожда на батко си със раниците на гърба.

Ми така е, нали за мома го гласяхме Laughing...

# 40
Ния,лека и безпроблемна бременност Hug
Ади имаш си голяма бърборана,и аз като Фетица чакам за клипче Crazy

Или,ако се гримирваш пред него нормално е да те копира Peace рядко слагам грим,нали съм си красавица Flutter Joy не се гримирам пред него Peace

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 16:19 от Морска

# 41
Леле,и аз чак сега разбрах къде я пишело новината за  smile3504 честито Ния ! Да не я усетиш тази бременост и да износиш красиво и здраво бебче  Heart Eyes Heart Eyes
Ами, няма ли да ти е трудно през последният семестър с новородено, или ще отложиш ? newsm78

# 42
 вашите деца какъв номер обувки носят,ние сме на 23 Rolling Eyes

# 43
  • Germany
И Мони е 23  Flutter

# 44
  • ГОре на черешата...
И ние. Че вече май със зор ги обуваме...

Общи условия

Активация на акаунт