На пазар в Одрин

• 159 951
  • 446
  •   1
Отговори
# 120
Незнам как да ти обясня къде са, изобщо не ме бива в обясненията. Само мога да ти кажа, че са близо до пазара от там нататък незнам. Разлика в цените има и то понякога доста голяма, взависимост от промоциите на Кипа в момента.

# 121
  • Хасково
Незнам как да ти обясня къде са, изобщо не ме бива в обясненията. Само мога да ти кажа, че са близо до пазара от там нататък незнам. Разлика в цените има и то понякога доста голяма, взависимост от промоциите на Кипа в момента.
Дай някакъв джокер, че да ги открием по-лесно!

# 122
майкини ще ходят в неделя, точно до складовете, да видим дали ще се оправят  Rolling Eyes
освен да пратя татко тука да обяснява къде са  Mr. Green
ще има да кълве два часа за 3 изречения  hahaha

# 123
  • Хасково
Той да казва ти да пишеш освен! Wink
Не мога нещо да намеря карта на Одрин  попаднах само на това което би свършило някаква работа http://www.europe-cities.com/en/807/turkey/edirne/map/ и http://www.planetware.com/map/edirne-map-tr-edi.htm

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 17:22 от NadiaNGX

# 124
Дай някакъв джокер, че да ги открием по-лесно!

Съжалявам ,но нямам жокери най-много да ви объркам повече. А складовете в неделя работят ли newsm78

# 125
  • у нас
Момичета, от къде купувате турските лири?

# 126
а, добре че повдигна темата
праховете в Турция също вече са екопак 9 кг вече е 6 кг примерно Персил, цената е 16 лири
майкини са намерили въпросните складове, но казват, че са много забутани и няма как да се обясни, трябва някой да ви заведе
но казаха, че не било складове, а просто като базар за такива стоки, работят със всякаква валута, дори и левове
малко по-евтино е спрямо магазините, така че си преценете дали да ходите
памперсите тази седмица не са били под 19, 50 лири, обиколили са всички по-рано изброени магазини

# 127
Аз имам памперси от тази седмица на Памперс за 18 лева, а на Хъджис мъжа ми взе за приятелка по 13 лева  Peace
Турските Sleepy, които не са никак лоши са по 12 лева пакета за 70-80 броя  Peace

# 128
  Интересна тема,благодаря за информацията на всички момичета..  bouquet и на нас ни предстои пътуване до Одрин другата седмица,така,че ще следя с интерес. Hug

# 129
  • у нас
Момичета, от къде купувате турските лири?

да си побутна въпроса - от банки или чендж бюра  newsm78

# 130
До сега не сме купували лири newsm78 пазарим в евро или с карта в магазините. Имам познат който си купува лири от банките или тегли от банкомат.

# 131
да, на място можеш да изтеглиш лири от карта, ако е международна, аз теглих, ама таксата за теглене в брой ми беше половината от сумата  ooooh!
иначе и ние в евро плащаме
или с кредитни карти

# 132
  • Хасково
кои карти работят?
А лири ние сме си купували от обменните бюра в  момента май е около 0,80-0.90 лв. за 1 лира

# 133
В центъра на Одрин има change бюра, там сменям евро за лири Peace

# 134
  • у нас
В банките не работят с лири, обменят се в чендж бюрата. Курса на лирата вчера беше 0,96 лв  Peace

Общи условия

Активация на акаунт