Отговори
# 165
Абе то хубаво гащи, чорапи, панталони имаме бол, ама пантофите са краен брой - тях като ги напълним, какво да правим?  Laughing
Честит Рожден Ден, ESY!!! Жива и здрава бъди!    bouquet

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 08:56 от tini-mini

# 166
  • сто акровата гора
Честит Рожден Ден, Esy!   bouquet

Betty L. за уцелването и аз не уцелвам, трябва тя да каже, иначе как да разбера, имам познати които слагат децата на всеки час примерно и готово, махнали сме памперса, ама ако забрави да го слага под час и отиде работата. Това ми се струва малко безмислено, нали идеята е да вземе да стиска, да си казва, въобще да е осъзната цялата работа, иначе само допълнителни грижи за мама. В крайна сметка всяко детенце се научава, със Сонка ако не успеем сега ще е по късно и това е.  Peace
За пантофите - едни има на краката, и 2 чифта в шкафчето, дано стигнат  Thinking Ще кажа довечера как е било, сега отивам на бач.
Приятен ден на всички!   bouquet

# 167
Абсурд! Вчера опатка и 10-е чифта гащи, дето съм ги купила за случая + 10 чифта панталони... Аз я усещам кога и е време, обаче тя не иска и да чуе за гърнето - нали ви казвам слагам я, тя става и моментално след това се напишква... Обяснявам, тя само повтаря Няма вече пиш, няма вече пиш и така до следващото слагане. Т.е. разбира за какво иде реч, ама - не! Като се намокри сама си събува панталончето и плаче за ново. Добре, че пантофи не ползваме- у нас се ходи по чорапи (госпоицата повече боса щрапа). Просто отказва да си върши работата на гърне, обаче от тоалетната пък я е страх... Rolling Eyes Днес съм я оставила да премисли ( пък и да изсъхне набора гащи...).

# 168
  • Vaudreuil Canada
Честит Рожден Ден, Esy!

Като ви чета и ми настръхва косъма какво ли ни чака с това махане на пампата - дано градината помогне в случая - аз съм го оставила за лятото това упражнение де.

# 169
  • Варна
имаме си чуууркааа, имаме си чууууркааааа  newsm44   
мога и доказателство да приложа (очертах го с бял контур че много бледа снимката излезе 
http://prikachi.com/files/607175q.jpg

голямо ритане, голямо гъзурчене беше   ама го изловихме изодзад  Twisted Evil
на 6ти съм на ФМ да видим подробности  Mr. Green

# 170
Иххххаааа! Верж, много, ама много честито!

# 171
  • София
 Laughing Laughing Laughing как ме разсмя само с това очетаване Simple Smile
Браво на вас да порасне голям юнак!

# 172
Вержи да сте живи и здрави  bouquet Аз така и нямах доказателство за мъжка чест на моите юнаци но както каза доки така и стана мъже........ Mr. Green

# 173
  • сто акровата гора
Вержи  много се зарадвах за вас  Hug да сте живи и здрави!
Аз да се отчета, нито едно напишкване  bowuu Направо не можах да повярвам като я видях с дрехите от сутринта, госпожата която беше втора смяна каза, че не й е казвала, но пишкала в гърнето като ги слагали, после я питала има ли нещо и Соня казала не. Утре ще питам първата смяна как е било сутринта. Като я взех пишка около час след като се прибрахме, каза си и въобще... ще черпим ми се струва  Party

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 20:50 от soceress

# 174
Аз в момента с трето не мога да се справя, камоли с четвърто
Че ти кога го роди третото? Споко - и аз така си мислех!
Не съм родила трето, а съм се изразила погрешно... Embarassed Просто съм сигурна, че не мога да се справя с три деца и не смея дори да помисля в момента за трета бременност... Embarassed
Верджи, да сте живи и здрави и ти, и момченцето! Peace

# 175
Вержи, честито! Пожелавам ти много здрави нерви  Laughing Имай в предвид, че момченцата понякога са по-буйни от момиченцата  Rolling Eyes
Както казва Владко "на тати мунатката мина есно" / на тати изненадката мина чудесно/. Мъжото остана много очарован. Аз естествено се здобих с една огромна роза!
Владко мисля другата седмица вече да го пращам на ясла, едвам го изтрайвам у нас, цял ден подире му, и се прави, че не ме чува и си прави каквото си иска. И това многоозначаващо НЕ, или НЯМА като го чуя ми иде....незнам какво да направя. Отваря на всякъде, катери се на всякъде, разпилява всичко, като го питам кой и вика Буба/негова приятелка/, той никога не е !

# 176

Не съм родила трето, а съм се изразила погрешно... Embarassed

Подсъзнанието ти говори вместо теб! Laughing

# 177
Момичета, благодаря много за честитките!
Тини, много си наблюдателна, благодаря ти!
Много съжалявам, че не успявам да пиша, но често чета, просто не смогвам някакси вече  ooooh!
Наистина благодаря!

# 178
  • sofia
Тая Вержи какви хубави новини разнася Laughing Аз дори с очертаването не я разгадах чурката, но щом ти си я видяла това е важното Crazy Party

# 179
Не съм родила трето, а съм се изразила погрешно... Embarassed
Подсъзнанието ти говори вместо теб! Laughing
Мдаааааааааа! Thinking
Знаете ли, все повече се убеждавам, че, когато и брат и си е вкъщи, на Соня и е по-добре.И аз имам по-малко ангажименти с детски игри.Понякога почти не се сещат за мен, освен като огладнеят. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт