СЕПТЕМВРИйчето скача, става и дивее... какво ли още не умее!

• 11 010
  • 228
  •   1
Отговори
# 30
Вери,Алекс ми е любимото сурвакарче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Краси ,ох че хубави кафенца  bouquet

Мари,миналата година ми се случи,страшна болка нищо не помага,една баба ми го намаза с нищо и след няколко часа ми мина неможах да повярвам,пробвай ако има кои да ти го намаже

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА  bouquet  bouquet  bouquet  newsm59  Gift Gift

Много хубави снимки на две чудесни дечица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 31
  • Варна
Мирта, би ли обяснила, моля те - как така ти го намаза с НИЩО ????

# 32
Мирта, би ли обяснила, моля те - как така ти го намаза с НИЩО ????
И аз това щях да питам, с какво по-точно трябва да ме намажат?

# 33
  • Бургас
Привет,
Мари, ако искаш пробвай хексоралетен таблетки или хексорал спрей. Освен това чай от лайка с мед действа много успокояващо на зачервеното гърло.
Хайде бай, че дребното не ще да спи и само ме нерви

# 34
Привет момичета Hug
Пак страхотни снимки - уникални са всички, силно гуш от нас
Много се радвам за Алекс ,че е добре Hug
Пебс ,  Hug дано да сте по добре днес и да не вдига температура Лизи вече
Мари бързо оздравяване и на теб, пази малката кукла да не се разболее и тя Hug
При нас нищо ново няма на хоризонта ,сега спинка , а вчера като бях на изпит много добре се е държал с майка ,въобще не ме е търсил или да е плакал за мен, после си заспал - да не повярва човек, като стана после търсеше баба си да го гушка ,умрях - явно  трябва по често да им го оставям  Crossing Arms
Слънчев ден на всички

# 35
  • София
Здравейте от нас!

Честит рожден ден на каката на Дилянка, и двете са много сладки момиченца!

Ваня, поздравления за взетия изпит!

Вери, много хубави снимки, особено една с разтопяващия поглед.

За гърло смуча Хексоралетен, като ме заболи здраво, изсмуквам по 2-3 за кратко време. Също се мажа и със сода за хляб директно с пръст, но това си е гадничко, ама пък има страшен ефект.

За грип ви препоръчвам едно лекарство, казва се Тамифлу (да не се бърка с Терафу). Има поразителен ефект, откакто миналата година започнах да взимам при първи симптоми на разболяване, не съм се тръшкала. От 1-2 приема пресича вируса. То е антивирусен препарат. На листовката си пише как точно се приема.

# 36
  • Асеновград
Мари, пийвай чайчета и яж мед.Аз така бях преди време,ама незнам какво ме оправи,какво ли не пих...

Ако знаете Анито как ми изкара акъла  днес  #Crazy сутринта баща й я взе ,защото стана  рано и я нахранил-дал й малко млечна попара от неговата,защото тя искала.А и си говорихме,че може да я пробваме вече малко по малко с прясно мляко.Много й харесала и хапнала 5-6 лъжички.После ходихме до Пловдив да купуваме едни неща и навръщане Анито като започна да повръща  #Crazy ама яки фонтани-4 пъти един след друг.Толкова многоооооо,като голям човек.И се изплаши,цялата беше мокра,в столчето й локва стана  #Crazy Като си дойдохме,измих я набързо под чешмата,преоблякох я и започна да ака  #Crazy не беше разстройство,но беше толкова много,че текна отстрани памперса,чорапогащника й беше пълен,за бодито няма да ви казвам ,текна на паркета  #Crazy ужас.Измих я пак,директно във ваната я сложих след това и я изкъпах.И се успокои детето,поигра си малко и заспа. Та си мисля,че е от млякото  newsm78 няма Т-ра,усмихна се,явно не го е приела  newsm78

# 37
  • София
Краси, може да и е станало лошо от самото пътуването. Все пак задръж малко с прясното мляко.

# 38
Красии ,може да е от млякото , особено ако е било домашно

# 39
Краси-да не е вируса акане с повръщане.При Косето започна с фонтани в колата,после акане.но ако не се повторят тези процеси-сигурно е от млякото.

# 40
  • гр.Варна
Вали, да ти е жива и здрава голямата дъщеря!  bouquet  bouquet  bouquet
Много са сладки всички дечица на снимките, особено нашите! Hug Hug Hug

Красиии, дано е било само от пътуването, а не някой гаден вирус или от млякото. Praynig Praynig Praynig
Надявам се,че синеочка е добре и спинка сладко. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 41
Красиии, може наистина да е било от пътуването, а млякото просто да я е прочисило. Все пак е голяма, а и яде сирене и кисело мляко. То е еднакво. Дано не е вирус само.

Берина, страхотни имена Hug

Кали Hug Hug Hug личи ли си кой ходи на работа, а не гледа чавета? Laughing Вече имам време за форума хихихихихихи (само шефа да не чете)

# 42
Валя, Честит рожден ден на младата госпожица! Да е здрава и щастлива!
Кали, би ли споделила за тези "неустоими" оферти за Гърцията - по някаква линия ли са (фирмена напр.?) или всеки може да се възползва? Че моят мъж не иска и да чуе за ГърСия, ама виж ако му предложа оферта, на която не може да устои, може и да се съгласи. Ееех, ще ми се на някой остров да отида.

# 43
Валя, честита ти рожденичка  bouquet Да ти е много здрава и щастлива!
Berina, много красиви имена имате  Hug Аз в Ла Редута си харесах едни сандалетки . Тук там има и други интересни неща, но обикновено няма моя размер Sad
Поспаланка, и българските имена имат смисъл  Peace Голяма част от тях са с гръцки корен или поне с такова впечатление съм останали. ТУК може да видиш какво пише за имената  Peace
Пебс, как е Лизи?
Мари, дано гърлото да ти е по-добре и дано да не се прихвърля нищо на Стелито  Praynig Praynig Praynig
Краси, дано да няма повече такива изпълнения  Praynig
miss pretencia, само като ти погледна аватара и се размечтавам за пътувания  Simple Smile Дано да намериш как да изкушиш мъжа ти   Wink Целувки за сладура Анджело от нас Hug

# 44
  • Варна
Els-che, знам че имат смисъл имета ни, разбира се  Laughing имах предвид, че звуково не са такива. Например никой не се казва "изгряваща луна"  Laughing Моят Калоян например означава Хубав Иван. Ама не съм го кръстила "хубав Иван". Оф, не знам дали се разбра какво имам предвид де  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт