Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са местата от снимките в темата?
Какво е мнението и прогнозите за изграждането на Третия храм в Израел?
Кое е цветето на голямата снимка и кога цъфти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са местата от снимките в темата?
-
Какво е мнението и прогнозите за изграждането на Третия храм в Израел?
Традиционно се смята, че Третият храм ще бъде построен след пристигането на Месията. По време на Песах евреите си разменят поздрави с думите „Догодина в Йерусалим“, което е израз на надеждата им за построен храм и идващия Месия. Това убеждение е свързано с изграждането на Третия храм в Израел, въпреки че прогнозите и настроенията насърчават оптимистично отношение и надежда за бъдещето.
-
Кое е цветето на голямата снимка и кога цъфти?
-
Как се третират приборите, съдовете и електроуредите в кашерната кухня?
-
Какво е значението на думата "каланиот" и какви са връзките й с цветето "каланхое"?

Отвратителен ден! Дано през седмицата нещата се подредят 
Но през първите 3 месеца всички войници - жени и мъже, минават една и съща подготовка, която вкл. стрелба и пр.
А как се случи при теб така, че учителката да те връща от улпана?
.
. В Канада не признават чуждите книжки с изключение на няколко държави като Япония и Германия всички други 3 месеца след преместването си се явяват първо на писмен тест и после на кормуване.

. Първо ще ме мерят, теглят, закачат разни жици по мен докато тренирам да гледат как реагира сърцето ми и други неща които не са ми много ясни. После имам среща с диетолог и ще ми състави меню то е като една огромна книга която ще е само за мен и ще се уча как да комбинирам храните. И най-накрая имам 12 посещения с личен треньор. Аз ще си платя всичко но с голямо намаление защото фирмата ни им е клиент. Само 1 час с личен треньор струва 55 долара

това е чиста заблуда...

. Много ми е трудно, а трябва да събудя две мърморещи хлапета и още по- мърморещ татко. Иначе като нищо ще спят до обяд (обаче на шабат в 7 са накрак доброволно).
.Ето тук може да ги видите:
.Аз съм за идеята,така щеше да имаш и по-голяма мотивация!
.А като ти дадат книжката,обезателно да споделиш нещо за здравословното хранене!.Мисля че за всички ще бъде интересно
е много полезно и оформя тялото страхотно,ефекта идва много бързо.Пък и успешно се бори с целулита
.Особено ако е във солена вода(на морето).Тичането също
,аз много мразя да тичам,още от ученическите години.А ти бягаш доста-40 мин.Браво
!
.