ПРЕДСТОИ МИ ИНВИТРО/ИКСИ да поговорим - 14

• 44 724
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте момичета Sad ето ме и мен.Пак ще Ви питам нещо.В сряда сутринта си пуснах 3 хормона и следобяд бях на преглед при доки.За съжаление тя видя 1 неспукан фоликул и ми изсписа противозачатъчни за един мсец .На 17 ден от приема им ме иска пак на преглед пада се 27.02  и ако фоликула се е спукал ще ми каже откога ще започнем стимулация newsm78 някоя от вас да е имала такъв проблем?икакво следва.Спокойна съм,но е малко разочароващо ThinkingБлагодаря за отговорите и много се радвам за всички успели....НВИ радвам се и за теб докато бях при доки се запознах със едно много мило семейство след трансфер и разбрах че дамата и минала същите страшни болки като теб на тях са им обяснали, че в организма и са останали неспукани фоликули и са се превърнали на кистички успокоили са я че до 2-3 месец ще се спукат сами и болките ще изчезнат .Тя сега е щасливо бременна със близнаци и е в 3 месец така че не се притеснявай при теб всичко ще е наред   bouquet

# 721
Сиана,
не се притеснявай, случва се понякога доминантния фоликул да не се е спукал и да е прерастнал в киста.
Предписала ти е противозачатъчни, за да може да се спука кистичката и да я няма при следващия преглед.
Аз имах такава киста, образувала се след 3тото ин витро, която не се пукаше в продължение на 4 месеца въпреки противозачатъчните. Никой нее  застрахован. Аз бах като попарена всеки път щом отивах на реглед (трябваше да ме подговят за размразен трансфер) и всеки път лекарката казваше - още  1 месец противозачатъчни.
Така че горе главата. Това не е страшно. Ей сега ще мината 3 седмици и ще започнете със стимулаьцията. Важното е да си спокойна. На мене ми препоръчваха повече спорт, ходене и като цяло физическа дейност, за да спомогна пукането на кистата.
Но за това се консултирай с лекаря, може при тебе да е противопоказно
Успех Simple Smile

# 722
Сиана , Благодаря ти! HugРадвам се ,4е си се сетила за мен Hug
Да ,аз също имах много фоликули,предполагам ве4е са се изпопукали,болките по4ти отшумяха.
Аз мисля,4е ще се спука този фоликул,то4но за това са ти изписали хап4ета.Спокойно,вси4ко ще е наред Peace Мисля,4е при Нинка 80 имаше такъв проблем,дано се вклю4и да те успокои.
Успех! Hug

# 723
НВИ и Cho_ko много ви благодаря за инфото найстина ми стана по-леко когато и някои друг ме подкрепи Нали затова всички сме в този форум да споделяме очакванията и проблемите си около целия процес инвитро и икси. Hug :2hug2 гушкам всички ви и ви благодаря многооооо Peace

# 724
НВИ аз ти казах 4е болките ще отшумят при мен беше така, пиех Но шпа и полежавах, но в момента слава на Бога от доста време насам нямам такива болки  Praynig дано така да продължи де. Пожелавам го и на теб! Хайде стискам палци за прегледа миличка. Всъщност при мен все още има едно напрежение в яйчниците като сякаш нещо ми тежи все едно имам кисти или множество фоликули но док ме прегледа и каза, 4е не вижда нищо а това  от бременността  Hug

Стискам палци и на всички които има предстоят двете 4ерти4ки както и на другите в процедура  Laughing

# 725
  • София
Кюбит, честито и тук!  bouquet Искам да ти кажа, че ще ни липсваш и затова те моля: наминавай от време на време в темата. Хем да ни казваш как се развиват при теб нещата, хем да продължаваш да ни даваш съвети и консултации. Много, много се радвам за теб!
Cho_ko, това с топлите вълни и събуждането посред нощ и аз го имах, явно е от стимулацията.... Не се притеснявай.
Бейби, успешен старт, мила. Вярвам в твоя успех!  Hug
Денива, аз те бях питала за лекарството и дозата, с които ти е бил блокажа. Щото и при двете ни процента на оплодени яйцеклетки беше почти 100%. Ако имаш възможност, напиши го. Вие вече имате ли интернет в къщи?
Аз съм малко притеснена, че в генетичното ми изследване откриха нещо, което все още не се знае точно какво е, нарича се Сателитен полиморфизъм на 15-та хромозома.
Стискам палци на всички в процедура и очаквам нови положителни новини!  Grinning

