Красиви малки дами и чаровни господа са ЯНУАРСКИТЕ деца

• 14 450
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе
Рали м[/color], дано малката се оправи най-накрая. Като е вирус, защо и изписват АБ ?

Ами, лекарите казват, че без АБ го карат още по-тежко и с повече усложнения, та така...

# 286
Рали м[/color], дано малката се оправи най-накрая. Като е вирус, защо и изписват АБ ?

Ами, лекарите казват, че без АБ го карат още по-тежко и с повече усложнения, та така...

Нас ни оправиха без антибиотици - не действат при вируси и без това... товарят излишно децата... но всеки лекар си прави каквото знае...(за наша сметка) Слава Богу моята си знае работата  Peace

# 287
Да и Софи размина АБ, влачихме болест 10 дни и аз даже се тръшнах. Сега ходя като махмурлийка (толкова ми е зле на главата) .  Sick

# 288
Моето момче също не се размина с АБ за съжаление Sad Борихме се 1 седмица. но нещата само се влошиха и нямах избор, освен да го дам. И аз незнам кой вариант е по-добър - доверявам се на лекаря, поне докато още нямам достатъчно опит с болестите на Мони.

# 289
Абе мацки и на мен ми се наложи да дам на Веско АБ, но не го дадох преди да сме пуснали изледвания на кръв и  урина, от които вече беше видно наличието на бактерии.
Цвета честит ти рожденик. Да е здрав, много да те обича, много да те слуша, а ти септември/октомври да му подариш най-хубавия подарък  Hug
Аз напоследък нямам много желание да пиша, а май и време не остава  Tired
Хлапета се чудят как да си отворят вратата
Мож да видите и Цеци в акция
Това садвамата ми хубавци

# 290
  • София; Дружбето
Добрутру. Лошу мий и искам някой да ме застреля. Желаещи Flutter Не мога да изровя старите теми да видя кога съм се похвалила, че вече не ми е зле
Някой ще пуска ли нова тема. Тук скрипта ми е много смотан и няма да се справя

# 291

Общи условия

Активация на акаунт