Май 2005- тема 122

• 24 854
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро  food010 kaffeetrmker_2 Coffee
Ники е на градина,аз се приготвям за работа.
Лек ден!

# 196
Здравейте и от мен Simple Smile.След толкова много време изкарано в къщи най накрая сме на
градина...........и какво  Naughtyизненада имаме скарлатина, само това не сме карали тая зима Weary.

Дидке снощи те сънувах. newsm03

После ще пиша повече сега ще водя голямата на фризьор  smile3553иска да сменя фейса.
Чао и лек ден от мен. fadein

# 197
Валя, честит рожден ден и от мен! Здраве, късмет и много топлина ти желая!   bouquet

Случайните случки са много интересно преживяване. Наистина е малък светът.
В началото на годината си пожелах да ми се случват хубави неща. Е, май започват да ми се случват. Дано и равносметката в края на годината да е добра  Simple Smile Иска ми се да пиша повече, но отивам до Университета. Имам още два изпита, за да завърша семестриално. Тази седмица трябва да взема поне единия и да започна да пиша дипломната работа. Месец май наближава. Да видим ще сложа ли черната тога тогава  Laughing

Болните сладурчета и майки да оздравяват  Hug

# 198
Благодаря ви сърдечно за честитките Hug!

Тези дни съм доста ангажирана и нямам време да пиша....
Има доста болнички-бързо оздравяване Peace

# 199
Дидке снощи те сънувах. newsm03

Надявам се да не е бил кошмарен съня! Crazy

Биренка,стискам палци да вземеш изпитите и само хубави неща да ти се случват!
Лидке,и аз очаквах скарлатина при Данчо,а той се разболя от гадния вирус,който причинява бронхити.Не стигна до там,но пък Радо не пропусна-той направи бронхиолит. CryАбе гадост!

# 200
Уф, Дидке, много ти се е насъбрало... Sad Дано да свършват вече тия болести  Praynig
Дианче, как е Любачето  Heart Eyes
Наистина много болнички, бързо да се оправяте  Hug
Мартеа, Чопарче, наистина колко е малък светът  Wink Но пък така е хубаво, че се намираме чрез интернет. Май ако остане на желанието ни да се срещнем и запознаем иначе...едва ли, толкова затворен живот водим всички вече... Rolling Eyes
Биренка, радвам се, че ти се случват хубави неща  Heart Eyes От мен пожелание да се множат хубавите неща, ти си прекрасен човек и заслужаваш - и черната тога, и много, много други щастливи събития  Hug
И аз имам работа тези дни, но иначе...не съм добре. Боря се усилено с пристъпите на депресия, улавям се, че ...както и да е, какво да ви товаря. Ще се оправим  Blush
Лиде, и на вас много ви се струпа, ама за съжаление така е като почне серията-дано да сте на края вече Confused

# 201
  • София
Я да се разпиша и аз.
При нас нищо ново, освен че Ема от вчера е пак на градина, дано не се разболее. Снощи беше в прекрасно настроение, липсвали са и приятелчетата и забавленията в градината и беше особено щастлива пак да ги види. Беше нарисувала една прекрасна пеперуда в часа по приложни изкуства.
Гледаме да задвижим довършителните работи по апартамента и днес се срещахме с представители на една фирма, която, при условие, че ни направи добра оферта, ще се наеме за всички довършителни работи. Дано да са добри, уж познати, ама знам ли ги, не съм видяла тяхни творения. Имахме спор с майстора - понеже аз искам за общото помещение да сложим дърпана мазилка (стои грубо на хоризонтални линии, ето такава, в маслено-тютюнево зелено) тъй като първо - много ми харесва и второ, мисля, че много по-трудно ще се цапа в сравнение с обикновения, гладък латекс, колкото и тефлоново покритие да има. Па той взе да ми спори, че било обратното...Все много знаят...ние простосмъртните падаме от Луната. И се ядосах пак на строителя - куца работа, не ми харесва изпълнението...кво да ви говоря, можем д асе цаним за участие в Биг Брадър...шпионката са ни я сложили обратно (или вратата)...отвън ни виждат, ама виж ние да видим на стълбището кой стои, няма начин  Laughing

# 202
шпионката са ни я сложили обратно (или вратата)...отвън ни виждат, ама виж ние да видим на стълбището кой стои, няма начин  Laughing
Ха-ха, ние пък въобще нямахме шпионка, тъй че всеки всекиго можеше да вижда  hahaha
Иначе идеята за мазилката и в този цвят на мен ми харесва, ама това с майсторите и с изпълнението на жилището тепърва ще става злободневен проблем. Колко неща ще откриваш впоследствие-като истински ловец на "съкровища" ще станеш  Laughing
Нашият обикновен гладък поръчково правен гръцки златно платен латекс вече на колко места се очука, омазни, замърси и прочие  Rolling Eyes

