"Лицето на другата"-БТВ,от 2-ри февруари,13:30ч

• 47 597
  • 354
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • плевен

А защо в сайта на бтв пише 141  newsm78

# 272
Да с тази номерация е малко объркващо Crossing Arms

# 273
  • София
Нямам търпение да стене 13;30h. Mr. Green

# 274
много се изкефих на края на вчерашния епизод, днес аз чакам с нетърпение

# 275

[/quote]
а знаете ли в момента кои епизоди дават, близо ли е 150 епизод

# 276
  • Русе
И аз вече не знам кой епизод е  ooooh!. Не гледах вчерашната серия, търсих я из нета но тези които изтеглих не бяха вчерашната. Уф  Crossing Arms

# 277
  • София
днес беше готина серията !

# 278
уф, днес аз изтървах.  ето това видяхте ли, не е на бг но е интересно  http://ww.vbox7.com/play:ac51913f

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 17:32 от eli_su

# 279
  • Русе
Eli, в v-box ги има всичките серии, но в youtube са с по-хубаво качество и подредени. Тук са голяма бъркотия.
Четох резюмето до 155 серия и не останах очарована. Големи врътки, голямо разтакаване  Crossing Arms
Ама пак го гледам, де  Crazy

# 280
  • Варна
Напоследък му изтървах края на филма,тази седмица не съм гледала.Стана ли ясно каква е връзката м/у Марлене и Армандо?
Гледах линка на eli_su,какво му се е случило на Рики Монтана,изглежда отчайващо зле...

# 281
  • София
уф, днес аз изтървах.  ето това видяхте ли, не е на бг но е интересно  http://ww.vbox7.com/play:ac51913f
Като гледам този край май ще се сбогувам с Кристофор , но нищо и отчето е готин - само той остана свободен  Mr. Green(не че съм го закършила де , но няма лошо колко повече , толко повече   Party
п.п.изчезвам на море за 10 дни и да не ме превари някои ... та за това реших да го резервирам  ( щега Wink )

# 282
  • Русе
Гаден край за Рики  Sad. Предпочитах да го бяха пратили ( сценаристите) на някои остров и там да въздиша по загубената си любов. А какво му се е случило: Рики успява да избяга от затвора, естествено Аналия тръгва да го гони  и малко се стрелят ( тук вече ми се губи точно какво става). И двамата ранени много зле.

reniris, той Кристофорчо само наужким се жени, свободен си е човека  Laughing Вземай го.
Приятно изкарване на моренцето   grinning039

# 283
Стана ли ясно каква е връзката м/у Марлене и Армандо?

май са баща и дъщеря

# 284
  • Русе
Стана ли ясно каква е връзката м/у Марлене и Армандо?

май са баща и дъщеря

Тц  Naughty Приел я като дъщеря. Имаше обяснения в последните серии.

Общи условия

Активация на акаунт