СЕПТЕМВРИйчето скача, става и дивее... какво ли още не умее!

• 11 008
  • 228
  •   1
Отговори
# 15
Момичета  Hug, влизам на бързо да ви се похвала че си взех днес изпита с петтичка  Laughing  много съм щастлива , останаха още 2 изпита за този семестъра ,утре ще пиша повече . Наздраве  beer

# 16
  • Бургас
Ваня, поздравления! Наздраве!
Пебс, как е Лизи? Много  Hug за теб
Беринче, мисля че си кръстила много подходящо децата си. Наистина първото впечетление от Елай беше топлина  Hug
А и твоето име звучи много красиво.

# 17
Лекси,мерси миличка! Hug
Лизи не е вдигала Т от през нощта,обаче има яка хрема и кашля вече,и то с храчки! #Crazy

# 18
Здравейте и от нас с Ема - добре сме - мама е вечно недоспала,щото ставаме все рано сутрин, а Ема дивее. Баща и направи малък тунинг на акумулаторната и количка и днес е много щастлива Simple Smile
Краси, прекрасен аватар както винеги - Анито е 1 мъничко бижу Hug Много кофти за комшиите ти - стана ми мъчно за жената Sad
Пебс, за теб и Лизи голяма  Hug Да не се оправи бързо малкия сладкиш Praynig
Вери, много хубави снимки - пораснал е героя много Peace
Берина, и аз все се канех да питам за значението на имената ви, ама са ме изпреварили докато се туткам ooooh! Забелязала съм,че турските имена са много красиви - и в оригинал, и в превод Peace  В нашия блок има 1 мама, с чиието момченце често играе Ема Simple Smile - та нейните 2 племеннички са с такива приказно звучащи имена. Обаче аз трудно ги помня и възпроизвеждам,голям съм трап Embarassed - 1-то е нещо като Алейна мисля newsm78 Казват и Али.
Хекси, много се радвам за Алекс, миличкият той колко се измъчи ooooh! 1 от мамите, с които се разхождаме в Морската,редовно пита за вас как сте Hug - тя е от София, но част от годината живеят във Варна Peace

# 19
Сам, Hug Hug Hug

Лекси,като имам време ще кача една снимка да видиш Лизи как се радва на Алекс на снимката на аватара! Wink

# 20
  • Бургас
Супер, ще чакам снимката. Лизито прави страхотни мутрички, кефи ме отвсякъде.
Ей, с триста зора го приспа моето чудо. Все едно има нещо в него. Такова въртене и дупене беше 40 минути, че направо нямам думи. Счупи ми ребрата да се блъска в мен и накрая се качи на гърдите ми и заспа за 30 секунди. Но голямо въртене на тая биба в устата. Направо не ми се мисли ако излизат и последните втори кътници.
Тук е такава мъгла, че направо отврат. Дано утре да е малко по-приемливо времето, че издвияхме без разходка.
Хайде лека и спокойна нощ на всички

# 21
  • гр.Варна
Хайде и аз де се разпиша в новата темичка преди лягане. Hug
То през деня няма ред за мен на компа. Crossing Arms Сега остава единственото време да ви прочета. От утре пък мъжо е в отпуска и съвсем ще ми окупира територията. ooooh!

МункаHug! И ти много да нагушкаш малкото палавниче Вали! Hug Hug Hug

Страхотни снимки на спящи човечета-Валето и Ерчо са ненадминати в позите за спане. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На времето Валя имаше навика да заспива на гърнето, ама това малко червейче Мимо няма начин да запи в подобна поза. Naughty

Вери, невероятни са снимките на Алекс. Peace Сватбарче и сурвакарче-направо да го схрускаш малкия бонбон. Hug Hug Hug

Ваня, честито за взетия изпит!  bouquet И наздраве, като си казала! newsm24

Пебсче, дано вече спадне Т на Лизи,че се измъчи миличкото, пък и вие покрай нея! Praynig Praynig Praynig

Хекси, радвам се,че с всеки изминат ден Али е по-добре! Hug Hug Hug

Или, да излизат бързо всички зъбчета и да се успокои Криска, че наистина е много тежко да гледаш как се мъчи детенце. Praynig Praynig Praynig

Кали Мей, надявам се,че добре си си починала днес! Peace

Ние днес бяхме на гости на едни стари приятели и децата толкова много се забавляваха, че навръщане още в колата заспаха.Като се прибрахме само ги съблякохме леко и като се натръшкахме всички от 16.00 до 18.30 така хубаво се наспахме, че сега ще будувам до малките часове. Там имаше кокошки на двора и Мимо като чу ,че им викаме "ко-ко" цял след обед като папагалче само това повтаря и се смее на себе си.
А вечерта ги къпахме двамата заедно в коритото  newsm37.Излишно е да ви казвам,че в коритото вода не остана от плискане. #Crazy В първия момент Мимо беше готов да ревне, но като видя кака си колко е щастлива, се отпусна и настана луда забава.

За Редута-а и аз го погледнах, ама като не му разбирам езика въобще не ми прави удоволствие да го разглеждам. Naughty

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 22
Хексина, тооолкова се радвам да чуя такива хубави новини. Браво! Hug
Вери, сурвакар номер 1 за 2009 явно е това?! Wink
На болничките - бързо да оздравяват.
На всички  Hug  bouquet

# 23
  • Асеновград
Мляко с какао и кафенце по избор

Hug Hug Hug

# 24
  • Варна
Ваня - честито Simple Smile
Пебс, дано вече да е към края тази пуст настинка!
Хекси, много се радвам, че Алекс се подобрява!
Берина, много красиво име имаш! Имах много колеги турци в университета и ми направи впечаъление, че всички имена имат някакво значение.Нашите сякаш не са така - просто имена, като изключим цветята Simple Smile не се сещам за други.
Люска, представям си каква картинка са били в коритото   Grinning

Калоян и той голямо папагалче е станал напоследък! Имитира всяко нешо, което правим аз или мъжа ми. Например вечер като мажем след баня,задължително трябва и той да взена от крема и да маже.Иначе на може! Като ме види да чиста прах, и той след мене - търка....А когато не е сигурен дали трябва да прави нещо, а му е интересно ме кара аз да го правя - например снощи беше много смешен.ПОказвам му как да правим "боц с носленца". Обаче нашия натиска главата на баща си към моята - демек баща му да прави боц на нослето Simple Smile Голяма скица Simple Smile Ние ще закусваме  - днес сънчо си помързелува до сега Simple Smile

# 25
Момичета, включвам се за бързо само да ви питам дали знаете някакво изпитано средство за много червено гърло. От вчера съм се тръшнала и едва преглъщам, едва дишам. Ужасно е! Грип ли е кво е незнам, само дано детето не прихване от мен, че ще се самоубия вече....

# 26
  • Севлиево
Mari_Pz а Трахизан смукала ли си, много са ефикасни. Поне на мен много помагат.

# 27
Да, в момента даже.

# 28
  • гр.Варна

Аз същото щях да попитам. Вкъщи с тях се лекуваме и аз и мъжо. Peace
Можеш да опиташ гаргара от прясно мляко и сода бикарбонат. Много е неприятно, но и много облекчава.
Бързо възстановяване ,Мари и дано Стелка не прихваня някое бацилче от теб. Praynig Praynig Praynig

Красиии,благодаря за кафенцето и млякото с какао.  bouquet

# 29
Привет момичета!
Само набързо да ви почерпя за вече миналия рожден ден на моето голямо момиче. Беше в събота, но досега нямах възможност.
С нейната торта, да ви е сладко и от сърце  Hug

Ето още снимки на който му се гледа  Wink http://valiamecheva.multiply.com/photos/album/11#

Общи условия

Активация на акаунт