# 203
И аз имам работа тези дни, но иначе...не съм добре. Боря се усилено с пристъпите на депресия, улавям се, че ...както и да е, какво да ви товаря. Ще се оправим  Blush
Августа, сподели, ако ти тежи, нас няма да натовариш - много сме, всяка ще поеме частичка, а на теб ще олекне!  Hug Иначе, пожелавам бързо разсейване на черните облаци, мисли в тропическо-морски нюанси  Grinning

# 204
Гуш дай снимки пак на апартамента да го видиме...
Ники понеже много ме слуша днес получи подарък-пижама,туника и чоропогащник на Ункс!Много ги харесва,имаме всичко.
Пада си и по Ариел-русалката!
Биренка ще ги вземеш споко.
Аз се с добих с нов татос,тия дни ще го снимам на 5ти декември си написах и името на Никол.На ръката-абе нашарих се....
И аз не съм много на кеф,но май излизам от дупката!

# 205
  • София
Гуш дай снимки пак на апартамента да го видиме...

ми то няма за показване още, на голи стени е, но ето все пак разпределението

Кви дупки, кве пет леа, я се стегнете!

ето малко позакъснели снимки от нашата нова година на Якоруда

# 206
Гушлева, много хубави снимки  Heart Eyes
А Ема е просто прелестна с тия крилца, с тоя... хм... нос  Grinning... и как сладко танцууува  Heart Eyes
И мъжо ти е хубав, що казваш, че е типичен арменец  Blush Ама май като моя не обича да го снимат Wink
Личи си, че много настроение е имало там Grinning
Малейна, абе и на мен ми се иска, ама много хора четат, знаеш как е Wink
И на мен ми се понрави изобретението на мъжа ти, между другото, ще да се опита. И сайтът е Убав, Арен е, като за обикновени юзъри така да не си го река "за прости Ора", кат мене   Grinning Успех пожелаваме значи   bouquet

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 20:53 от Avgusta

# 207
Валя ЧРД с малко закъснение!

Ей Гуш то за това се вика Шпионка... да те шпионират съседите  Laughing . Не аби нерви с майстори - не се излиза на глава с тях. Мазилката ми допада.

Малейна на мен ми хареса също сайта - лесен за употреба. А и продукта си го бива  Peace .

Мартеа и Чопарче ме разбиха с тия връзки дето извадиха. Някоя ще бъде ли така мила да пусне снимки и да сподели ценички за това място, че и ние да посетим някога.

Августооооооооооу
кво ти стана мари жена? Я се стегни, огледай се в огледалото - прекрасна отвътре и отвън, огледай и мъжетата из къщи, пък пак виж депресията как е. А сериозно казано - пиши какво те тормози, ако не помогнем, няма да навредим, най-много на майтап да го обърнем.  Hug .

Том и Джери свършиииии.... отивам да приготвям дребсън за лягане.

Хубава вечер.   bouquet

# 208
Благодарим, много хубаво ми стана от хубавите думи-първо Малейна, сега и Тиа...ще хайдваме ли  Laughing
Отдавна се каня да ти кажа, Тиа, ама много ме кефи това на аватара ти, онзи ден видях, че е от някакво филмче, ама репликата е простооооооо  Crazy

# 209

Кви дупки, кве пет леа, я се стегнете!

Нали знаете разликата между българския и американския психоаналитик - американския казва "Отпуснете се, спокойно, не се притеснявайте", а българския - "Стегни се, бе човек, стегни се" Laughing Laughing

Августа, полезно е човек да влезе в някоя дупка от време на време, после се пооглежда, вижда, че нещата не са толкова зле и му става хубаво на душата Hug

Аз дори не искам да споменавам до какво ме докарва това, че се чувствам напълно изолирана, сега покрай студа и болестта на Миша и затворена, на всичкото отгоре и дебела и грозна и затъпяваща и безинтересна... Joy Медитирам, няма страшно, минава Laughing

Нашият обикновен гладък поръчково правен гръцки златно платен латекс вече на колко места се очука, омазни, замърси и прочие  Rolling Eyes

Същата работа, ние сложихме един латекс, дето не златен, а тройно платинен ни излезе и с огромна почуда забелязахме, че поведението му е като на най-обикновен Дисповит Shocked Laughing
Иначе "майстор" е мръсна дума у нас, откакто започнахме да строим кабинет на мъжа ми. На какви неща се нагледахме, на каква наглост се наслушахме, не съм вярвала, че ще я видя.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт