Отговори
# 90
  • София
Здравейте на всички, аз със 2 години закъснение ви открих, въпреки че съм все във бг-мама Simple Smile и чета ли чета.

И мойта принцеса все още не прави изречения от реални думички, но пък с китайския се справя чудесно и при поръчка от някой да каже нещо на китайски направо ни разбива от смях.
Гледах едно клипче на едно сладко момиченце и се учудих колко дълга косичка има. На Рая косата й е 2см. и общо взето прилича на момченце малко Simple Smile.
За грипа направо ме ужасява мисълта да се разболеем, есента изкарахме няколко поредни болести включително и варицела и аз и малката. дано да не стане епидемия.

Поздрави на всички и хубав следобед Simple Smile

# 91
ЗДРАСТИ, Дребосък!

И аз се учудих на Лорината косичка, то не че ние си нямаме и няколко пъти вече ходим на фризьор, ама надали щеше да ни е чак толкоз дълга...Сега и е горе долу (мокра) до под вратлето... Вержи, Колко и беше дълга косата като се роди и стригали ли сте се оттогава?

# 92
Дребосък, добре дошла!
Кажи името и рождената дата на детенцето, за да го включим в списъчето на първа страница. Освен това там има и и-мейл адрес, на който можеш да изпратиш снимка на бебка, пак за първа страничка. Това със снимката е по желание.
Косата ни е болна тема. Едва убедих таткото малко да я пострижем есента, за да й расте поне равномерно. Ама и сега не е много. Тъкмо малко й порасна, ще започне да й влиза в очите, а не дава да я връзвам. И съм в чуденка, да стрижа ли бретончето или да я мъча да свиква с ластиците?
С тия коси.... На баткото бяхме решили да пускаме дълга коса, че на него му е много хубава, къдри му се. Но той взел, че сам се накълцал както можал и съответно го постригахме късо Sad.
Адена, ще ме умори твоята Ния! От Китай  Joy. Тя все едно Венета е от Китай, съдейки по речта й!

# 93
  • Варна
ами ето с толкова коса се роди: http://www.virginity.snimka.bg/album.php?album_id=48693&pid=1744178
толкова и беше станала косата преди да я офъкам съвсем късо: http://www.virginity.snimka.bg/album.php?album_id=167846&pid=3840964
това е след лятното основно подстригване ( на 9месеца) : http://www.virginity.snimka.bg/album.php?album_id=176783&pid=4234197
по принцип винаги е имала голяма коса, и много бързо расте. само бретона съм и скъсявала и опашката да не и се поти вратлето лятото  и след годинката я оставих да расте... Rolling Eyes

а какво шушенце, топчесто, на гривнички беше... чак не мога да повярвам сега, като гледам снимките  Heart Eyes Laughing

# 94
Цитат
Кате, как така винце, бе? Не е ли малък още... Да му минава бързо! Пробвай ментолов спирт (външно) - облекчава сърбежа много.
Винце давам по 2-3 глътки вечер, /червено/ за да могат по-бързо да избият всички пъпки и да си заминават, да мажа го с ментолов спирт. Сега е на село и беснее. Една позната ми каза, че трябвало да го държа у нас на топло и да не излиза грам, е как да стане Joy, та вчера го зехме от свеки и веднага го командировахме на село, да беснее там, аз малко отпускам.
Тука времето е страхотно, чак ми се прииска да изляза с малкия в парка, ама го няма!
Айде лек ден от мене!
/не виждам Здравчето Желязкова/

# 95
Adena, и нашия тати е в Китай и точно така казва малката - Кътай  Crazy И тя иска да ходи на лета, ама ще почака още няколко месеца до временното ни изселване ....
Дребосък, добре дошла  Hug
Вержи, Лорка е страшна  Hug
За шарките и аз съм го чувала това за виното, ама знам ли  newsm78

# 96
  • сто акровата гора
Аз пък не съм го чувала това за виното  newsm78 И каква е връзката с излизането на пъпките и алкохола?  Rolling Eyes Пък и нали на малки деца алкохол не бива.
Моя мъж на 25 г  беше като кара шарка, ама никой не му каза да пие вино, а щеше много да се зарадва  hahaha
Вержи Лорката е супер!!!!  Hug Верно сте готови за бате Енчо.
Соня от вчера вечерта пее зайченцето бяло, ама с колкото глас има сигурно и на първия етаж чуха вече  Joy нещо такова е : тайтентето бяяяяяяяяяяаааааалоооооооо мрън мрън мрън играааааааало мрън мрън мрън мрън по дълго този път и пак отначало Паднах ви казвам  hahaha

# 97
Наша мома пее "У дома часовник трака" - Так, айде тити (дечица)! далооооооо (браво, демек)... толкова - 2 секунди Joy
Също песен за мама/тати/баба/бати - .....(преждеизброеният) далооооооо, ........ далооооооо - тези са по дълги около минута.

# 98
detelini ,честито и леко бременеене ти пожелавам  bouquet
Аз днес излезах и с двете чавета на разходка,Алекс не ми даде да бутам количката,само той я буташе и повтаряше ,че вози нашето сладичко бебенце Laughing

# 99
Лилетка, браво на баткото Heart Eyes. Кристиян също постоянно иска да бута колички и бута засега чуждите  Mr. Green. В този ред на мисли, ние сме без количка от миналата есен.
Понтес, пак те питам - какво стана с вашия заден ринит  newsm78
ШамЕнет, оздравяхте ли най-накрая  Hug
Дребосъкbouquet

# 100
  • София
detelini, ми нашият заден ринит изчезна, така да се каже Thinking Без да правим нещо особено, капех сребърна вода и физ.разтвор само. Лекарката ни беше изписала антибиотик, но аз някак не бях убедена, че трябва да го давам и добре че изчаках.

# 101

Да, също и със снимките от сватбата... Mr. Green

# 102
  • София
Здравейте, мерси за топлото посрещане  на всички ви bouquet

Рая е родена на 7.12.2006 и изпратих снимчица на един от мейлите.

Аз само веднъж съм я подстригвала отгоре и отзад за да махна съвсем бебешката косичка, защото много се оплиташе и сега и е равна отвсякъде около 2,5см. Просто не расте.
Браво на вашите дечица, че пеят вече песнички, Рая преди тананикаше Зайченцето бяло и повтаряше след мен нещо, а сега само ме гледа и тотално отказва да пее Simple Smile.

хубава седмица ви пожелавам  newsm10

# 103
Привет  Hug
Ами след като в България я видя доктор, даде едно сиропче като бисептол, за доизчистване на хриповете..., сега изглежда супер добре детето...но нали както ви писах и по-преди, тамошната ни хомеопатичка пък, не знам от ревност ли или наистина, рече - аа, има мустаци  #Crazy от антибиотиците, ще има хормонален проблем с мензиса като порастне  Shocked Rolling Eyes и настоява да зарежа всякакви лекарства и антибиотици и да започвам отново с класическата хомеопатия...На мен това ми изглежда абсурдно, детето според мен си има най-обичайния мъх под нослето, още повече, че никой в нашите два рода няма мустаци от жените. Не мога да си позволя да я гледам още 2 месеца (колкото би траело хомеопатичното лечение) да се пържи в 39-40 градуса и да се дави в сополи и да развива трета пневмония!!! Затова, сега съм рискувала да не й вярвам, все пак 90 % от децата по света, и ние също така сме отгледани, растат с антибиотици и други лекарства!

От събота сме си пак дома, при татито, тук е студено, не е като в слънчева България...и още си носим ръкавичките, шала и шапката...
За песничките, Ели си тананика мио мао преди лягане. Също го избълнува през всичките си нощи с високата температура...Много добре го докарва!  Laughing

А от четири дни се научи да познава зеленото на светофара, вика му НЕНЕНО!! И така му се радва, пищи и го сочи с възторг. Сега с възклицание къде що види зелено нещо, се провиква аааа ненено хи хи хи нененоооо. Преди казваше само тиньо (синьо) и бяло, а другите цветове ги познаваше без да ги назовава. На червения светофар пък му вика Маш Маш (Марш!)  Joy

# 104
Здравейте!
Дребосъче, здрасти и от мен! welcome
Да, също и със снимките от сватбата... Mr. Green
Joy Joy Joy Hug
Привет  Hug
........ На червения светофар пък му вика Маш Маш (Марш!)  Joy
hahaha hahaha hahaha
И да си кажа за хомеопатията-не съм съгласна с крайните мнения.Ако може да мине без химия-добре, но, като виждаш, че не става...не съм съгласна да се чака.Много съм доволна от нашата хомеопатичка.Тя казва, че и на лекции са им казвали, че Т щом не спадне до 24 чАса, трябва да се мисли за АБ.Ние чакаме около 4 дни и ако не се получи, започваме да си пием АБ.Няма как...
Еееееееех, знаех си, че ще ме усмихнете! Hug Днес нещо ми е уморено и меланхолично...Сигурно заради сивото време...
Хайде, и от мен хубава седмица! Peace

Общи условия

Активация на акаунт