Отговори
# 195
Ааааа, скоро не съм надничала при "Многодетните"  Naughty ! Пък и що да е тайно, бре! То си е съвсем явно, като отгоре ми се изписва моя ник!  Joy

# 196
Пия си винце, пушкам си, мъжо и зверо спят, бате е навън да вандалства с чуждите снежни човеци...кеф! Кантарът ми се побърка и ме изкара 57 кг! Няма да го хвърлям, ще го сложа в рамка  Heart Eyes
Ето го Кольо послушния, да не ни забравите:
http://www.snimka.bg/describe_photos.php?album_id=344689&photo_id=10673607

# 197
# 198
Оспамих света, ама да се изкажа. То винцето не прощава и забравих...пъл и от възрастта може да е.
За 3-то мен не ме бройте, вече са ми 3-ри с таткото. Дай гащи, дай чорапи, къде са ми обувките, ще ми донесеш ли водичка преди лягане...
С говоренето сигурно сме на опашката. Казва не и да, дай... , браво, кола, врата, глава, обувки и животните от Мечо Пух. Причината не е само в датския и липсата на деца, но ще се водим на доктор на лято в България.
Иначе се запознахме много успешно с гърнето, но не го оставям без памперс, защото стаята му е срещу входната врата, на която има изрязан отвор за пощата и духа. А и често баткото го гледа. Стига му, че му мия оаканото дупе, остана и да го слага под час на гърнето. Твърде много ангажименти за неузряла 16 год кратунка. Много ми помага и без това. Пу-пу!
Днес изпратих Колчо с баща му навън, за да изчистя основно и той го натоварил на влака с 3колката и го разходил по центъра. Резултатът е 1 нашарен и 2 каталясали.  Mr. Green

# 199
  • Под Сините камъни
Virginity честита чуркааа.
Ние оцелях ме след вчерашният ураганен вятър.Леле скоро не беше се разфучавало така.Абе да ви кажа и Миро не говори много,той си бръщолеви ама не му се разбира всичко.И при мен се появи една мисъл за трето ,ама като казах на мъжо и той  #Crazy и му идеше да ме  #2gunfire
Слънчев уикенд от мен
iv4ok  много сте пораснали

# 200
Здравейте и от мен, отдавна не съм се включвала. Въобще не ми остава време и с работата. Габи на съм я пускала от 15 декември на градина и пак ми боледува януари.
Дано няма вече болести, денс я водих в Сити центъра следобед и много съжалих, беше такава лудница, че отдавна не е било така. Само да не е хванала нещо, че този път няма да си го простя. Иначе при нас нищо ново, Габи много бърбори, нищо не и обягва, днес ми разправя: Мамо тази блуза е страхотна, много си красива. Направо ме уби.
Вержи честито, много е готино, момиченце и момченце.
Ивчок много е пораснал Коко, напарво си е голямо момченце
Аз за второ се замислям, но се чудя тази ли, догодина ли? Незнам вече.
Момичета имам едно питане, какво се случва с кандидатстването в тия градини, тия от сайта за градинте ме убиха, като казаха, че ще участва в класиранията, чак като направи 3г., после всяка седмица имало класирания. Но аз не виждам как ще се класираме, като септември в градините приемат класираните до тогава деца. А яслите ги изписват септември, защото си били правели новите групи. Нещо, ако знаете повече по въпроса  newsm78

# 201
Лия, чака се всеки момент СОС да приеме регламента за кандидатстване на набор 2006 за първа група в ДГ. Трябваше да е готов до края на февруари, но май ще стане средата на март. После ще се прави кандидатстване през сайта, по някакъв нов регламент с точки за това и онова. До края на май би следвало да е готово първото класиране и нататъка по познатия начин. Навършващите 3 години през първото полугодие ги изписват от яслите на 30 юни и родителите да си ги чукат децата от главите до септември. Навършващите 3 годинки през второто полугодие ги изписват от яслите на 30 септември, и ако до тогава не сте се класирали за ДГ - повтаряш упражнението на родителите с децата от първото полугодие  Shocked
До колкото знам в София има 6 000 свободни места и се очакват 14 000 кандидатури. Предполага се, че като предимства ще останат сираците, децата със специални нужди, близнаците, породените деца и семействата с 3 и повече деца. Ти си прави изводите какви са шансовете на еднодетно семейство да си вкара детето в ДГ.  Sick
Вержи, ха честит ви атрибут! Grinning

# 202
Здравейте! Днес успях да изхващам Владко да ми позира и да пее http://www.vbox7.com/play:f678f37f    !
Като Ви слушам с тея градини, съм благодарна, че тука не е така, все пак града е малък, Владко е записан в две и в двете ми казаха, че ще е приет, остава да решим в коя да го запишем!
http://s53.radikal.ru/i142/0902/50/ee50fbd20a9d.jpg - така се гледат двамата
http://s43.radikal.ru/i099/0902/04/858f89bd3285.jpg - така Владко "чете" форум бг-мамма
http://s54.radikal.ru/i143/0902/04/9091e81b973b.jpg - така помага на мама

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 11:35 от ka_tq

# 203
  • Варна
мале Кате ама той голям мъж бе  Shocked сега се загледах - какви са му големи ръцете! мойта седи една дребна още Rolling Eyes ама нали е мома , явно ще става миньонче кат майка си или ходеща закачалка кат леля си  Mr. Green

# 204
Кате, страшен е певеца! Ние сме още далеч от такива изяви, но пък го гледахме с голяяяям интерес  та, с две думи да стегате чеиза....
Лия, с приемането на новия регламент се предполага (ако "умниците" от СОС не решат друго гениално нещо), че детето трябва да влезе с набора си на ДГ, т.е. на Септември "с песен"... Децата ще се точкуват по местожителство, по брой на деца в семейството, по това дали родителите работят... и пр. Към сегашния момент се предполага, ако имаш регистрация на сайта на детските градини да се пренаредите само (без повторна регистрация) по новите критерии... Там има и подробно документирана 9-та версия на проекта за прием на работните групи. Има и тема във форума, където макар на дълго и широко се нищят варианти, ще ти отговорят на питанията. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373231.0;topicseen

Пеца, дай го тука вашия тати да го обработим с моя мъж... Mr. Green
Ивче, пораснал е младежа - изглежда даже по голям от 2 годишен. И... наздраве!

Бети, признат грях - половин грях!

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 18:31 от (х)Дива ирландска пешеходка

# 205
  • Варна
ние тръгваме рано сутринта(понеделник) за софия, но понеже свекъра ще ни кара, вероятно няма да имаме време за среща  Sad пък и времето едно скапано  Tired та някой друг път ще се видим, като пътуваме по весел повод  Peace

# 206
какво е това затишие тука?   Thinking да не се задава буря?
побут!!!
Вержи чакаме новинки, как е минал прегледа?

# 207
какво е това затишие тука?   Thinking да не се задава буря?
да, бе, къде сте всички?
Ние пак изкарахме някакъв вирус.Засега удържаме фронта с хомеопатия и се моля да не се налагат АБ, че миналия месец по това време пихме... Sad Confused Днес вече нямат Т., но пак са отпаднали и хленчат. Tired
Хубав следобяд! Hug

# 208
Ха, здрасти...наистина се чудите нещо дали да пишете май?
Лиа, Габка е невероятно дете, казвам ти го за пореден път, гениална е.
Това за много детните..., пешеходке, наистина ми се иска и аз там да се намърдам, повярвай ми- Дано Господ да е рекъл да стане, ама сега като сме в материален срив, дано не ме изненада баш сега, че ще настане паника.
magesta, ся да не спреш да ме четеш, като се "ръфнахме" малко по-преди? То по недоразумение беше  Hug

Мойта кукла най-после белна един кучешки зъъъъб! Ох, отдъхнах си, най-после - все едно и на мен ми растеше! То не че не беше и вирус, защото и мен ме хвана, та и аз имах стомашно разстройство и температура 2-3 дни. Девойката още има рядко акце - може да й пробиват сега и другите, а дано, та да спре тоя зор. И като проби и да видите как прояде. Но сега разбрах, в момента сме на вълна ориз и макарони! Това яде, това готвя! И ще "крада" идеи от яслата, явно там имат нюх как да угодят на малките капризки. Иначе като е гладна, няма търпение да ме чака да сготвя и идва, обира ми всички кивита от щайгата в кухнята и ми ги бута на масата, сочи ми ножчетата на мивката и ме дърпа и вика - мамо, нош!!! ъ-ъ-ъъ -земи, мамо, нош!...На ден може половин кг киви да изяде. И авокадо обича - вика му АТОКАВО  Mr. Green

От няколко дни намерих едни малкички фибички и ластичета и й направих едни опашки, много е сладка! Сега не дава да й ги развалям като я слагам да спи!! Снощи направо огласи квартала от рев като видя, че й ги махам! И сега това е новата мода, всеки ден - реша й косичката, тъкмя опашчици..., на мама куклата. Май няма да стане да й режа косата "за сгъстяване", нали и без това не е гарантирано, че действа...

Това за класациите в градините, абе на мен ми изглежда като издевателстване с родителите в БГ, нали би трябвало - по конституция - всички да имат равни права..., или поне някъде да бъде казано, че ако няма държавни ясли, то поне трябва да се осигурят частни такива, със съответния обаче държавен контрол по хигиена и пр. ..., а то така държавата стимулира да нямаш деца!? На мен така ми изглежда?  newsm78

Сега, за градините, тук си имат малки тоалетнички и не дават никакви памперси. Мойта засега казва редовно кога е направила пиш, но не се сеща да стиска и да поиска да го направи в "кукуто" (гърнето). Виж за ако, редовно си казва и гледа само в куку да го прави, освен ако не е нещо спешно  Wink Та...не знам, тук с тоя климат, не мога да я пусна да се намокря без памперс...поне не по-рано от юни месец...

# 209
Шаменет, ти нали знаеш, че и кивито и авокадото действат "олабващо"? Давай и моркови, варено "коф"-че (така му викаме ние на картофа).

Да ви питам - някой забелязал ли е промяна в качеството на Памперс напоследък? От около месец някъде (значи поне 2 пакета), сутрин дрехите са и мокри от пишко...През деня ако поседи повече (например 2 часа) - пак. Наддала е 200 грама, не пие течности повече от преди... просто не мога да си обясня защо става така. Само 12 кила е - още много мегдан има до лимита (18)... То е ясно, че ще преминем на 4+, ама ми е чудно, вие имате ли наблюдение?

Общи условия

Активация на акаунт