Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са местата от снимките в темата?
Какво е мнението и прогнозите за изграждането на Третия храм в Израел?
Кое е цветето на голямата снимка и кога цъфти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са местата от снимките в темата?
-
Какво е мнението и прогнозите за изграждането на Третия храм в Израел?
Традиционно се смята, че Третият храм ще бъде построен след пристигането на Месията. По време на Песах евреите си разменят поздрави с думите „Догодина в Йерусалим“, което е израз на надеждата им за построен храм и идващия Месия. Това убеждение е свързано с изграждането на Третия храм в Израел, въпреки че прогнозите и настроенията насърчават оптимистично отношение и надежда за бъдещето.
-
Кое е цветето на голямата снимка и кога цъфти?
-
Как се третират приборите, съдовете и електроуредите в кашерната кухня?
-
Какво е значението на думата "каланиот" и какви са връзките й с цветето "каланхое"?

благодаря ти за поздрава - чудесни гледки!!!
, не съм сигурна колко е - нещо около 200-250 шекела ми се върти, но не съм сигурна за какъв период от време
Надявам се, че

Утре като търся за Наина ще разгледам и за мен,само да не е дъжд,че изобщо няма да ми е до разглеждане...ще се прибера мокра като мишка
- Ментов е подарил на баща си преди 10 години едно малко дръвче, а сега дава толкова много плод, т.е. ядки, които на мен са ми много вкусни:
. Между другото има давност този данък, така че можеш и да минеш между капките, но все в един момент те спипват. Имам доста сходни примери на нашият и то с по- солени суми. Затова сега примерно си плащам в началото на годината
, товарят сметката двойно). И понеже блокът целият е на централно захранване не можем да си имаме частни балони (а с тях излиза мнооооооооого по- евтино). 
"какво да снимаш?".А нали
.Но апарата ни е счупен,та за сега няма как да снимам за съжаление 

. 
- и той на мен, и аз на него
много ги обичам и аз...ама засега само се возя ....за купуване моя мъж неще и дума да става...вероятно ще си ми остане само мечта. Но пък кой знае ....
-венге,любимият ми цвят за мебели от този тип