Красиви малки дами и чаровни господа са ЯНУАРСКИТЕ деца

• 14 429
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Нямам снимкаааааа. Rolling Eyes Преинсталирахме компютъра, може ли да изчакате?

# 241
Е Андж даде срок до 01 март.
Веско на мен не ми хваща декиш за каквото и да било, но на баща си има страх определено. Разбрахме, че в неговия случай викането не действа, но ако му кажеш каквото трябва спос.койно и със строго изражение на лицето се кротва. А също така, ако кажеш, че си му сърдит. Тогава идва при тебе, погалва те и ти обяснява, че много те обича  Joy Отсега е малък манипулатор  ooooh!
Нашата биба също я изядоха кучетата и единствено му удоволствие вече е "Да цункам Цеци по бибкта"  Joy

# 242
  • Русе
Здравейте!
Мимоза, и аз да кажа, с риск да повторя всички преди мен, че с малката сте мноооого чаровни  Heart Eyes
Сту, много сте готини в скиорските си екипи  Grinning
Цвете как си?
Аз оставих Дени на свекитата и сега съм си посветила малко време на мен. Записах си и час за маникюр и се уговорих с една колежка за кафе.Ех, животът може и да е хубав  Mr. Green
Русенки, четвъртък, 18.30 - "Фемили  newsm78
Надявам се да не си пия питието сама  Simple Smile

# 243
Рали аз мисля ще дойда! И нашата биба /шише с биберон/ дето Ники се приспиваше го изяде кучето на баба . Даже отишло и в другата баба и там изяло още едно шише Laughing Вече почти седмица сме без бибата.
За протокола Ники всичко приказва и всяка втора дума е "гаси" от "ега ти". Преди 2 дни му сложих  и решетката на леглото да спи сам. Преди леглото му беше залепено до спалнята без решетка. И сега според него има "ново" легло.
Ей кой ненормалник чука и пробива в 15,30 писна ми вече. #2gunfire
За чуването и карането чак ми е съвестно като му се карам започва да плаче и да ми вика "Не карай мамо Нино" и идва да се гушка. Абе малки маниполаторчета.

# 244
Нямам снимкаааааа. Rolling Eyes Преинсталирахме компютъра, може ли да изчакате?

Чакам Simple Smile
Аз рамкирам наличните снимки, че да не ми се събере всичко наведнъж.

# 245
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Анджи, и аз още не съм изпратила - ще си разгледам снимките от рожденият ден,само не разбрах - Ив ще става ли политик или не,за да знам да пускам ли архива от партито/че голяма веселба и песни бяха,да не объркаме вота на изборите нещо Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

# 246
  • София; Дружбето
Аз пак ще досаждам - цък пак http://mishulina.mondozoo.com Mr. Green
Еййй, м а Бу не спи, дебне. Постнах го при семтемврийките и ми се изсипа на лични веднага Crazy

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 21:09 от tsveta

# 247
Аз пак ще досаждам - цък пак http://mishulina.mondozoo.com Mr. Green
Еййй, м а Бу не спи, дебне. Постнах го при семтемврийките и ми се изсипа на лични веднага Crazy

Да те навива да кърмиш Mr. Green Кажи и че си първенец в тази сфера Flutter Кажи как сте с беб?

# 248
  • София; Дружбето
Беб ме кара да  тъпча по цял ден и после да ходя да се козя Mr. Green Ако след всичко това не е ок и не е мома ще яде бой Crazy

# 249
  • София
Беб ме кара да  тъпча по цял ден и после да ходя да се козя Mr. Green Ако след всичко това не е ок и не е мома ще яде бой Crazy

Всякак ще яде бой, на ква се правиш са...  Mr. Green

# 250
  • София; Дружбето

newsm43

Януари мина, почивка за алкохолната дружина!  Mr. Green

# 251

newsm43

Януари мина, почивка за алкохолната дружина!  Mr. Green

bash bash bash Няма да кълнеш, ма!

# 252
  • София, Лагера
Ехооооу!
Аз някак все искам да се включа, но все не намирам как. Стискам си палци на Цвета тихичко, радвам се на снимки също така кротко...
Затова накратко:
Наздраве!

# 253
  • София; Дружбето
Девойки, кръвното ми е паднало до 65/40. Кажете освен шоколад и кафе какво мога да ям или пия, че ми е бяло пред очите цял ден и ходя като бито куче по офиса

# 254
Бягай на доктор. Хич недей стоя офиса на кафе и шоколад.
Айран със сол помага също. И някаква храна.

Ив и Манга, пратете ми снимките на скайпа, ще изрежа децата. А снимките ще запазя за компромати за по-нататък  Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 09:08 от Анджелина

Общи условия

Активация на акаунт