# 726
Здравейте момичета, за първи път пиша. Започвам инвитро и съм на етап предстимулационен етап, така ми каза моят доктор - Владимиров. Сега ми се бият инжекции Декапептил 0.1 ml. Притеснявам се, че ми закъснява вече 3-ти ден. Не знам дали това е нормално. Ако някой знае, моля ви кажете ми. Предварително ви благодаря.

# 727
  • София
Сияна,да аз имах такъв задържан фоликул,тогава ме извикаха след няколко дни пак за да се види дали се е спукал от само себе си и ако не е щях и а зда пия противозачатъчни,за щастие обаче като отидох втория път беше изчезнал и не с еналожи да пия хапчетата.Не се ядосвай от това че малко отлагате същинската стимулация,важното  е като започнеш всичко да е наред с яйчниците,успех Praynig

# 728
  • София, България
 Здравейте и от мен, момичета, радвам се за вашите успехи Simple Smile Simple Smile Силно се надявам и аз да се включа към успелите в близките месеци. Следващият месец ми предстои трансфер на замразени ембиончета, които са ми от първия неуспешен опит преди 3 месеца. Дано след размразяването оцелеят миличките. 
 vsemi, аз също съм при Владимиров. Не се притеснявай от закъснението, и на мен ми закъсня 3-4 ри дена. Важно е веднага като ти дойде да се обадиш на док. 

Много успехи на всички Hug Hug

# 729
Браво, Кюбит, само така!  Hug
Да си ни на късмет на всички нас и на тези, които сега започват.
Аз изпитвам панически ужас от инжекции и много ме болеше в началото на стимулацията. Една от сестрите ми препоръча да си правя вечер компреси със спирт разреден с вода и при мен помогна.
Дано и при теб има ефект. Стискам палци и до скоро   bouquet

# 730
  • София
Само да ви кажа, че говорих с доктора и се оказа, че това генетично изменение при мен няма връзка със забременяването. Ох, олекна ми.  Grinning
Грация, мила, забравих да те поздравя, радвам се, че се отбиваш при нас. И чакаме да ни кажеш момче или момиче да очакваме......  Heart Eyes
Да попитам пациентките на д-р Владимиров къде ходите в неделя да ви слагат инжекциите?

# 731
  • Sofia
Кюбит, много се радвам за теб! Дано всичко се развива нормално и да нямаш никакви притеснения! Аз също съм много суеверна и съм голяма бъзла  Laughing ..., но ... Господ ще ни пази!!!  Hug Praynig

# 732
  • София, България
  Zazolinka, аз си ги слагах още от първия ден самичка  Grinning По принцип съм много страхлива, но като си помислих колко път трябва да изминавам всеки ден до клиниката реших да действам смело самичка. Ееее първите няколко ги слагах по 15 минути , нооо след това се специализирах Simple Smile  Най- добре е ако не можеш да се престрашиш да се  боцнеш самичка, да обучат мъжа ти. Сестрите са много мили и много интерсно ми  беше като ми показваха първия път.

# 733
здравейте момичета от няколко дни не пиша но при мен не е много радостно започна кървене на 6 ти ден от трансфера не силно като менструалното но все пак кървене . и понеже виждам че и други са при д-р Владимиров решех да попитам кога може най бързо  да се направи трансфер моля кажете.

на всички ни пожелавам късмет

# 734
здравейте момичета от няколко дни не пиша но при мен не е много радостно започна кървене на 6 ти ден от трансфера не силно като менструалното но все пак кървене . и понеже виждам че и други са при д-р Владимиров решех да попитам кога може най бързо  да се направи трансфер моля кажете.

на всички ни пожелавам късмет

4акай малко,на 6-ти ден от трансфер е запо4нало кървене?А за какъв трансфер питаш?Или за тест? Обади се на док,и не спирай лекарствата,може да е от имплантацията.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт