Замразявате ли манджи?

• 3 734
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
У нас се готви по три пъти на ден. В най-лошия случай на обед дояждаме от вечерта и то не всички манджи.

# 31
никога не съм замразявала манджа   Peace

Аз също Peace

# 32
  • София
Не, никога не съм замразявала манджи. Готвя така, че да стига за два дена обикновено. Но у нас манджа се яде, докато не свърши.

# 33
аз съм замразявала боб, но само сварен. Супа съм замразявала веднъж, но ако има картофче в нея после не ми харесват на вкус. Аз също готвя във неделя и после в сряда. Задължително правя супа. Още вряща я разливам по буркани с винтове и обръщам с капачката надолу - така ги вакуумирам и в хладилника. Всъщност така правя и с другите манджи, с по-сухите ми е доста по-трудно. Аз също се прибирам късно и докато започна да готвя то станало достатъчно късно, на детето му се доспива - не може да ме чака тепърва да готвя. Естествено че прясната храна е за предпочитане, но нямам възможност да готвя всяка вечер. Случвало се е от предната вечер да готвя за другия ден, та ако закъснея да има храна.

# 34
Рядко... ако го направя то ще е някоя супичка.

# 35
Аз не съм. Готвя в малки количества. Но скоро майка ми ми даде замразени сърми уж да ме улесни като не ми се готви да имам готова храна. Още не съм опряла до тях, но както разбирам, май ще ги хвърля.  Sad
Недей! Пробвай ги първо. Може да стават. Аз съм замразявала и после си ги ядох с кеф /милото не обича много сърми и не ми прави компания/

# 36
Никога не съм замразявала храна,в нас се готви ежедневно Peace

# 37
  • България

# 38
  • Pierrefonds, CA

Peace

# 39

Абе и ние така бяхме, ама като почна да не ми стига времето почнах да готвя за дни напред... за жалост това е от скоро и още не съм уцелила количествата и ми се налага да замразявам, защото не обичам да хвърлям...

# 40
Аз не съм. Готвя в малки количества. Но скоро майка ми ми даде замразени сърми уж да ме улесни като не ми се готви да имам готова храна. Още не съм опряла до тях, но както разбирам, май ще ги хвърля.  Sad

наистина замразената храна не е за препоръчване Naughty
няколко пъти се опитах, но после яденето не се ядеше
ако ни е много предпочитам да дам един буркан ядене на майка ми или на свекървата, отголкото да я замръзя и после да си я ядем Sick

# 41
  • Ст.Загора
 Благодаря ви момичета, чудесни съветчета сте дали, ще са ми от полза.Ясно е че ориза ще се изхвърли, а боба го направих с кисело зеленце снощи.

# 42
# 43
У нас се яде само току що приготвена храна.Ако случайно остане нещо,аз съм единствения човек,който може да хапне още веднъж от него.Другото се изхвърля.За мен храната,която е замразена особено е лишена от витамини и вкус.

# 44
Замразявала съм само супички!

Общи условия

Активация на акаунт