Гоблени-42

• 37 378
  • 435
  •   1
Отговори
# 300
  • варненка от София
Да е жива и здрава гордата леля на двете сладурки!

И тук е мястото и аз да се похваля.

Момичета, на върха на щастието съм, станах вуйна на една малка швейцарска принцеса Джулия.
Почерпете се за зравето на мъничето Heart Eyes

# 301
  • София
Много ви благодаря, момичета! Страхотни сте!  Hug Hug Hug

Марулка, честито и на теб! Да е живо и здраво мъничето, да расте спокойно и много радост на всички да носи!

Кали, "Невестата" се шие на разграфена българска панама.

# 302
  • Пловдив
Честито на лелята и вуйната! Да са им живи и здрави малките принцеси!

Геш, сама съм си ги окомплектовала цветята. А майка ми обожава фрезии. Но гоблени с фрезии намерих само два. Този ми хареса повече, по-свеж е. Затова го избрах. Другия беше 3 фрезии във ваза, но ми изглеждаше по-мрачен. Този направо свети.

От Аксиомата и аз си поръчах панама. Дойде много скоростно. Супер е и много по-евтино излезе.
Билкова, а това ли са им цените на конците, които са дадени в сайта? 

# 303
Честито на всички!

# 304
  • София
MamaGeri, ти вчера спомена, че нямаш една схема за Анемон -(не ми се сменя клавиатурата Simple Smile)))) мисля, че я имам вкъщи, да я потърся ли да ти я пратя, за да ти е пълна колекцията Simple Smile

# 305
  • Пловдив
Билкова, а това ли са им цените на конците, които са дадени в сайта? 
Да - или поне така каза собственика, когато говорих с него по телефона. Досега не съм поръчвала от този сайт и се надявам скоро да ги получа и да видя добри ли са. Поръчката пуснах в четвъртък и ще ми я пратят по пощата с наложен платеж (Да видим за 16 чилета колко пощенски разходи ще платя и колко време ще чакам Rolling Eyes)
Марулка, честито!   bouquet

# 306
Баба мравка, много хубаво се получава гобленчето. Тази картина много я харесвам- " Момичето с перлените обици", поставила съм си за цел да я видя на живо в двореца в Хага се намира. Ти от къде си намери схемата й? Не съм го виждала досега на гоблен.

Разработката е на Golden Kite, схемата ми я прати една приятелка, а конците и панамата сама съм си купувала

# 307
Ей, днес само хубави новини!  Hug

Марулке - Честито вуйна! Да ти е жива и здрава малката принцеска Джулия!   bouquet

baba_mravka   - за тая девойка дето прогледна направо нямам думи - като изписана е  #Crazy Я сподели как се шие с толкова много цветове? А отзад на гоблена не се ли натрупват много конци. И на мен ми се иска да започна едно такова голямо чудо, ама се чудя при тези единични бодове как ще започвам и завършвам конеца...или има някаква специална техника... в голяма чуденка съм  newsm78

# 308
Каква е разликата между AIDA fine (Zweigart) и AIDA standart? Иначе цената е учудващо ниска. В Бургас последно взех 22 лв. половин метър черна аида.

http://www.axioma.3clab.com/panama.html

само да обърна внимание - и двете са Аида 14 не се заблуждавайте, че едното е 18

предполагам, че разликата между фина и стандартна е в качеството на конците, но не мога да твърдя със сигурност
ще потърся информация и пак ще пиша (ако намеря)  Peace

На сайта на Аксиома вероятно под фина панама имат на предвид тази производство на фирмата Zweigart и под стандартна някоя с по-ниско качество:)
Та така и подвеждат купувачите, защото когато фирмата Zweigart отбелязва някъде Aida fine има на предвид Аида18.
Но като гледам на този сайт има и други подвеждащи материали , а и правописни грешки та нека не им се връзвам:)
И след като разликата между двете е само в цената по-разумно е да се купи по-икономичната:)

# 309
  • Пловдив
MamaGeri, ти вчера спомена, че нямаш една схема за Анемон -(не ми се сменя клавиатурата Simple Smile)))) мисля, че я имам вкъщи, да я потърся ли да ти я пратя, за да ти е пълна колекцията Simple Smile

Ако не ти представлява трудност, може да я потърсиш. Не ми е спешно. Но ако я имам, може да реша и да я ушия.

# 310
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Честито и от мен на лелята и вуйната! И аз така си мечтая да стана някой ден леля и вуйна, ама пусто не щат да се женят ни зълвата ни брат ми!
Много хубаво това момиче с перлената обица! Страхотно е! Поздравления!   bouquet

did_tag радвам се, че има още някой като мен с няколко започнати гоблени и още толкова чакащи!

А ето и Казанската Св. Богородица.

Започнах и този Йероглиф:

но не съм го снимала, защото го шия на работното си място в нашия семеен магазин!
Него ще го истипосам може би на първа страничка на новата тема.

# 311
да не забравя.....
преработената с ПМ схема на  Георги Победоносеца,  линк към , която е даден няколко страници по-назад в темата има грешки .
Да не се излъже някой да шие по нея, че опашката на змея ще искри в златно:)
Пиша това с единственото желание да ви уведомя

# 312
Здравейте. Един зов за помоЩ. Praynig HugИскам да уШия Замькьт НоШвайнЩайн и моля за схемата ако някой може да ми я изпрати. Гоблена в каталога на Милена стил е наре4ен Замьк в планината. Продьлжавам да му тьрся снимката из нета , помня , 4е сьм го виждала в руските сайтове.
Хипатия, ти имаШ вси4ко, дали нямаШ и това Simple Smile

# 313
  • Бургас
Благодаря ви момичета! След като няма разлика , ще поръчам по-евтината.
Bilkova, ще чакам да кажеш за конците като ги получиш и ще поръчам и аз.  Wink

# 314
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Момичета, някъде може ли да се поръчат онлайн конци Мадейра?

В сайта на Полимат нещо не им работят половината от менютата.  newsm78

неличка, твоя гоблен пристигна ли вече дето го беше поръчала от този сайт http://collection1x4.com/catalog_ch.htm? Сподели моля те за впечатлението ти от него?  Praynig

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 18:56 от Дуданка

Общи условия

Активация на акаунт