помогнете

• 17 238
  • 207
  •   1
Отговори
# 90
Не съм го видяла Embarassed Мислех да видя кой е доставчикът и дали не можем да изпросим някоя по-ниска такса!

# 91
Би било хубаво, но не знам дали е възможно. Зависи каква е таксата им в момента.

# 92
Ще попитам, макар че щом не е спрян нет-а, явно се справят Peace

# 93
Ще попитам, макар че щом не е спрян нет-а, явно се справят Peace

Това си знаят само те. Преоритетите на хората са различни. Едни ги дават за цигари, други за интернет... Жената сподели, че това и е прозореца към света.

# 94
  • Пазарджик
честит празник на всички
Искам да благодаря на всички,които ми подадоха ръка!
И на тези, които ме защитаваха!
Уважавам съпричастността ви!
Извинявам се на дени,не съм искала да я обидя по никакъв начин.Не съм искала и да спорим.
БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 95
емко08
мама на три звезди
Ентусиаст

Re: МНОГОДЕТНИ МАМИ
« #92 Понеделник, 13 Април 2009, 09:16 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Добро утро
dream-wish съжалявам,че така се е получило!дано всичко се оправи побърза!
Аз бих участвала в Часът на мама,за да видят малодетните,че ние многодетните,не сме алчни!И че ние поемаме отговорностите за нашите деца!

Не приемам извиненията. Не съм толкова благородна. Аз съм една глупава МАЛОДЕТНА!!!

# 96
  • Пазарджик
Никога не бих нарекла някой глупав Peace

# 97
Дори не разбираш за какво става дума. Аз се чувствам така - глупава, но това да ми е огромна обица на ухото!

Много здраве на децата ти, пожелавам!

# 98
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Голям заплес    bouquet радвам се , че те познавам, ти си една много прекрасна и добродетелна малодетна мама и не се чуствай глупава сега! Някъде нещо се е объркало в комуникациите тука явно!
емко08 аз заделих панталонки,обувчици, но поради прекомерната ми натовареност и поради липса на пари,/ не ми е неудобно да го пиша...у дома сме много хора-големи и малки и разходите са доста / неможах да пусна колетчето, за което се извинявам, понеже бях обещала!Като гледам там момичетата не са те оставили,така и предполагах!
 Hug ако приемете съвет...оставете тая тема....всеки си е изяснил позициите и вижданията Thinking и пишещите и четящите Crossing Arms ...не си вдигайте допълнително нервите, достатъчно ни е натоварен живота и без тия неща...

# 99
  • Пазарджик
Голям заплес    bouquet радвам се , че те познавам, ти си една много прекрасна и добродетелна малодетна мама и не се чуствай глупава сега! Някъде нещо се е объркало в комуникациите тука явно!
емко08 аз заделих панталонки,обувчици, но поради прекомерната ми натовареност и поради липса на пари,/ не ми е неудобно да го пиша...у дома сме много хора-големи и малки и разходите са доста / неможах да пусна колетчето, за което се извинявам, понеже бях обещала!Като гледам там момичетата не са те оставили,така и предполагах!
 Hug ако приемете съвет...оставете тая тема....всеки си е изяснил позициите и вижданията Thinking и пишещите и четящите Crossing Arms ...не си вдигайте допълнително нервите, достатъчно ни е натоварен живота и без тия неща...

Аз спирам да пиша!
Диде а на теб  newsm20

# 100
Дидка познават те лично и ти ме познаваш, не се е объркало нищо при комуникацията

# 101
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
rut    bouquet защото те познавам и тебе лично вярвам на думите ти 

# 102
  • Пазарджик
Момичета имам 10 шишенца за бебета,от които 5 са малки.На авент,чико и нук.Имам 5-6 биберони залъгалки на мечо пух.нови са ,не използвани.
Кажете някоя мама,която ще има нужда,да й ги изпратя.
 И две чашки имам едната е на Авент.

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 10:23 от емко08

# 103
  • Пазарджик
Пожелавам ви приятно и весело изкарване на празниците!
И нека да има повече усмивки и поводи за радости! 
  bouquet

# 104
  • Пазарджик
христос воскресе!

Христос Воскресе! Нека никога да не забравяме, че Господ ни е създал човеци и винаги да носим човещината в себе си.

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 11:46 от емко08

Общи условия

Активация на акаунт