Гоблени-42

• 37 385
  • 435
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Здравейте, девойки  Hug
Много ви благодаря за отговорите - Прасчо, специално -  newsm51 - току що се обадих и си поръчах стандартна Аида 14 - за 1 м - 14,50 лв., обещаха в понеделник да е при мен (дано   newsm17) По телефона ми обясниха, че разликата с другата 14-ка (цвайгард) е в начина на тъкане и стояла по-плътна  Rolling Eyes
Наде, страхотен подарък - всяко зло за добро! - така е още по-красиво и оригинално  smile3501
И аз го бях намислила за св. Валентин новото гобленче, но сега като ще трябва да чакам доставките (и конците ги поръчах от тук - http://www.nikmark.hit.bg/ ) - направо се плаша дали ще успея (, че няма да мога да шия и вечер - да не го види любимия). Ама, ще се пробвам...
Честито на ЛЕЛЯТА - преди да стана мама, станах леля и усещането беше незабравимо - да са живи и здрави мъничетата  smile3522 smile3522
На всички - лек ден и  smile3501 за показаните красоти!
п.п. - който иска да се засели на моя таван - да заповяда - тъкмо ще си имам дружка да си шием на воля   Joy

# 286
Пробвах с тази снимка на Питчо с кафенцето и веднага ми я пратиха по и-мейла.
Става, само задаваш колко да са конците и с какви размери.

# 287
Весито, честито! newsm30 newsm30  1stroller 1stroller Колко е велико и прекрасно е това събитие!
Yolinka, да ти е живо и здраво слънчицето, и много щастливо newsm59 nbirthday
А tita, и теб вчера пропуснах- всичко най-хубаво от сърце ти желая Hug Невероятен гоблен си ушила! Hug
Сисак, толкова е силно това вино, че... свят ми се зави! Прелест!  bouquet

Каква е разликата между AIDA fine (Zweigart) и AIDA standart? Иначе цената е учудващо ниска. В Бургас последно взех 22 лв. половин метър черна аида.
Аз понеже съм си поръчвала от този сайт от прословутата Zweigart- панама, мога да ви кажа че разликата е... никаква Laughing Или са ме излъгали, или моето око което доста добре вижда, не намира никаква разлика със стандартната панама. Иначе от тяхната снимка:
http://www.axioma.3clab.com/panama.html
 човек остава с впечатление че дупчиците са по-мънички и като цяло платното изглежда по-фино, и затова по презумпция такава панама би трябвало да е по-подходяща за гоблени, където се оставя празно поле...

Билкова, тази фирма, Аксиомата е удивително експедитивна, споко Hug
Kiki_andr, много добре се е получил подаръка!

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 12:33 от Прасчо

# 288
  • София /Абсурдистан
Има ли някакви новини вече относно подаръците за 8 март? Някакви подробности? Кой, как, какво и т.н. ?

# 289
  • Пловдив
Ина, можеш да го изпереш с хладка вода и после да продължиш. Аз имах такъв случай - едната девойка реши да ми помогне и целият гоблен беше жълт /ушит на 3/4 и ЖЪЛТ #Cussing out, а това ми е любимият/. Изпрах го и без да го глада го доших - ето го.

А що се отнася до стените - оставете децата да шарят. Аз в началото вървях след тах с парочистачката и като почна да бърша стената, те ми се хилят и отиват на друга. Реших си проблема, като спрях да ги гоня, като искат да драскат - да драскат. Забранила съм да рисуват върху картините и те го изпълняват, щом имат всички стени и врати. Нали за това боите, латекси и т.н.

# 290
То и за стените ме е срам да кажа - и двамата са рисували по тях  Embarassed
Благодаря, Дид, този е много красив гоблен, аз мислех , че ти харесва и си си го сложила на аватар , а ти си го шила Peace

# 291
  • ПАЗАРДЖИК
Има ли някакви новини вече относно подаръците за 8 март? Някакви подробности? Кой, как, какво и т.н. ?

Това е списъка до сега.

petjah
lady death
skorpion
marulka_s
Дуданка
daniela_ch
Tasha
Alexandra
Писето
donsita
miangelova
Зори
MamaGeri
неличка
geniko
ted_
animari
son4eto16
Мимито&Светла
tsvete79
a tita
gallaksia
Bilkova
unchita
zdravka79
Лилия Проданова
kita99
wesi.i.gogo
didi4ka
djuri
Vesito
Unknown lady
mila mimi
rosi09
Manzhelka
ant

Ще почакам до 15 февруари и тогава ще изтегля имената кой на кого да подарява, защото има някои момичета, които се включват по-рядко. До тогава трябва да ми изпратите адресите си на лични, за тези, които още не са ги изпратили. След това, мисля, че е ясно - купувате подаръче и го изпращате на  адреса, който ще ви съобщя с името на "жертвата".

# 292
Момичета,Ara_bella питаше от къде да си купи Дименшъни....(аз не си спомням -кой предлага В БГ  newsm78)....
анджето,има упътване на БГ за РМ ,за PCstitch 7 -не знам ( но символите за инструментите са подобни )....На първа страничка от тамата има упътване на руски (за PCstitch 7 ) има и  с картинки....Но се иска бая работа ,за да се получи добра схема от снимка. Успех! ....и да се похвалиш!  Peace
Kiki_andr,много хубава идея!    Hands Clap    ....и изпълнение!
Goody , Hug ....то в твоята Дюканландия не е ли вечен празник  Joy  ?!....
ina 221,....тц-тц!  Shocked Бре,да му се невиди! ....Много са бързи! newsm78 А става ли нещо от схемата или само са я "пуснали" през програмката?

# 293
Не знам какво ще стане,  а и снимката ми беше малка , но тук имат галерия с ушити работи по техни схеми :

http://igolki.net/hermitage.html

В гоблените има тема по въпроса:

http://goblenite.org/showthread.php?t=3426&page=2

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 13:39 от ina 221

# 294
да са живи и здрави,малките сладурчета!да растат весели,чаровни и щастливи деца!

аз сега разбрах за подаръците за 8-ми март.дали може и аз да се включа  newsm78 и какви са условията  newsm78
did_tag ,гоблена е много стилен   bouquet

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 13:12 от mery_poppins1

# 295
Дименшън може да купи от Герика
http://www.gerikadimensions.hit.bg/index1.htm
Но момичетата тук казват че е от ибей е по-евтино и качествено. Но аз не мога да се оправя с йбея и ще си поръчам от тук.

# 296
"прогледна" моята девойка, най-после Simple Smile

# 297
  • Benelux / Varna
Баба мравка, много хубаво се получава гобленчето. Тази картина много я харесвам- " Момичето с перлените обици", поставила съм си за цел да я видя на живо в двореца в Хага се намира. Ти от къде си намери схемата й? Не съм го виждала досега на гоблен.

Честито на щастливата леля, да са й живи и здрави племениците и много да слушкат!!!

# 298
  • София /Абсурдистан
Някой да има схема и ключ на това нещо?
И ако може да не е в РМ.

# 299
  • Пловдив
Хайде и аз да се включа в 8-мартенската игра, пък каквото стане Joy

mery_poppins1, благодаря. Това ми е първият гоблен по списание и пак първият, който започнах без да съм довършила предния. И така до днес - 15-20 започнати и още толкова чакащи.
И да се похваля Simple Smile, вчера си харесах едни мандарински патици и тях започнах - фотото е в офиса и немога да покажа, но ето как трябва да изглеждат завършени:

Общи условия

Активация на акаунт