Лесен сладкиш без яйца

• 334 474
  • 703
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И аз направих сладкиша.Получи се добре,освен че малко го препекох Blush
Ето го и него:

Сложих сладко от диви ягоди,другият път ще пробвам с шоколад.
Рени55,благодаря за рецептата  bouquet

# 166
  • София

Пинки, радвам се, че ти е харесал сладкиша!
Той се изпича много бързо, така че трябва да се прави теста с клечката.
Когато се държи повече време във фурната става по-сух!

# 167
  • София

Тази вечер направих солени мъфини по идея на Лабрекс!
Вместо захар сложих сирене,шунка и магданоз.
Получиха се много вкусни мъфини!
Лабрекс, идеите ти са фантастични  smile3501
БЛАГОДАРЯ ТИ  smile3525

Днес пак направих  "тортичка", но с бита сметана

# 168
Тази вечер направих солени мъфини по идея на Лабрекс!
Вместо захар сложих сирене,шунка и магданоз.
Получиха се много вкусни мъфини!

Рени, браво!  bouquet Чудесно изглеждат и със сигурност са вкусни! Heart EyesВ скоро време и аз ще си пробвам идеята. Grinning

# 169
  • Варна
Рени,как направи това вкусно чудо?Използва се рецептата за лесния кекс без яйца ли?

# 170
  • София

Рени,как направи това вкусно чудо?Използва се рецептата за лесния кекс без яйца ли?

Да. Замених захарта със сирене и шунка и малко магданоз.

# 171
  • Варна
Благодаря,ще го пробвам!

# 172
привет момичета! имам върос и аз . като пека кекс почти никога не се получава добре опечен.Или  ще е тиклав или ще спадне. Вече имам и хубава фурна но пак не се получава. Даите съвет.Като чета  рецепти вие сте страхотни . Благодаря предварително!

# 173
привет момичета! имам върос и аз . като пека кекс почти никога не се получава добре опечен.Или  ще е тиклав или ще спадне. Вече имам и хубава фурна но пак не се получава. Даите съвет.Като чета  рецепти вие сте страхотни . Благодаря предварително!

krasi_29 , просто трябва да си разучиш фурната, т.е. как пече. Аз пека на едни градуси в моята и слагам в студена, други момичета загряват предварително, повишатат-намаляват градусите - различно е. Пробвай, щом на един режим не ти е станало, пробвай на друг. Специално този кекс го пека на 160 град в моята фурна. Ще трябва да прежалиш някои неща. Или пък стой до фурната и наблюдавай - ако бързо се зачерви, намалявай, дали се вдига, пробвай след 20-ина мин. с клечица дали е опечено. А можеш да напишеш модела на печката си и, ако някой пече в такава, да те насочи, ще е все пак малко по-точно.

# 174
  • София

Краси, пробвай този сладкиш - той винаги се получава.
Може и като мъфини да го направиш.
Както е казала Лабрекс - трябва да се пробва с клечка.

# 175

рени55, продължавам да издевателствам над твоя сладкиш, ама и той търпи всичко. Peace Този път направих мъфинки, наблъскани с канела и малко карамфил, (умирам си за тоя аромат), ябълки, полях ги с карамел и поръсих с пудра захар. Трудно ми е да опиша какво се получи, но веднага няколко бидоха унищожени(от мен Embarassed, защото съм сама в момента). Много, много вкусни! Heart Eyes  bouquet

# 176
  • София

Лелеееееее, Лабрекс, голяма красота!!! Колко добре стоят така цели резенчета ябълки!
Идеята за поливане с карамел ми допадна.Аз утре ще правя две дози - с локум и със шоколад, че ще пътуваме - да има за из път,
но ме е страх да пробвам с карамела - да не би да се отрази нещо при транспортирането....
Когато се върна, ще пробвам.Благодаря за поредната идея!Неизчерпаема си   bouquet

# 177
Лелеееееее, Лабрекс, голяма красота!!! Колко добре стоят така цели резенчета ябълки!
Идеята за поливане с карамел ми допадна.

Рени, на вкуса карамелът ще им се отрази положително, ама на транспортирането едва ли. Така че наистина пробвай, когато си вкъщи. Ама карамел като моят няма да намериш, а не мога да кажа и рецепта. Grinning Сложих захар и вода да варя сироп за сладко, заседнах на компа и, като ми замириса на карамел от кухнята, се сетих какво варя. Като погледнах - станал един разкошен карамел - гъст, с чудесен цвят и вкус. Сипах го в бутилчица в хладилника и стана хубава заливка за сладоледи и за каквото се сетя. Ама втори път едва ли ще го докарам така. Та от заплесията ми пак излезе нещо, можеше и тенджерата да хвърля, ако още бях почакала.

# 178
  • София

Лабрекс, със сълзи съм се смяла... Вярно е, че не може да се докара пак точно същия карамел!

# 179
  • София
рени55 ,сладкиша е чудесен!И аз направих преди малко една доза,но сложих и едно яйце.Ето го
http://www.valenceto.snimka.bg/album.php?album_id=63251&pid=13742749

Общи условия

Активация на акаунт