ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ИКСИ да поговорим - 14

• 44 725
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
Кюбит, поздравления. Така се развълнувах... Hug Hug Hug чудесни новини момичета

# 706
  • някъде тук
Кюбит  Hug  страхотна новина   bouquet

# 707
Кюбит честито!   bouquet
Дано темата се изпълвас нови и нови бременилки. Praynig
Моля не отварайте нова, докато не приключим и ние! Hug

# 708
Кюбит, страхотни новини! Честито, Честито, Честито! Аз също усещах, че сте направили вече ин-витрото, само чаках да си кажеш! Чудесни ембриони си имаш, щом от 5 - 4 са стигнали бластоцисти, че даже сте замразили, Браво на теб  Peace Ще чакаме да се похвалиш колко сърчица тупкат  Hug. Да споделя, че прогестероновите инжекции продължиха до 11 г.с., като до 9г.с. бяха по 2 на вечер, но моя беше нисък. Желая ти лека и безпроблемна бременност и на есен ревящ резултат  Hug  bouquet
Аз също нищо не казах за втория си опит, исках да е изненада, за съжаление не беше толкова приятна  Tired.

Бейби, успех миличка, не пиша, но чета. Знам, че твоето приключение започва и силно се моля да е успешно. Не мисли, че следващата темичка няма да е толкова късметлийска, нали ще я пусне някое успяло момиче - Кюбит, НВИ или друго. Слагам си безцветен лак и стискам палчета до посиняване. С теб сме (ние със Снежко/а)  Laughing.

Лора33, НВИ - прекрасни месеци до края и пухкави бебенца да гушкате през октомври (моя месец  Mr. GreenPeace  bouquet.

Филипа, Чо-ко, Чочка, ellebella, тортичка, Petiofi, Нинката80 и всички момичета след трансфер, дано ни зарадвате с високи стойности на ЧХГ. Пращам ви позитивни вибрации и бременни вируси  Grinning

Успех на започващите! Bela*, не те изпускам от поглед, много късмет ти желая.

Зази, Биляна44, Волейбол, дано щастието за вас е зад ъгъла и скоро ви се усмихне  Praynig

Много изпускам, ще ме извините. Знайте, че ви мисля и се надявам заедно с вас  Praynig

# 709
Грация Hug  много се радвам,4е се появи Simple Smileи ,4е с снежко сте добре Hug
Моми4ета мен ме обхванаха страхове и си махнах ленти4ката.В неделя живот и здраве вси4ко да е наред ще я сложа Simple Smile
Успех Hug

# 710
  • България
Грация Hug  много се радвам,4е се появи Simple Smileи ,4е с снежко сте добре Hug
Моми4ета мен ме обхванаха страхове и си махнах ленти4ката.В неделя живот и здраве вси4ко да е наред ще я сложа Simple Smile
Успех Hug

Стискам палци и ти желая късмет Praynig!

Кюбит , честито Hug!

# 711
Кюбит  Hug честито! Ама как не те е срам да си мълчиш така? Страшно се радвам за теб. Защо само не си признаваш за седмиците. И аз съм суеверна, обаче знам че всичко ще е ОК и за това си сложих лентичка. Е-е-е-е супер се радвам да знаеш  Hug Hug Hug
Cho_ko това не прилича нито на грип, нито на настинка. Не си мери повече температурата, а се успокой. При предни процедури не си ги имала защото сега има нещо.... хайде да изчакаме теста или прегледа ти. В тая тема няма начин да не ти е положителен резултата  Hug
volleyball споко, ако трябва ще пусна нова тема, но наистина докато не забременеят всички мисля да не отваряме 15-та  Grinning
Имам вяра, с теб съм. Знам че ще се види сърчице/сърчица и за това не се безпокоя за теб Hug
Ако пропускам някой нека не ми се сърди, че сигурно е от хормоните. Направо ми е буря в главата.

Да се отчета и аз накрая - днес на прегледа вече се видя 1 добре оформено сакче, второто е деформирано, а третото продължава да е съмнително. Вероятно ще се развие едно. Док каза, че в понеделник или вторник ще се види и сърдечна дейност. Така че чакаме.
На всички  Hug Hug Hug и мноооого   EFP

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 23:12 от Lora33

# 712
Кюбит, браво на теб, мила!  Hug  bouquet Ей това се казва страхотна изненада!  newsm68 newsm44 Честито!  Hug Да ти е лека и щастлива бременността и след девет месеца да се радвате на две слънца!  newsm04 Аз също бях почти убедена, че си правите опита и тайничко си се надявах скоро да ни се похвалиш   Laughing Добре, че не чака до 3 години на децата, че щеше направо да ни изтормозиш тук  Mr. Green Heart Eyes
Момичета, извинете ме много, но тук бях обещала на някого да пратя инфо за инжекциите ми и стимулацията, която съм правила, но не помня на кого точно?  Blush също бях обещала, че ще изнамеря инфото и за НК-клетки - и пак не помня на кого  newsm78 Зази, на теб какво бях обещала- за стимулацията или за НК-клетките?  Embarassed Blush Ох, така ме е срам, че се забавих, ама то с това местене и без нет си стана направо цяла идилия... Rolling Eyes
И аз като Грацийка ви пращам мнооооого бремелински вируси и да ви споходят всички нашите вълнения!  Praynig Peace Hug
Хайде сега, Кюбит, скоро да се преместиш и в другата темичка, че да си говорим и там за бремелинските неразположения и опасения...имаме нужда от още професионално и компетентно мнение ..., Бейби, ти какво се ослушваш - и за теб и всички останали момичета тук се отнася!  Heart Eyes Praynig Hug

Оо, аз толкова се развълнувах за новината на Кюбит, че щях да забравя да се отчета от днешния преглед- ами понеже ми го правиха измерването при имуноложката, а там не са чак такива професионалисти в това (те са си имунолози и генетици по-скоро), и прегледът ми не трая повече от 15" и ми измери гънка на вратлето 0,5 и затова прецени, че не трябвало да ме праща на БХС,  Rolling Eyes защото рискът бил много нисък  Grinning , но пък и аз се чудя възможно ли е да е измерила техничарката правилно , за да отчете такава малка гънка (то дано наистина е така и се радвам много, ама същинският преглед ще ми е другата седмица- вторник, а и бебо сега е още доста мъничък, че да се измери точно и това да е определящо). Иначе тя даже се опита и да види пола, ама бебко си показа характер и си се беше обърнал с гръбче към нас... Wink По едно време ни помаха с ръчички и беше голяма смешка, когато си повдигна едното краче и сякаш си го почеса с ръчичка от долната страна- даже така ни го щракна и на снимка  Laughing

# 713
Кюбит, това се казва изненада! Честито, мила. Пожелавам ти лека бременност и успешен край.
НВИ, ти как си? Имаш ли още болки? С теб съм в неделя. Не знам защо, но си мисля, че твоите са двечки  Hug
Грация, радвам се да ви видя със снежко.
На всички останали много прегръдки и да знаете, че палците не ги пускам.

# 714
Кюбит,4естито.Леко бременеене ти пожелавам.Съмнявах се  аз за теб,от къде толкова много информация имаш по въпросите, които ни вълнуват,а то каде бил клю4а за бараката.Много се радвам.При4ината за мъл4анието ти,си е заслужавала Hug

# 715
  • The QC to be!!!
Кюбит  БРАВО, БРАВО, БРАВО  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68, Хеййййййй че хаймана излезе значи, ами че ти си по голям КГБ агент от Лора Wink Така да мълчиш, и да криеш, страшна хаймана излезе. А аз само се гласях и чаках и се чудех кога ли ще те сместя в стиснатите ми палци Thinking Ама няма лошо, само дето така като шестица от лотарията се появи с таз новина. Хай ти на честито, и всичко най хубаво от тук на татък, и да продължиш да ни навестяваш и късмет да раздаваш, щото ние всички други имаме нужда от него.

Мацки аз днес започвам инжекцийките, новинате е че през първите 5 дни ще са 2 сутрин и 2 вечер (фолистим и сеизън), а после по 4 сутрин и 4 вечер  Sick (фоли, сеизън, hcg и ганареликс)  Sick, ох ще ми посинее коремечето. Хаповете ги почваме от днес с юначето. Дозите на Фолистим (Гонал) са ми доста големи 600 еденици/ден, поне така ще е за първите 5 дни. За кръвни и ултразвук ще ходя чак на 17, и после ще видим. Забравих да питам как са ми кръвните от днес, бързах да дойда на работа, но явно не са били толкоз добре, щом доки е решил че почваме с 600 ед/ден Фолистим #Crazy
denniva  и Грация радвам се че вие и бебоците са добре. Грацийка да не забравиш да ни оведомиш другата семица какъв цвят ще са вашите гащи Wink denniva  стискам палци другата седмица да е добър резултата от прегледа и да ни се похвалиш и ти ако срамежливчето покаже какви ще са неговите гащи.  Hug

# 716
Мерси, мерси, мерси, момичета!  bouquet

Грация, мила, би ли споделила какви бяха нивата на прогестерона при теб и по колко мл. си слагала? И защо по две инжекции? Не се ли събираше количеството в една спринцовка?  newsm78
При мен последно беше 84 и слагам по 1мл. всяка вечер. Не знам до кога. Другата седмица лекаря трябва да се изкаже.

Иначе аз съм чела, че нивата на прогестерона се движат долу горе така:
First Trimester  9-47 ng/ml
Second Trimester  17-147 ng/ml
Third Trimester 55-200 ng/ml

Правила ли си нещо за горкото ти дупе в дългосрочен план? Аз правя масажи с топла влажна кърпа всяка вечер по съвет на една бъдеща мама, минала по тоя път преди мен и смятам, че има ефект.

Чакам с нетърпение да пишеш след като разбереш пола.  Hug

Лора, от суеверие на искам да казвам още.  Blush Мисля, че ще ме разберете всички тук.  Hug Може би моето суеверие е по-голямо от твоето.  Joy

Вивиян, честно казано цялата тая информация я имах и преди да започна. Всеки ден четях/чета. Мисля, че ако жената е наясно през какво минава, ще й е по-леко. Поне на мен ми е.  Peace

Денива, бях почти убедена, че все някой може да се досеща... Нормално е, не съм първата, нито ще съм последната, която не казва, но важното е според мен да има положително резултати и всяка от нас трябва да го направи така, че да се чувства най-комфортно.

Не знам дали си обещала инфото на мен или някой друг, но давай го насам, аз продължавам да чета по темата НК-клетки и да ми е интересно.  Peace

Бейби, ти ме разби с тия 600 единици Фолистим!  #Crazy Помня, че ти беше високо ФСХ, но 600 е направо невъзможна доза. Мен ме стимулираха със 150+150 на ден за 4 дни и после 300 на ден за още 4 дни.
Твоят протокол е много различен от моя. Ще ми е интресно да го разгледам, ако го имаш в електронен вариант.
Аз скоро ще пусна моя, ако на някой му е интересно. Иначе сега се сещам, че в "бременния" линк в подписа ми пуснах кратко текстче, в което описах на кратко през какво минахме, за да стигнем до тук. Имам много да дописвам още, но по-нататък.
Успешно начало на теб и да знаеш, че те чакаме на финала.  Hug

Лора, НВИ, Чо-ко, момичета, как са вашите кореми? Моят е подут...  newsm78
ellebella, тортичка, Петьофи, Нинка, Филипа, Чочка, стискам ви палци на вас за положителни тестове. fingerscrossed
На всички, които са на старта - късмет, Flowers Four Leaf Clover а на почиващите - търпение и позитивни мисли!  Hug

Ако съм пропуснала някой, моля бъдете снизходителни.  Hug

Редакция:
Връщам се да допиша нещо. Вярвате или не, още не съм правила уринен тест за бременност.  Peace Само 2 кръвни.  yes

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 06:57 от Кюбит

# 717
Добро утро Hug
Като гледам,май само аз не съм се досетила за Кюбит,вярвах й  Laughing,но за сметка на това ,сега съм много щастлива,колкото пове4е корем4ета,толкова по добре Hug
А относно суеверието,втора като теб няма,и аз мислих да не казвам,поне докато се потвърди на видеозон,но...3 дни издържах да мъл4а,но нямаше с кой да споделя радостта си,само вие и семейството ми знае.А ми се искаше да крещя ,4е съм бременна,от кога го 4акам Confused
Пожелавам на вси4ки тук да видят 2-те 4ерти4ки Praynig
Бейби,ама ти не беше такава страхлива Simple Smile Вси4ко ще е наред,минали сме през какво ли не,та сега едни инжекции Peace
Чоузи, добре съм ,болките по4ти из4езнаха,има ги понякога,но са леки,издържа се,дано не запо4нат пак Praynig
Кюбит,не ми е подут корема,много зависи от храната ,която ям,ина4е се 4увствам добре.Имах и такива периоди,но отминаха.
Хайде лек и успешен петък 13-ти на вси4ки!Да ви е на късмет! Peace Hug

# 718
Кюбит , честито , мила , лека и безпроблемна бременност . Аз като рабрах че съм бременна бях на преглед , преди това не бях правила никакви тестове .... една седмица след като бяхме видели сърчицето , реших ей така да си направя един уринарен тест ... че да ги видя тея пусти две чертички , които толкова дълго чаках ... е направих го и още пазя този положителен тест  Blush Mr. Green

НВИ успех в неделя на прегледа  Praynig

Успех и на всички чакащи и в процедури  Praynig Hug

# 719
Кюбит,

моя е още доста подут.....даже вечер приличам на слонче. Вдигнала съм 3 кг от началото на стимулацията, но сравнение с първия ми опит (за цялата процедура -8 кг, но бях с хиперстимулация) си е направо супер.
но все пак отбелязвам, че моя подут корем най-вероятно се дължи на прегнила, който ми боят през 4 дни.

момичета,
Вчера беше последния прегнил. Да си призная честно толкова ме сърбяха пръстите да направя един домашен тест преди прегнила, но да се учудиш издържах!!! Innocent
Сутриннта отново се събудих с тази бока в главата и неразположение, даже премерих температурата пак, този път базална - 37'3... Мъжът ми понеже е параноя изтича до аптеката да купи витамин С и сега чакам да ми минат тези неприятно симптоми... Sad
Днес ще ме изведат малко от София, така че няма да имам достъп до вас  следващите два дни.
НВИ, с теб съм! Чакам да те видя отново лентичката в понеделник сутрин!
 Hug момичта, ще ми липсвате!

Общи условия

Активация на акаунт