Отговори
# 135
  • сто акровата гора
Били вярно че и Соня го пи 10 дни че и повече май, не помня точно, но доки беше казала да се пие по-дълго за да има и предпазен ефект  Peace
Шаменет и аз мисля че са глупости това с косата. Аз не съм постригвана гола глава а косата ми беше страшно гъста (сега не толкова защото много време я боядисвах и тормозих  Embarassed, пубертет какво да правиш), сега е малко по малко, но пак си е доста, а сестра ми е със много тънка коса, има, просто косъма е по тънък и е по като пух някак. Та мисълта ми е че си е индивидуално, при нас аз и леля ми сме с гъстите коси, прабаба ми е била също със страхотна коса, явно се наследява,  каквото уцелиш  Grinning Иначе и Соня не ще фибички, а така ми се иска да й правя прически, но не, инат! Crossing Arms Подстригвали сме я 2 пъти, да не й влиза коса в очите, иначе къдриците ги оставяме да си ги вее, тя се фръцка  hahaha

# 136
  • Варна
оф с тея коси...свекър ми иска да подстригва Лора  #Cussing out много дълга и била косата...влизал и бретона в очите... ами ако не го оставя да порасне , за да мога да го прибирам, кога ще спре да влиза  Close

# 137
И Венета не търпи никакви прически. А вече почва да й бърка косата в очите и май ще се наложи да се подстригваме. Ама не знам дали аз ще се пробвам, че ще се справя като Адена! Joy
Навремето баба ми гледаше братчето ми и все опяваше на нашите да го подстригват. Ама кой ти слуша. И на бабата един ден й писна и сама го подстрига - бретончето само, ама почти до горе! След това нашите винаги редовно го водеха на фризьор! Joy
Пак захванахте бебешката тема - ама тези като Шемета да не се спотайват, ами да действат по въпроса. А иначе и аз се присъединявам към мечтателките Crazy!

# 138
Честит рожден ден, Stassi!   bouquet
Да си жива и здрава, много всесела и щастлива!  Hug
и...  да минеш да почерпиш. Wink

# 139
  • СОФИЯ
tini-mini много благодаря! Много ме зарадва!

Почерпете се за рожденият ми ден

# 140
  • Русе
 newsm59 ,Стаси!
Ние сме добре.Оздравяхме.Нашият също е луд фен на Мио Мао .Не пее,но много добре тананика(безупречно).Напоследък вкарва нови думи ,но сме много назад още.Лори направоме разби ooooh!!Страшно е див и не го е страх от нищо освен от кучето на село,защото беше овъргалян в снега като беше понаваляло Mr. Green Тази вечер ще го оставим на баба му и отиваме да живеем Joy

# 141
  • Под Сините камъни
Честит рожден ден Stassi!
На нас като иимуностимулант пък ни изписаха ESBERITOX.Някой да има наблюдения върху него?

# 142
Честит Рожден Ден, Stasii    bouquet Бъди щастлива мама  Grinning

След като изпихме сума ти лекарства..., след 3 дни на ясла, пак сме със сополи и говорим носово!... newsm78 Ама как ми писна от тези болести...

Абе да ви питам, тези от вас, които готвят вкъщи, какво приготвяте за закуска и вечеря? Мойта кукла яде като пурдот в яслата (то се вижда по това колко снася в кукуто)..., но ми се назландисва и капризничи на моето меню напоследък. Не знам аз ли нещо се излагам, или тя е много капризна. Книжката Хранене на детето до 3 години на Бонапети не е много полезна също. Не знам, например кюфтетата още не ги яде  Rolling Eyes освен ако не са сварени и непрепечени - не яде корички...Иначе обича макаронени звездички, кус-кус, ориз...ама то не може пък само това, ще надебелее!?  Shocked

Може би аз просто се излагам, защото все гледам нещо бързо да й приготвя, а пък то не може...

# 143
  • Варна
о хич не се тормози, и мойта фльорца не ще да яде вкъщи   Stop днес не е закусвала, но на обед бяхме в баба й и да видиш как си хапна супа топчета  Tired също много обича да яде всичко що е доставено от АмАм.бг , като види алуминиево фолио и лигите и потичат до пода...но виж домашно Naughty умира за купешка мазна баничка, но моята не я яде ooooh!

да не говорим че с баба си спи на обед, заспива навреме вечер и става в 7-8, а вкъщи стане ли дума за следобеден сън изпада в истерия! съответно е крива цял ден, или заспива към 5-6 следобед или не заспива изобщо и чак към 11-12-1 се трупясва, и после сутрин не ще да става преди 10-11 Tired

# 144
  • Под Сините камъни
Честит ви Трифонов ден влюбени!

# 145
Ох, мерси, Virginity. Малко се поуспокоих, че не съм единствената. Обаче все пак си мисля, че това не е нормално, би трябвало да е гладна - например днес сутринта изяде само половин кифличка (пълня намаслено бутер тесто с една лъжичка сирене и яйце) и една чаша прясно мляко и това е!? Друг път е изяждала по една голяма купичка макаронени звездички с масло и сирене - сега като й предложих, след кифлата, отвори голяааааама уста и после го изплю. Направо като дойде време за хранене вкъщи, казвам ви, изпадам в рев и сополи! Почва се едно готвене, едно миене на съдове, че нямам достатъчно, едно хвърляне на храна или трупане на пълни неизядени купички уж за да се изядат по-късно и после се хвърлят...Писна мииии!!!!

А вчера в яслата е яла някаква манджа с бял фасул. Е, днес ще пробвам да сготвя спаначена супа, ама почти съм сигурна, че пак няма да я яде и какво ще правя, за да й напълня стомаха!!!!?!?!?  #Crazy

Иначе Честит Св. Валентин - този светец е признат и от Православната църква, защото е посветен преди разделението на църквата на католическа и Православна. Той е венчавал тайно влюбени двойки по време на не помня каква война...

# 146
.....  например днес сутринта изяде само половин кифличка (пълня намаслено бутер тесто с една лъжичка сирене и яйце) и една чаша прясно мляко и това е!? Друг път е изяждала по една голяма купичка макаронени звездички с масло и сирене - сега като й предложих, след кифлата, отвори голяааааама уста и после го изплю.

Шаменет, сигурно ти е тежко, защото съм чувала много ... колко лошо било детето ти да е злоядо.
Ама ме и напушюа смях като те чета по-малко  Hug
Абе ти пък винаги ли по едно и също време еднакво количество храна изявдаш и то с охота ...  ?!
Нормално е .. и те са хора и са със свои си вкусове вече и предпочитания.

Георги изкара нещо / грип трябва да е , че и аз го карам сега / и беше цяла седмица на антибиотик.
Чудя се какво да го правя сега уикенда  : тук студ - ни да излезеш навън , ни с деца да го събереш в това състояние  Thinking

П.С. Да ви е честит на всички празника , обичайте се !  Wine Glass

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 14:04 от Magesta

# 147
Ами и тука у наше село студ, и не може никъде да ходим, та се заехме с владко да изненадаме мъжото днес като се прибере от работа. Добре, че са му смените от вчера, до днес, да имам време да приготвя и изненадата да е пълна.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341871&pid=10554764
Ето вижте и си кажете мненията, ще стане ли нещо вечерта luvbed Embarassed.

# 148
Е-еее, Катя .... няма да има Господ , ако след такова приготовление  ..... "нищо не стане"  Laughing  вечерта .
Хайде стискам и аз един палец, щом толкова много искаш !  Grinning  Peace

# 149
Честит Трифон и Валентин! Вино и любов!
Кате, ако нещо не..., то аз лично ще му издърпам ушите виртуално. Направо ще е очарован!

Общи условия

Активация на акаунт