Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са местата от снимките в темата?
Какво е мнението и прогнозите за изграждането на Третия храм в Израел?
Кое е цветето на голямата снимка и кога цъфти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са местата от снимките в темата?
-
Какво е мнението и прогнозите за изграждането на Третия храм в Израел?
Традиционно се смята, че Третият храм ще бъде построен след пристигането на Месията. По време на Песах евреите си разменят поздрави с думите „Догодина в Йерусалим“, което е израз на надеждата им за построен храм и идващия Месия. Това убеждение е свързано с изграждането на Третия храм в Израел, въпреки че прогнозите и настроенията насърчават оптимистично отношение и надежда за бъдещето.
-
Кое е цветето на голямата снимка и кога цъфти?
-
Как се третират приборите, съдовете и електроуредите в кашерната кухня?
-
Какво е значението на думата "каланиот" и какви са връзките й с цветето "каланхое"?

,но връзката беше в такъв етап,че не беше ставало и на въпрос за нещо подобно
.
.
!
Вярно, че могат да подпишат запор във всеки един момент, но е явно, че на дете на 18-19 год. не се влияе лесно - трудно е да го спреш да направи каквото си е намислил...
....сега малко - ц! Майтап да става , но това е страхотно наистина !Навремето преди децата ходих на фитнес с мъжо тук (а и в БГ преди това) по 3-4 пъти на седмица .Страшна мацка бях
УжасТ ! Ханд , с теб съм -
а,на такова даже не ,съм се качала, ама защото съм слаба и хубава 

Сега бих полудяла от таква случка!
.Влизам в банята,светнах,и в този момент се сещам,че телефона ми остана в кухнята,и отивам да го взема.Влизам в банята,поглеждам към ваната,и виждам вътре едни черни нещица,стоя и се чудя какво е.Викам си ,на вън няма вятър,че да са влезли боклуци.Вземам душа,и изплаквам ваната.В момента в който оставям душа на мястото му,с периферното си зрение,съзирам нещо много черно,а плочките ми са бели.От мен до мястото ,където е това черно нещо има 15см.Започвам да се чудя,какво е,и в момента в който се обръщам към него,виждам прилеп,който си виси,на долу с главата.
Луда жена ей...Дано нашата Хайя оздравее бързо,че може да настане бой.Иначе днес учихме за числата нооо аз броя перфектно на иврит
та ми беше скука...Сега имам домашно да напиша диалог при доктора
....Верно ! Като гледам все красавици тука, няма една грозна съфорумка ! И все доста вталени (без мене)...Тали и Мента пък са ми друга категория на мене - вейки сте вие , вейки ! Аз бях така в 3-ти клас 
....Е га ти обицата , е га ти панталона - разказали са й играта !