Лесен сладкиш без яйца

• 333 690
  • 703
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Така! Снабдих се с подходяща тава и отивам да изпробвам. За съжаление фурната ми е доста стара и имам чувството че нещо не пече съвсем като хората, така че стискайте палци  Grinning

# 211
п.п.Дайте ми линк за качване на снимки без регистрация,имах но съм го блокирала по някакъв начин.Мисля че имам снимки на сладкиша си,ще ви покажа Embarassed

Пробвай с този http://load.imageshack.us/
Ще чакаме за снимка.

# 212
п.п.Дайте ми линк за качване на снимки без регистрация,имах но съм го блокирала по някакъв начин.Мисля че имам снимки на сладкиша си,ще ви покажа Embarassed

Пробвай с този http://load.imageshack.us/
Ще чакаме за снимка.

Благодаря ти!Бе то не е кой знае какво,но ми се надига добре и е вкусен Embarassed.

http://img91.imageshack.us/i/54504107.jpg/

# 213
  • София

Бг мама, отлично си се справила ! Много апетитно изглежда!

# 214

Бг мама, отлично си се справила ! Много апетитно изглежда!

Рени в колкото и голяма тава да го сложа,и колкото и да увеличавам дозата все не им стига ooooh!.А най-хубавото в случая е,че ще свърша сладкото което така или иначе за друго неставаше Joy.Това у нас се яде  и с кисело мляко,и с прясно.И за закуска минава и за десерт Mr. Green

# 215
  • София

Развесели ме .....! Гледай да не им омръзне....

# 216
О няма,да живее нета определено ходят гладни Mr. Green.И 4 пъти в седмицата да го правя,пак ще му се радват като за първи път Joy

# 217
  • Torino,IT
Бг мама, много вкусен ти се е получил сладкишът, а точната рецепта ли спазва или е двойна доза този, започвам и аз да го правя, но тъй като кафените чашки в къщи са много малки, мисля да меря в чаени, но не знам дали така няма да получа двойна доза, или пък да обединя 2 к.ч в една чаена newsm78

# 218
Да се запиша и аз тук с едно предложение за друг лесен сладкиш без яйца.
1 кофичка  кис.мляко  +1ч.л. сода за хляб
1 коф. от кис.мляко , но пълна с брашно
1/2 коф. захар
Съставките се объркват с вилица до получаване на равна консистенция.Пече се в намазнена и набрашнена тава, поръсен с орехови ядки  в ум.фурна.След изстиване се залива с глазура от смесени и разтопени 3с.л. /равни/ какао, 5-6 с.л. захар, 1/2 пак. чисто масло ,2 -3с.л. вода.

# 219
Бг мама, много вкусен ти се е получил сладкишът, а точната рецепта ли спазва или е двойна доза този, започвам и аз да го правя, но тъй като кафените чашки в къщи са много малки, мисля да меря в чаени, но не знам дали така няма да получа двойна доза, или пък да обединя 2 к.ч в една чаена newsm78

Имам една грозна чаша аз на която пише нескафе,някак квадратна(ще я измеря колко вода събира)та меря с нея.Ако минеш на чаена чаша ще трябва да увеличиш дозата хлебна сода,но нямам идея с колко.
чашата ми събира 150мл вода Rolling Eyes

# 220
  • София

Обикновенно 2к.ч. са = 1ч.ч.

# 221
  • София

Да се запиша и аз тук с едно предложение за друг лесен сладкиш без яйца.
1 кофичка  кис.мляко  +1ч.л. сода за хляб
1 коф. от кис.мляко , но пълна с брашно
1/2 коф. захар
Съставките се объркват с вилица до получаване на равна консистенция.Пече се в намазнена и набрашнена тава, поръсен с орехови ядки  в ум.фурна.След изстиване се залива с глазура от смесени и разтопени 3с.л. /равни/ какао, 5-6 с.л. захар, 1/2 пак. чисто масло ,2 -3с.л. вода.

Идеята за глазура ми харесва! Благодаря ти   bouquet
Ще го пробвам и с глазура!

# 222
  • Torino,IT
Мерси на всички, вече е опечен, като изстине, ще го нарежа и ще пусна снимки  bouquet
Ухае страхотно Laughing

П.П. прилагам и снимките

цък и цък

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 14:06 от Lindita

# 223
Не ми се четат 15 страници, сигурон сте го споменали - в предварително загратя фурна ли се пече сладкишът?

# 224
  • София

Не ми се четат 15 страници, сигурон сте го споменали - в предварително загратя фурна ли се пече сладкишът?

Аз не загрявам фурната предварително.
Сладкиша е толкова непретенциозен, че и в загрята да го сложиш - пак ще се получи!

Линдита, много вкусно изглежда сладкиша.....!Браво!

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 14:30 от рени55

Общи условия

Активация на акаунт