Много сте мили, честно, и ви благодаря още веднъж за разнообразните мнения.
Веси /честито за Шарп-а/, добре си хапва през деня наш Васко. Всичко изяжда от кухнята, подкрепено богато със сухар. Да не броим бананите, които изкльопва. Храня го непосредствено преди лягане именно с идеята да е сит, но навикът е мощен двигател.
Лекси, как издържате и вие, дУшо, не знам. Дано Алекс пак да повтори Гинес подвига си.
Хекси, нямам думи за вашата поредица от злополучия. Слава Богу, че и двамата се възстановявате.

Краси спомена за зъбките, в реда на което искам да попитам дали вашите съкровища отказаха бибероните отдавна или аз И с това съм закъсняла. Васил не може да заспи без биба. Само тогава я ползваме, но и това си е зависимост. Напоследък съм се закъхарила за какво ли не.
Влади и Тони, айде стига поразии сте правили на уморените си мами!

споко - ние си джвакаме бибата преди заспиване - тя е копчето за сън, после му я вадя или той сам я плюе ... ееех, една биба им остана на дечицата и ние от това ли развлечение да ги лишим
освен да го пратиш в командировка при някоя баба и да забравиш да й оставиш кутията с АМ

Тъкмо сега си лафихме с мъжО,че още месец,месец и малко и ще почваме ремонт!Тогава ще си взимаме за хола 32 инча,а за спалнята към 21,че е малка.Аз сега там съм с обикновен 14-ка,ама нещо не го виждам добре!
Ама да ви кажа,на мен ми е кофти да го гледам!Щото и хола им е малък.Ама те си знаят!
Днес си направихме една разходка по планините!Слизахме при една мнооого готина река и като свалихме Лизи и я видя,я сочи и вика Моко!Било мокро!

Има време, ще я махнете. Щом само за сън я ползва Васко, не се коси толкова. Валя беше на около 1.6 г. като я отрязахме бибата и от раз се отказа от нея.

Следващия път да не пропуснеш ей!
Само се обади поне като тръгвате, че да сложа малко ред в безпорядъка вкъщи напоследък ...
. Сега сериозно, не го намирам за правилно. Разбира се това е лично мнение, но никога не съм била привърженик на максимата, че детето си знае най-добре