Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 68

• 41 052
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Мисля, че беше Бадем  Peace или Кони  Thinking ...май Кони беше  newsm78

# 166
  • Vaudreuil Canada
На kony беше сватбената торта с cupcakes.

# 167
  • Пловдив
Благодаря ви момичета  Hug Даже я намерих вече  Wink

# 168
Пепи, как да оформя бордюрчето на езерото- ако е от марципан Варна, ще се разтопи. #Crazy newsm78 А колко пакетчета жилибони ще ми трябват?
Може би имаш предвид веднъж тортата да е покрита с марципан Варна и втори път да направя подложка пак от марципана........а ако направя тортата от сметана ........Нали ще правя торта на малката Симона и си мислех да направя малка торта Барби с "Варна", която да е върху друга правоъгълна торта и върху нея да направя езерце,гъбки ,тревички, калинки и т.н..  С какво ще стане според теб по-добре?

С риск да стана нахална  Embarassedпак да попитам

# 169
Ама за мен никой ли не гласува в Кейксентрал  newsm45 http://www.cakecentral.com/modules.php?name=gallery&file=dis … e&pid=1306807
 Отивам да се трудя , после ще ви чета  Wink

# 170
  • Vaudreuil Canada
Рая ти нали не очакваш че сме разгледали всички торти .... добре че си каза - гласувах и за теб Simple Smile

# 171
  • Пловдив
pavi04, бордюрчето се слага вече след като езерцето е пренесено върху тортата и почти няма контакт с желибонките. Просто со лепиш елементите от външния край на езерото. И точно това имам предвид като пиша подложка. Веднъж тортата е покрита и отделно под езерцето има захарно тесто Wink
Рая, гласувах  Simple Smile

# 172
Ама за мен никой ли не гласува в Кейксентрал  newsm45 http://www.cakecentral.com/modules.php?name=gallery&file=dis … e&pid=1306807
 Отивам да се трудя , после ще ви чета  Wink

май не сме разбрали, че ще участваш Thinking 5 точки от мен и за твоята торта  bouquet

# 173
Пепи ,благодаря! Hug

# 174
Рая, нямаш грижи Peace

Ти верно добре, че си каза. Аз като ги видях тия 8 страници, абсурд...........

Много благодаря и на Пепи и на Ванчето за Багера Hug

Сега ако и Фиор извади изпод някой джоб нещо подобно, ще стане чудно Hug

Албенка, пропуснах да ти кажа, че синята торта е прекрасно синя. Страшно хубав цвят. Мисля, че четох панделката ти е от шоколад. Ако вярно съм запомнила, как се прави извита изливка от шоколад, не се ли разтича и съответно там къде не е хоризонтално да се стече и  да изтънее и да не се получи? Или в калъп го правиш?

Пепи, ако не е тайна, колко струва една единичка Heart Eyes Питам информативно. И като изрязваш блатовете, какво правиш после изрезките?. Знам, че Ванчето си ги пази и прави невероятни торти от изрезки, ама ти с тия толкова много единици, успяваш ли да оползотвориш всички изрезки Peace

Ванче, ти ни беше показала номера с желатина помня аз. Но него върху какво тесто го слагаш, защото и аз от собствен опит ooooh! установих как се разяжда това отдолу и разтича, ама то човек трябва повечко да внимава. Щото аз запомних идеята ти, но не и това, че не се слага върху захарните теста....... Ама пусти мерак.....

# 175
  • Пловдив
Krische, от някои 1-ци почти нямам изрезки. Всичко зависи от размера на тортата. От 16-ка и 20-ка почти нямам фира. От 24 имам, и тъкмо сега оползотворявам някои от тях за основи на вагончета  Grinning

Иначе цените варират, като за най-малкия размер 16п. е 46лв., а за най-големият (максимум 24 парчета) е 58лв. Знам, че не е никак много, но не мога за сега да искам повече.

# 176
  • Gabrowo->Sofia
Рая, и от мен имаш 5 звездички  Heart Eyes

# 177
  • София
И от мен, Рая!

А Мерцедесът е стра-хо-тен!!!

# 178
Благодаря ти Пепи Hug

# 179
Кажете как да гласувам бе хора,няма ги тез пусти звездички.Трябва ли да имам регистрация?

Общи условия

Активация на акаунт