Отговори
# 180
Добро утро мили, майчета!
, едно голямо и вкусно кафенце от мене, вчера и днес съм на работа, таткото се разправя с Владко. Вчера и двамата доволни щастливи от прекарания заедно ден, ходили на барче, пили сок, идваха при мен в офиса, и най-важното според Владко "ходихме на Дунауа", "колко много бода има там", едно развълнувано ми разказва, за водата wavey. Днес пак щели да ходят. Но да не ви казвам като се прибрах, какво заварих Sick, важното е че са се справили двамата.
Лек и слънчев ден Ви желая!

# 181
Не съм родила трето, а съм се изразила погрешно... Embarassed
Подсъзнанието ти говори вместо теб! Laughing
Мдаааааааааа! Thinking
Знаете ли, все повече се убеждавам, че, когато и брат и си е вкъщи, на Соня и е по-добре.И аз имам по-малко ангажименти с детски игри.Понякога почти не се сещат за мен, освен като огладнеят. Twisted Evil
Това последното все едно аз съм го писала. И у нас същото - голяма игра пада, е понякога се карат, ама... И ме търсят предимно само за храна.  Joy
А иначе не й се връзвай на Пешеходката, тя нещо наред ни е подкарала към "нейната" темичка!  Laughing

# 182
  • сто акровата гора
Значи момичета казвате че 2 по-лесно се гледат а (понеже направо три едва ли ще стане)? Thinking Играят си, занимават се...направо ме хвърлихте в размисли  Joy
Аз си признавам че на Пешеходката й завиждам най-благородно за тройното щастие, но честно казано планове не правя, живот и здраве ще се види как ще е.  Hug

# 183
  • Vaudreuil Canada
Значи момичета казвате че 2 по-лесно се гледат а (понеже направо три едва ли ще стане)? Thinking

Става става а с тризнаци и до четири може да ги докараш наведнъж.

# 184
Значи момичета казвате че 2 по-лесно се гледат а
Дааааааааа, така е. Hug А пък малката разлика е голямо предимство за децата...не коментирам как се отразява на нервната с-ма на родителите.Ама, то, и закаляване е нужно... Joy
Права си, Бети, зарибява ни Пешеходката.И какви разкази ни пише...На мен категорично ми забраниха да говоря за трето бебе... Sad Пълен отказ... Rolling Eyes Пък аз само подхвърлих...
Уф, казвала съм ви, че имам невзети д-вни изпити.Поднових си студентските права и сега ще започвам да чета.И установих, че много повече знам за детски болести и детско развитие, отколкото материята, която съм учила 6 години... Embarassed Срамота!Всичко съм забравила... Rolling Eyes

# 185
  • Vaudreuil Canada
И установих, че много повече знам за детски болести и детско развитие, отколкото материята, която съм учила 6 години... Embarassed Срамота!Всичко съм забравила... Rolling Eyes

Освен да запишеш да следваш за педиатър други идеи не ми идват на главата.  Wink

# 186
Аз за момента имам забрана да мисля за второ, да не си и помислям за трето  Rolling Eyes. Скоро тука карах мъжа, ама НЕ  Naughty, не , че не иска, ама нека малко "вода изтече по Дунава" / както казват тука/. Иначе ако ме питате аз искам 3 деца,но незнам как ще навия мъжото   Thinking

# 187
  • Варна
бе то и ние по принцип искаме 3 деца, и двамата, но сме решили първо да видим как ще се ни се отрази второто - психически и финансово Laughing и тогава евентуално ще решим дали да правим трето, но този път по моя начин - след 3-4 години  Naughty Хасан и той човек Flutter

# 188
Приказки... приказки... Да не ви казвам кой чете тайно темата на Многодетните мами.... Whistling

# 189
Аре казвай вече.....писна ми да те чакам да изплюеш камъчето.  Grinning

# 190
 Naughty да си признае сама...

# 191
Бети е сигурно. Какво печеля?  Flutter

# 192
Здравейте  Grinning
Аз откакто започнах работа съвсем не ми остава време за интернет Embarassed Само вляза на бързо, прегледам какво сте написали ...и Зори веднага ме надушва и започва да вика "мамо-мамо-мамоооо". Явно много й липсвам и като се прибера не ме оставя и за секунда  Grinning
Гледам, че за нови бебета иде реч...то и ние май взехме решение от лятото да започваме  Stop Имаме една идея за екскурзия до Дания при един приятел, та ще изчакаме да се приберем....и ....да видим какво е рекъл Бог по въпроса  Rolling Eyes
Хубав ден от нас!

# 193
  • Варна
тъй, мацки... ние ще идваме в Сф, във понеделник или вторник сме на преглед ей тука http://www.eyeclinic-den.com/
ако там не могат да ни помогнат , на 10ти сме в Токуда....

не знам дали ще можем да се видим , предвид времето, но който иска да ми прати тел на лични, може пък да успеем едно кафе да пием  Rolling Eyes  Hug

# 194
  • Русе
Вержи smile3501 Майстори бе!Третото-близнаци Joy
Аз все нямам време да пиша. Sad Ние познаваме само бялото,за другите багри още не узрял.Лека полека се учим и да говорим.Отскоро е фен на Мечо "Поох",който си му е любим от една играчка за кукленно шоу ,но тогава се казваше "Дидо" Laughing Откакто му пускам филмчето е "Поох".Чашата е "тасе" а главата "копф",предполагам от Германия ги е чувал,но чак сега ги казва.Може би и за това сме по-назад с говоренето,чуди се на кой език да започне Joy
Esy ЧРД на патерици!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт