Цветя- гордостта на всяка жена ~36~

• 69 038
  • 555
  •   1
Отговори
# 360
Ками,честит рожден ден!
Желая ти здраве, щастие, любов, сбъдване на мечтите ти и много, много красиви цветни мигове.   bouquet

albenap, оказа се че миналата есен направо ме обзе манията за тези стапели(примолих се в другия форум и ми пратиха) и поръчах от сем. Серафимови - с. Велека. Те са много големи кактусовъди и продават и различни сукулентни.
Та мисълта ми е, че имам малко повечко чепки от обикновенната стапелия, хайде да ти дам малко, пък който първи изкара цвят ще черпи  Simple Smile ?

# 361
Ками и от мен честит празник.И моята сестра днес има рожден ден.Водолеите са все хубави хора,много ларж,истински приятели и обичащи живота.Бъди здрава.

# 362
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАМИ! Да си много щастива и обичана  bouquet newsm59
 Май много водолейчета сме в тази тема  Hug
 Ах ,този юнкус!От кога му имам мерак,обаче не съм го виждала по магазините тук.
 Когато бях малка баба ми гледаше един кактус.Много го харесвах,но миришеше ужасно.Днес се разрових из Гугъл и открих, че се казва стапелия--   http://darina.kiev.ua/img/article/215.jpg
Обаче и за него не са чували в някой цветарски магазини Rolling Eyes
наистина не съм виждала стапелии по пазара,но ако имаш тук там приятелки ,може да ти пратят.аз си търся гранде-червена,мойта се скапа миналия месец.
на юнкус попаднах миналата седмица в пазарджик на цена 7.50.а това е моя. newsm78 как се гледа ще споделя след време Joy

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 18:56 от MEGGI 76

# 363
  • Габрово (троянка омъжена за габровец)
Ками  newsm59 newsm67  Gift  party023  честит рожден ден , бъди жива и здрава, много цветенца   bouquet
На мене семената от съкъзите, някой поникнаха някой не, тези, които поникнаха почнаха да чернеят  Cry , май не са много качествени  Thinking . Иначе другите мушката са много добре  Peace .

# 364
Честит рожден ден и от мен К@ми!
Пожелавам ти  дълъг и щастлив живот за теб и твоето семейство и много осъществени мечти, на които да умееш да се радваш дълго!

# 365
Гери,толкова ме зарадва  bouquetБлагодаря ти много!
Между другото, си мислех да предложа тази събота да се видим габровските цветарки,но после се сетих,че е празник и може би ще сте заети.Така че предлагайте кога и къде Grinning
За сега имам за раздаване вкоренена розова сентполия,но с малка розетка,вкоренен хибискус- кичест, червен и вкоренена хоя.Има ли кандидати?

# 366
Аз съм съгласна да се срещнем,но ако е възможно този път малко по-рано от обикновенно.Примерно преди обяд към 11,защото е празник и предполагам и другите ще са заети след обяд.Пишете на лични дали сте съгласни или да отложим за другата седмица.Като гледах снимките на юнкус се замислих да си купя,ако в нашия град намеря накъде.Много хубаво цветенце!Албена,ти имаш ли покълнали семена на бегония вече?

# 367
Много благодаря, момичета за хубавите пожелания!И на вас пожелавам само радости и цветя!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Забравих да снимам кампанулата, утре.
За стапелията, ако помните и аз писах преди.Мисля, че имам и нейна снимка, много беше хубава.Не знаех какво е и в едно списание прочетох за лошо миришещо цвете и като проверих в гугъл, се оказа така търсената от мен стапелия.В магазините и аз не съм виждала, ще потърся от познати.

Ех, да съм габровка сега, какви красоти предлага albenap , всички бих приела. newsm03

Ками много красиви нови придобивки  Heart Eyes Имам същата дифенбахия, но нещо почнаха да е жълтеят върховете на листата от какво може да е? Това цвете ми е страшно трудно за гледане.

Благодаря! Hug Не се сещам какво ще е, да са кафеникави от сухия въздух ще е, да не е преполята?  newsm78 Или ако само долните така жълтеят, няма страшно.
Моята орхидея вече не я поглеждам, ако иска да цъфти, ако не ще я заплаша, че ще купя по-хубава от нея, да видим тогава. Wink

Ками и от мен честит празник.И моята сестра днес има рожден ден.Водолеите са все хубави хора,много ларж,истински приятели и обичащи живота.Бъди здрава.

А, така, благодаря ти! Grinning Честито и на сестричката ти, жива и здрава да ти е! Hug

И пак ви благодаря, момичета, много сте мили всички! Hug

# 368
Добро утро,момичета!Днес отново имам повод да почерпя.Моята малка принцеса става на 9.Тя е най-хубавото ми цвете!                                                                                                                                                                                      

# 369
  • Пловдив

Катка, да ти е жива и здрава рожденничката! Повече усмивки и луди игри  Hug

# 370
Катка, много усмивки,  слънце и радост за малката госпожичка

Момичета,  имам нужда от съвет как се гледа декоративна розичка baby_neutral Милото ми подари такава и искам да я запазя дълго време. Ще гледам да направя снимка и ще я покажа.

# 371
ЧРД на вчерашните и днешните рожденници!!! Много цветя и усмивки по пътя им!!!

# 372
Aз се включвам с един въпрос , имам 10 съндъчета съкъзчета от миналата година, тогава бяха чеснаци и ми казаха че мога да ги ползвам и тази година, защото са млади
до сега стояха на стълбището, но тъй като не е добре осветено доста залиняха ..
сега изнудих скъпия да ми направи място за тях в кухненкия бокс и искам да ги внеса на светло, че да се съвземат  и да ме радват с цвят по отрано.
Доста са залиняли и се изкушавам да изрежа старите клонки..
това дали ще им помогне или ще им навреди ?

# 373
Изрежи ги, нищо няма да им стане, махни старите .

Момичета, изтървала съм поводи, на всички желая много здраве и щастие Hug  bouquet. Ходих малко на разходка до Германия, върнах се преди два дни, пътьом си накупих едни хубави иглики от Унгария, и една малка азалия от Германия. Ще ви ги покажа Hug

# 374
                      Унищожих вече две драцени и много са ми мъка  Tired. Днес ще купувам трета и направо съм в шах какво да я  правя. В крайна сметка мисля, че последната ми измръзна. На колко мах ниски температури може да живее? И как така през лятото да я торя ежеседмично - с какво? Предварително благодаря за отговорите. Не съм преполивала - поливах веднъж месечно или по-рядко. Не съм в държала в песъчлива почва (четох, че е грешка) и т.н.т... Първите две бяха на различна възраст, но повече от година при мен не изкарват  Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт