Израел 22

• 22 635
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Борянке,благадаря ти мила,че провери за мойто цвете  bouquet,май ще дойда до Израел,да си го купя пораснало Laughing
Петя,тез гащи не са моя вкус,прекалено спортни ми идват,а аз не си падам по спорта LaughingХаресвам мадамски дрехи,а днес какво рокле си закупих-жестоко!

И сега продължението.....
Нямам спомен как излязох от банята,пищях като луда,сигурно ме чуха през три квартала.Влетявам в спалнята и продължавам да пищя,въздух не мога да си поема.Моя мъж скача от леглото и пита:Какво става,някой умря ли?Аз с му отговарям,че никой не е умрял,ама не мога с думи,само си въртя главата.Той продължава да пита,да не би някой да е влязъл в къщи.Аз вече по-спокойна му казвам ,че в банята има прилип.Започва да ме гледа странно и казва:Ти добре ли си  Mr. GreenА бе сънувала си!Какъв сън,бе аз изобщо не съм си лягала.Един час мисли,как да го изкара от банята,а залавянето беше голям майтап.В крайна сметка го хвана,но каза,че е отвратително същество.То нали е хищник,има два реда зъби,и съска като патка.

# 211
здравейте малки и големи Simple Smile

Изгубих се от форума съвсем,ама на вчера купихме билетите и това е - край ще пътувам /петък/

В този ред на мисли,вчера ходихме до Нетания и малко късно се сетих че можеше да ти се обадим Цанитка,но главата ми пуши.....
И Ментичка,ходенето в Министерството беше заради визата/за връщането/ за да няма проблем!
Ще пиша след малко пак!

# 212
  • Някъде там...
Снежи,мулти виза ли ти сложиха?Ако да колко струва?А защо ти я слагат ти нали вече имаш оранжева карта?А за колко време е тази виза?Казвай всичко с подробности  Praynig моля

Наина,явно стиловете ни се различават мнооооогоооооо дай ми маратонки на мен,тръшкам луди пари за спортни облекла Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 19:10 от Boryana

# 213
 Peace

Панталоните с джобове по принцип ми харесват,обаче по-друга кройка,не толкова широки. Rolling Eyes

Танцьорките и фигурните пързалячки имат много хубаво краче. Crazy
Аз само им завиждам тайно.
Да попитам Роман и Александра Зарецки популярни ли са в Израел?
Въобще фигурното пързаляне?
Харесвам Галит Хаит,голяма хубавица. CrazyКато червенокоса ми беше любимка.

Борянке,за тебе ще направя компромис,че ме зарибяваш с чийскейкове.   love001

Мента Flowers Four Leaf Clover,дано да е временно Praynig Peace

Цани,и на мен в даскало не ми е любимо,само докато замъкна анцуга Crossing Arms.Не съм от редовните в час по физическо.Иначе в парка слагам слушалки и не усещам как минава времето.
Вече имам положителна промяна в краката.

Поздрави! dancing  newsm46

# 214
Бори,да с ипризная не разбрах точно за какво ставае дума  Embarassed /занимавах сес децата/,но доколкото разбрах,ДОКЛАДВАХМЕ,защо искам да пътувам- за да завърша магистратурата си!!! И го вписаха в досието ми,платихме 200- 250 шекел за да няма проблем ппосле при връщането,което трябва да е 1 месец преди да изтече срока на личната карта/иначе рече жената ,много ще прецакате положението,ставало сложно/
Та аз има розова ,не оранжева карта  Blush
Та така около средата на юли пак трябва да идвам да удължа картата,ще видим как ще стане.
Но всеки път ни предупреждават,че ако искам да излизам от страната да се обаждам там,вероятно това ще продължи всичките 5 години.Може при теб нещата да са по-лесни  Confused

Не са ми слагали никаква виза доколкото видях ,/утре ще проверя със сигурност ,че не знам къде скрих паспортите/,но и предния път преди да имам карта пак минахме през там и когато искам да пътувам обратно нямам проблеми!
Ох дано обясних нещо свястно  ooooh!

Пете,тея камуфлажните са много готски.Ох умирам за такива панталони,преди се обличах така ....ех лудо младооо.

Това е за сега от мен!

Поздрави на всички!

# 215
 Снеже , тоя петък ли ? Супер!Успехи и на двамата , изобщо на цялото семейство! Hug

То и аз не се обличам така де ...това теоритично за панталоните с джобове  Simple Smile  .НаинаCrazy ...луднца голяма е било!Е га ти ! Прилеп не съм виждала от близо жив ....Патките съскали, а ?! Съскал като патка  ooooh! ....  Кажи за роклето !  Flutter

Аз си спомням как съседката с новородено се разкреща  с все глас веднъж (не помня дали съм разказвала) , от сорта : "Не диша ! Не мърда! Майко , ела ....бързо! Стана му нещо !Божееееееееееее! (и се дере в истерия).... Лапнал е нещо , Божееееееееее! А майка й отсреща : "Стига паника , викай линейка , божеееееееееееееее ще всеме да умре , божеееее! Дай телефона , не се паникьосвай! Викай ветеринара спешно! (кученце имат  Crazy)" .... Лудна целия блок!

