Май 2005- тема 122

• 24 862
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • София
 Joy Joy Joy хайдеее...пак се оплетохме  Joy Joy Joy
Сега остава Иви и Чопарче да се окажат роднини  Joy Joy

# 181
Еееее, неее, Чопарче!! Колко е малък светът.
Много са готини хората! Между другото, имаше едно малко момченце там, малко по-голямо от Теа. А (вероятно) свекърва ти спомена, че си има внучка на 3 месеца! И че по-рядко я вижда, защото е в София. Те с Теа много се разбираха, Теа нон стоп висеше при нея. Просто не е истина колко е малък светът...

# 182
Невероятно е какви хора можеш да срещнеш най-неочаквано Laughing
Аз като започнах работа, се заговорих с единия ми колега откъде е, оказа се, че е от селото на Старозагорската ми баба и от дума на дума стигнахме до извода, че май сме някакви роднини Joy
Да не говорим, че преди години във влака София-Перник се заговорих с един дядо, който живеел във Варна, но бил от едно пернишко село, та като разцъкахме нещата се оказа, че е от моето село и не само това, но и сестра му навремето е щяла да се жени за дядо ми Laughing

На Миша както й нямаше нищо миналата седмица, така е вече на Клацид. Вчера сутринта се събуди с много кашляне, заведохме я при педиатърката, тя каза, че сливиците й са твърде червени, за да мине без антибиотик, аз естествено реших, че пак драматизираме, но реших да й давам Клацида. И не сбърках, през нощта вдигна температура, кашля като магаре и изобщо нещата не са толкова безобидни, колкото се надявах.  Tired Лошото е, че и Косето подкашля, но той засега ще мине само със Стодал, дано не се задълбочи.

# 183
Да бе а момченцето ми е племенник и е с 2 месеца по-малко от Велко, нищо че е по-едричко Simple Smile
А врътнахте ли някое печено ?

# 184
Феъри, кофти. Дано се оправя бързо Миша, а Косето да го подмине.

А врътнахте ли някое печено ?

е, как, то се знае. Носехме някакви огромни количества от София, носехме си и барбекю, а се оказа, че човекът е професионалист - с този огромен барбекю-кът. Въобще - страшен табиетлия, взехме си за вкъщи и от ракията му, и от винцето. Човекът е много гостоприемен, къщата е екстра, дворът е чудесен, зеленко, за лятото гледам, че има и басейн - на нас много ни хареса, вече втори път ходим, така че може да се засечем някой път, ако и вие ходите Laughing

# 185
Валя,ЧРД мила!  bouquet  bouquet  bouquetЖелая ти здраве,много любов от скъпите за теб хора и всичко,което желаеш да се случва !
Болни сме,Радо на АБ Азитрил,Данчо все още пие вентолин,а аз се опитвам да не се предавам,обаче.... Tiredмай няма да ме подмине и мен вируса Cry

# 186
Е то ние не ходим когато има гости Simple Smile Брей вече за втори път ли ходите... е радвам се че ви харесва  Laughing А за печеното, най-добре той да го направи, че хем няма да се занимавате, хем ще го направи добре Simple Smile

Феъри да се оправя Миша.

ЧРД на Валя!

# 187
Валя, ЧРД! бъди много щастлива, здрава, усмихната и лъчезарна! Дано днешният ден ти бъде истински празник!  bouquet

Мартеа, брaво за хубавото изкарване!  Grinning Теа е много бойно хлапе  Heart Eyes
Дидка-питка, Дианче, Феъри, Тиа - бързо оздравяване на децата, знам, че хич не е лесно, когато боледуват мъниците.  Hug

Марти от днес е на градина, Надето уж се оправи, малко още сополи има. Но аз го закъсах с едни гъсти, зелено-жълти сополи, дето нямат изкарване, пълен блокаж. В чудо се видях. То не бе солен р-р, капки с клеева, инхалации... сега съм го ударила на аромалампа с лавандула и инхалации на котлона + промиване на носа като йогите. Дано даде резултат, че нощем е ад - не мога хич да дишам през носа, следователно спя с отворена уста и сутрин езикът, гърлото и небцето ми са сухи като хартия.  Sick

Чопарче, и аз мерся за линка с млекопроизводителите, добре е да ги знае човек.  Grinning

майчета, от много време ме сърби да ви покажа какви ги мъти моят любим и часът назря, на който му е любопитно цък, Минико Кажете как ви се струва страницата и продуктът, мненията са ценни за нас.  Hug  Heart Eyes

чао до скив  Wink

# 188
Валя, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и късмет!

Маги вече е добре, но и тази седмица ще си я гледам в къщи. Правихме 12 инхалации с вентолин и ми разказа играта. Казвала съм ви как се превъзбужда от него  #Crazy.
Относно обещанията, сигурно по 100 пъти на ден обещава предимно, че ще слуша и до там. Иначе за подреждане на играчки, дрехи и пр. няма проблем. Та така, слушането ни е най-големият проблем. Започнала е едни фасони да ми предава, едни приказки, не можеш да я надговориш. Всичко, което се опитам да и кажа са глупости и не е вярно. От някакво филмче е научила и - спри, не ми говори, обърна ми се стомаха, тъпа тъпанарка и пр. простотии. Как ще и ги избивам от речника, незнам. Ей такива щуротии се случват при нас.
Малейна, много интересно. Страницата ми харесва. Много подредена и изчистена. Май ще се възползваме и от продукта  Heart Eyes.
Болничките да оздравяват бързо   bouquet
Успешна и усмихната седмица на всички!

# 189
Малейна, много интересно. Страницата ми харесва. Много подредена и изчистена. Май ще се възползваме и от продукта  Heart Eyes.
Адри, благодаря за отзивите, точно изчистена искахме да бъде, дано и другите така я възприемат! Пожелавам малката русалка да стане по-послушна и да не ви се налага Вентолин отново!

# 190
Малейна, много ме зарадва този продукт. Да си кажа и аз мнението - дизайнът на страницата много ми харесва, изчистен е и стилен.
Точно се ядосвахме на нашата помпа колко е неудобна и колко място заема тази огромна бутилка в малкия ни бокс. И ние ще се възползваме, само сега да видим каква ще е бройката.

# 191
Вале ,честит рожден ден,много щастие,здраве и късмет! newsm59  : Tada  costumed034
Мартеа хубава почивка,браво!
Малена много хубава страница,интересен продукт,цена много добре!Ще взема да си поръчам,за лятото е много практичо.

# 192
Да си кажа и аз мнението - дизайнът на страницата много ми харесва, изчистен е и стилен.
майчета, благодаря ви за мненията, крила ми поникнаха! Всеки отзив за нас е важен, а Мартейко, твоето мнение за страницата ми е мноого ценно  Wink щото като професионалист гледаш!  Hug

# 193
Вале честито, много семейно щастие ти желая в новия ти дом и прекрасните ти момичета!  bouquet

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 19:56 от buba76_

# 194
  • Bristol
Вале, честито! Здраве, късмет и все така да те радват твоите девойки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт