Лесен сладкиш без яйца

• 334 475
  • 703
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мерси, Рени! Аз наистина, за да се презастраховам, го оставям повечко във фурната. Следващия път ще го извадя по- рано.

# 151
  • в илюзия
Ей сега сложих сладкиша във фурната , трябва да ви кажа , че в момента удома ухае страхотнооооооооо , надявам се и после като го хапваме да е също толкова вкусен Crazy Ще пиша , даже може и снимчица да сложа  chef

# 152
  Непременно ще си запиша рецептата! Grinning

bouquet Peace   Grinning

Още утре ще го пробвам.

# 153
  • София

Ей сега сложих сладкиша във фурната , трябва да ви кажа , че в момента удома ухае страхотнооооооооо , надявам се и после като го хапваме да е също толкова вкусен Crazy Ще пиша , даже може и снимчица да сложа  chef

Arodoet, какво стана със сладкиша....... ?

# 154
  • в илюзия
Супер стана , с мъжо го ометохме набързо даже и на детето дадох  Crazy и тя хапна , направих го със сладко от вишни . ще си го правя често-често , даже и на майка ми казах рецептата .
Само , че снимки няма да пускам , че не стана много хубав визуално.

# 155
  • София

Радвам се, че всичко е ОК. Ти като не писа.... помислих, че е станал провал в кухнята....

# 156
Преди два дена го направих ,но вместо сода сложих бакпулвер и стана тиклав вътре .Дали това е причината?
Винаги замествам содата с бакпулвер по рецептите и никога не ми се е получавало така.

# 157
  • София

Преди два дена го направих ,но вместо сода сложих бакпулвер и стана тиклав вътре .Дали това е причината?
Винаги замествам содата с бакпулвер по рецептите и никога не ми се е получавало така.

Пети, не мога да си обясня това - би трябвало да стане и с бакпулвер....
то си е пак набухвател. Да не би да си пекла на по-ниска Т ?

# 158

Пети, не мога да си обясня това - би трябвало да стане и с бакпулвер....
то си е пак набухвател. Да не би да си пекла на по-ниска Т ?

Най-вероятно е от печенето, аз също слагам по-често бакпулвер вместо сода, не съм забелязала да има проблем.

# 159
Пекох на 180 градуса,мисля е нормална температура.

# 160

Да, те и фурните са различни, в моята пека на 150-160 град, това ми е умерената фурна. Pety, а  да не би да не се е опекъл достатъчно? newsm78

# 161

Да, те и фурните са различни, в моята пека на 150-160 град, това ми е умерената фурна. Pety, а  да не би да не се е опекъл достатъчно? newsm78
По принцип пека на 180 градуса.Този кекс го пекох повече от 20 минути.Пак ще пробвам. Simple Smile

# 162
Пети, на мен ми се е случвало, ако тавичката ми е по-малка от нужното, сладкишът идва по-дебел и не може да се опече вътре. Преди две седмици го правих това упражнение, така че вероятно и това може да се е случило.

# 163
  • София

Сладка хапка, може и да е така! Моята тавичка е с  d 24см.
Пети, може да пробваш да направиш половин доза за мъфини - стават божествени!

# 164
Сладка Хапка и Рени благодаря.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт