ФЕВРУАРСКИТЕ бременелки чакат своите пухкавелки

• 17 019
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Скъпи мамита,

на 18.01. в болница Токуда се роди нашата втора принцеса - ВЯРА!

Поздрави на всички!
Бъдете много обичани!

И ме извинете  Rolling Eyes, че не съм влизала в чата от месец и половина - както бях писала през средата на Декември - преместихме се в ново жилище и нямах време, поради подреждане на новата къща, и от липсата на инсталиран интернет  ooooh!!
Пожелавам на всички леко раждане и бърза адаптация след това!  Hug

# 91
bibi_iv ,благодаря че си загрижена за мене Hug Добре съм,просто не мога да спя добре,заже почти не мога и цял ден мигам на парцали..клечки на очите трябва да си слагам Mr. Green И почти цял ден дремуцам.Ставам отвреме навреме колкото да видя какво става с бебешкия отчет..Няма страшно,аз ви казах- ако пиша поне по веднъж-два пъти на ден-значи не съм родила още,но ако не пиша-със сигурност нещо е станало  Party
Estirka ЧЕСТИТА ВИ МАЛКА КУКЛА - ВЯРА!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!Напиши подробности-колко е голяма,колко см,секцио или нормално раждане беше...Ако имаш снимки-качвай в албумчето,за да ги добавим на първа страничка  bouquet

# 92
Ох наистина е неприятно с тези инфекции. После няма отърване. И аз затова се отказах от Шейново, въпреки добрите специалисти. Само да не се сърдят майките дето са решили да раждат там. Искам да се извиня пак за поста. Аз лично се насочих към Окръжна болница. Лежах там на два пъти през бременността и съм доволна от екипа. Храната не е на ниво, но все пак няма какво да се прави. Има нов стол за хранене точно под родилното се пада и там не е скъпо, а храната е доста хубава и разнообразна. Все пак това е алтернатива.

ЧЕСТИТО НА МАМА Estirka . ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ВЯРА И ДА РАСТЕ ЛЪЧЕЗАРНО И УСМИХНАТО ДЕТЕ

# 93
 Ехаааа, ей на това му казвам бебевалеж! ама то било голям кеф  newsm18

Коте, Миленка, ЛараКрофт, Виев, Естирка, пожелавам ви здрави, умни и весели дечица! Да сте горди мами на щастливи човечета!  Hug Hug Hug Hug

Ох, като си представя, че живот и здраве от утре и мен ще има кой да ми казва "мамо" ("казва" е доста условно  Joy) и ми трепва сърцето от вълнение... Днес ходих на последна консултация във ВТ, всичко си е екстра, даже за пръв път на ехографа успяхме да видим, че госпожицата е госпожица на 100%  hahaha Вече няма грам съмнения и какъв шпагат беше направила само, безсрамницата малка (ама то детето си е вкъщи де, ние само киризим през ключалката) . А аз през цялото време си мислех, че това дето ме подръчква отстрани е ръчичка.  preggo

Та за тази нощ планът е: ставаме в 4,секс (това дори и с лечебна цел може да мине, нали и без това ще си поставяме хормони от простатната  жлеза Sunglasses ),  душ, тоалет, "вълшебно хапче", после правя чайче от босилек (Бетунга, мисли му, ако не родя до обяд  tooth) и потегляме. В 8 вече би трябвало да сме в Плевен. Оттам нататък - каквото сабя покаже.   smile3540

Още не ме е хванала нервата, ама преди малко ми се стори, че чух бебешки плач, да имам звукови халцинации ???  newsm78 Че тука в гората няма откъде да го чуя това дете, освен, ако някой щъркел не е оставил кошница с подарък пред вратата  smile3555

Хайде, момичета, аз ще ви поглеждам до края на деня, за да видя дали още някое бонбонче не се е появило на бял свят! А за утре - пожелайте ми късмет  Praynig

bye

# 94
Естирка, хайде и на вас да честитя - да е жива и здрава принцеса ВЯРА, умна и красива, весела и работлива!!!   bouquet
То до довечера явно ще има още новини от "щъркеловия пресцентър" ...
 Hug

# 95
Леле какво правите днес не бебевалеж направо бебепорой сте заформили   Hug

Честити малки съкровища на Котето, Лара, Виев, Естирка и Миленка да са ви живи и здрави и да ви правят много щастливи

