МАЛЪК СЕЧКО се задава и по 2 ЧЕРТИЧКИ ще ни подарява!/26.01.-01.02.'09/

• 8 638
  • 167
  •   1
Отговори
# 75
  • по света и у нас
Добро утро!Дано днес има добри новинки от всички ви!Гушкам ви! Hug

# 76
Добро утро

Маринексче , съжалявам за това през което ви се налага да преминете , наистина е ужасно , толкова ме е яд на тези американци , че ни докараха такава " чума " на главата , а именно финансовата криза . Като се замисля ние с какъв голям кредит сме , чак се задушавам  ooooh! Ако мога да помогна с нещо , каквото и да било съм насреща  Hug Дано бързо да успеете да се справите с ситуацията  Praynig

Миле , стискам палци  Praynig Praynig

# 77
добро утро и от мен момичета!дора,много хубаво кафенце си приготвила,мила Hug!
маринекс,всяко зло е за добро!дано бързо преодолеете гадната ситуация!успех! Hug
миле и цецито fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 78
Мерси за кафенцето Hug
А има ли глаааадниии newsm22

# 79
Добър ден и от мен.
Връщаме се  от Владимиров, значи изследванията за антитела и генетични са много добри,на базата на другите изследвания каза, че не се констатира проблем и каза, че следващия месец ще правим инсеминация, първата без стимулация и така, това е от мен. Crazy

# 80
  • Оранжевата стая
Дорке - страхотно кафе си приготвила - тъмно, дълбоко, горещо ... като очите ми   hahaha hahaha Joy Joy

НВИ - досега нямаше гладни ама след твоя пост мисля че на всички вече ни се смилат стомасите и работят на празни обороти и слюнките ни капят по бюрата ....

newsm64 smile3508

Калинка - скъпа - успех успех успех

# 81
Добро утро и от мен,

благодарско за кафето и закуската. Добре ще ми дойдат в това студено време.

Калинка браво радвам се. Пожелавам ви скро да ни зарадвате с положителен тест.

На всички останали хубав ден и много усмивки.

# 82
...следващия месец ще правим инсеминация, първата без стимулация и така, това е от мен. Crazy
Ехаа,супер новина! Party Браво,Калинче!Дано ни зарадваш още следващия месец! Praynig Hug
Маринексче-съжалявам,че пак имате премеждия. hug Дано скоро се наредят и бъдеш истински щастлива!
Ники-целувки и много здраве на малката сладкишка! Heart Eyes kiss
НАДЕЖДА ВИНАГИ ИМА,ама кви са тия баници и торти,лелее вкусотия!Наядох се, Joy

# 83
здравейте , нямам идея какво става с нас .Тази сутрин като извеждах кучо паднах по стълбите , сега се прибирам от Прогов с шина.За радост не съм счупила ръката , но травмата е яка и се наложи да ме шинират Sad Чесно да ви кажа , вече си м исля глупости от рода , че някой ни е направил магия  Crazy

# 84
Маринексче , малкото зло ти се е случило , при всички ни има такива моменти , където ни се случват гадни неща едно след друго , както се казва злото не идва само , но пък има и една друга поговорка След всяка нощ изгрява слънце , така че не се отчайвай , колкото и да ти е труднов момента  Hug Hug Hug

Калинка , радвам се за добрите новини , дано следващия месец е твоя  Hug

# 85
Хопа и аз при вас : Hug

Калинка браво мила  успех във инсето Praynig
НАДЕЖДА ВИНАГИ ИМА благодаря ти за закуската прекрасна е Peace
dorа миличка кафенцето също Peaceсупер
Маринекс ако мога със нещо да помогна съм насреща пиши ми на лични ако искаш Hug
Ники страхотна е малката  Heart Eyes
Мамче Hug

# 86
  • България
  Привет,момичета
пожелавам ви хубави резултати.
Маринекс,случват се такива работи.Ако имаш нужда от помощ и аз съм насреща.
Хубав ден

# 87
здравейте , нямам идея какво става с нас .Тази сутрин като извеждах кучо паднах по стълбите , сега се прибирам от Прогов с шина.За радост не съм счупила ръката , но травмата е яка и се наложи да ме шинират Sad Чесно да ви кажа , вече си м исля глупости от рода , че някой ни е направил магия  Crazy
Маринекс  Hug
Съжалявам за всичките неприятности, които ви се струпват  Sad
Това за магията и аз съм си го мислила, въпреки че съм ужасно практичен човек и абсолютен реалист. По принцип не вярвам на неща от сорта на магии, негативни енергиии и тем подобни, но след всичките несгоди, които ни споходиха с мъжа ми последната година, вече не знам какво да си мисля.
Това което аз направих е, че занесох дрехи в църквата и поисках да ми ги опеят при Киприянови молитви. Било по-добре да присъстваш на литургията, но тя е само в делничен ден сутринта и няма как да стане.
Попитай в някой голям храм, защото не навсякъде четат такива молитви. Може пък да се почувстваш по-добре  Peace

# 88
  • Sofia
Маринекс, и аз бих те посъветвала да отидеш в църква и да поискаш попа да ти прочете молитва за здраве и благоденствие. Ако не, само отиди и запали свещички за здраве.

Николина-пиколина, ще кажа Пу-Пу за Алекс ... Направо ми напълни душата ...  Hug

Ще ви помоля за много стиснати палци за утре! Имам голяма нужда от тях ...! Praynig Praynig Praynig

# 89
На мен ми дойде и Слава Богу, zаЩото не иzдържах вече на това напрежение. Въпреки това от клиниката искат кръв, реzултат Ще има в петък, но аz съм убедена, че Ще отрицателен. Благодаря на всички zа стиснатите палци и подкрепата. Тя оzначава много zа мен.  Hug Hug Hug

Маринекс, момичетата добре са те посъветвали. Много ви се насъбра напоследък.  Hug

Хариелка, стискам мноооого силно. Дано всичко е наред с бебчо. Да пиШеШ.

Калинка, браво zа добрите новини. Нека другия месец ни zарадваШ. Прекрасно е да zнае човек, че скоро Ще се прави неЩо.

Общи условия

Активация на акаунт