# 96
  • София
Напиши подробности-колко е голяма,колко см,секцио или нормално раждане беше...Ако имаш снимки-качвай в албумчето,за да ги добавим на първа страничка  bouquet

Вяра се роди 3 седмици преди термина.Имах планирано секцио на 26.01., но на 17.01. имах болки доста често, но тъй като и първата ми дъщеря беше секцио (поради диагноза Плацента Превия), не разпознах, че това са контракции. Към 21.00 болките бяха през 10 минути и ние тръгнахме към Токуда. приеха ме с контракции през 2 минути, но нямах никакво разкритие. Включиха ми система за задържане, но те само намалчха до 5 минути. Извикаха моята лекарка и на обяд си имахме вече още една госпожица.
Роди се 49см. с тегло 3490гр.
Снимки ще кача по-късно, тъй като "големия" човек току що се събуди!
А тя е едно прекрасно снгелче - яде-спи, яде-спи.. Grinning..

# 97
Хе хеее, хайде честито и на още една мама  Grinning
Естрика   bouquet  bouquet  bouquet

МамоZ, аз ще съм в ТК, за там ми искат памперси, бебешки мокри кърпи и 3 лепенки за операцията, лични принадлежности и това е. От там ще ми дадат нощница и бебетата ги обличат с техни дрехи. Иначе самата операция си е една и съща навсякъде. Колкото по-бързо те вдигнат, толкова по-лесно се възстановяваш. Първия ден е най-неприятен и после всеки следващ нещата стават по-добре о болката неусетно отшумява покрай новите ти ангажименти  Simple Smile

Момичета с каки и батковци, аз пак като дебил ще си задам болния въпрос - какво решихте за детската градина  Thinking Моят малък бандит много иска да ходи на градина (с тоя корем не съм му достоен партньор в игрите Simple Smile ). Обаче той е магнит за вируси и всяка седмица е с нов модел сопол, кашлица или болно гърло  Outta Joint мога да разчитам абсолютно на бабите, но се притеснявам, че е деликатен моментът и той може да се почувства изолиран от мен и бебето, и без това ще му е трудно  ooooh! Какво ще правите вие?

# 98
Честито момиченце Вяра на мама Естирка!
Мартеничка,на теб късмет утре..и да се похвалиш!Много хубава програма...за утре сте спретнали много ясно и точно..още веднъж късмет newsm10 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 99
  • София
Estirka, честито и на тебе! Да ти е жива и здрава малката кукла!

Мартеничка, стискам палци всичко да мине бързо и безболезнено и да не забравиш да се похвалиш  Hug Hug Hug

# 100
Честити ви слънчица мили мами. Пожелавам ви най-искрено цялото щастие на света. Бъдете здрави и усмихнати

Няма да изброявам че ще пропусна някой, а не искам. Голям ми е кеф днеска и аз като Фоксито реве ми се от радост...

# 101
  • Стара Загора
Честити ни нови  бебчета   bouquet
Да са ви живи и здрави мили мамита  newsm51 smile3525 newsm51

# 102
Estirka,ЧЕСТИТО МЪНИЧЕ!!!Много да ви радва и да е все така спокойна! Коя беше твоята докторка в Токуда? Другата сряда и аз постъпвам...

Мартеничка,добро начало си замислила за утрешния ден,който ще бъде и с възможно най-добрия край!!! Laughing

Галче,аз като теб само умувам...дали..и ако...обаче дребният продължава да си ходи на детска градина.Ама какво да го правя по цял ден вкъщи..а навън като съм толкова тромава..А той все иска с колело..Та засега рискувам,но това топло и болно време да не ни изиграе лош номер!

Ооо и Деската се появи най-накрая!!! Hug

# 103
Гал78,
аз твърдо съм решила, че няма да я спирам Изабела от градина.
Може за един-два дни, колкото да усети и тя разликата и после хайде пак.
Не се притеснявам за болестите, просто ако е хремава няма да се гуши с бебето.
Той и мъжа ми от време на време кашля, аз самата също.
Не мисля, че като я спра от градина ще предпазя бебето...най-много аз да полудея...
А и то това бебе доста дълго ще е бебе, след годинка като се почнат болестите...

# 104
  • София,Младост 3
честити нови бебчета

Общи условия

Активация на акаунт