# 216
Снежи,другия път задължително да се обадите.Ти от колко години си в Израел,съпругът ти от тук ли е... newsm78?Не съм чела първите ти постове  Blush.Весело изкарване в Бг и успешно дипломиране! Hug

Плюшено мече ,всички искаме фини хубави крачета,ама трябва постоянство,и много труд   Sad.Радвам се че си постигнала добър резултат  newsm74.Аз преди също съм танцувала  newsm18,бях мажоретка около 7 год.За това време теглото ми не се променяше повече от 2 кг  Naughty.

Тия истории с прилепите са ужасяващи  Shocked,аз ако бях на мястото на Наина,щях да се побъркам  Sick Sick Sick.Дано нямам подобни лични срещи с тези ужасни гадинки  Stop.

Петенце,аз говоря точно за диваните,на които при 3- ка двете странични места могат да се отварят  bowuu.

Harriet,хубаво нещо е промяната.Аз много харесвам кестенявия цвят на косата,а също и лешниковия.Много по естествен от русото и по лесен за поддръжка.

Момичета знаете ли тук някакви добро козметични продукти за стрии?Че с тази рязка промяна в теглото това е една от лошите последици  ooooh! ooooh! ooooh!.Дори да се тренира,когато човек отслабва или напълнява те неизбежно се появяват  Sad.

Аз цяла нощ гледам филмчета,ама ще се отправям към леглото вече   sleepuu.
Спокойна нощ на всички!  bouquet

# 217
Добро утро на всички!  Hug
petia911, много ми хареса белият панталон,  Peace
Ханд, споделяй всичко в подробности за терапията за отслабване.  baby_neutral Heart Eyes
Harriet, и аз мечтая един ден да си боядисам кестенява косата и да изглеждам добре.  Sunglasses На теб предполагам ти стои много аристократско (тип Лиз Хърли или Катрин З.Джоунс). Thinking
Наина, дано повече нямаш такива нощни преживявания. Сигурно и аз бих реагирала така, ако ми се случи нещо подобно. Sick За мен прилепите са противни мишки, че на всичкото отгоре и с крила. 
snejana haj, лек и безпроблемен път ти пожелавам!  Heart Eyes

# 218
Ще се включа по-късно с коментари.

Сега искам да почерпя - моето малко слънчце Анна има имен ден !

# 219
Честито на Анни!
Пожелавам и всичко най-хубаво,да расте здрава и щастлива и само да ви радва!
babydust7

Миши,честито! newsm51

Цани, newsm18 е много хубаво! Crazy
По едно време много исках да ставам и аз. Embarassed
За резултати,особено без строг хранителен режим,трябва наистина много време да се отделя. Tired
Пазещите НВД и/и Дюкан слабеят с часове направо.Аз не съм желаеща. Joy

Отивам да  smile3529

# 220
  • Някъде там...
 baloniЧестит имен ден на малкото Ми6и  baloni

# 221
Честито на малкото слънце !!   Hug

canitka , помислих , че тези от линка , който даде :
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=iw&u=http: … 6hl%3Dbg%26sa%3DG

Иначе  ако става въпрос за диваните тройка , на които крайните се отварят и пада облегалката , както и излиза подложка за краката , ставайки като легло почти - е , такива ще са и нашите (живот и здраве - проточена работа , аман ...).Много мислихме за ъглов диван , но решихме , че ще са по-малко практични, а ние си караме страшно много време в хола и връз  диваните .Ето ги ъгловите като идеи :

http://www.wallashops.co.il/ws/a/gallery.aspx?pi=1EXbumerang&picNum=1

http://www.wallashops.co.il/ws/a/bigImage.aspx?pi=1EXdw220   !!!!!  Бях се  запалила по това  #Crazy

http://www.wallashops.co.il/ws/a/gallery.aspx?pi=1EXm16&picNum=1   Пак се  смъкват крайните .

http://www.wallashops.co.il/ws/a/bigImage.aspx?pi=1EXdw227   - малко постно ....

http://www.wallashops.co.il/ws/a/bigImage.aspx?pi=1EXas

http://www.wallashops.co.il/ws/a/gallery.aspx?pi=1EX10106BRAX&picNum=1 - тук се вижда как се сваля назад

Иначе  червените отенъци и сините , както и оранж са изключени у нас ....Моят мъж  притреперва от разни  силни цветове ....Аз харесвам цветовете , дървото, малко и наистина малко кич за уют на определени места. Трябва съгласие в тая работа , няма как . Наумила съм  си  огледалото в коридора , както и по другите  стаи (стъпка по стъпка) да си ги направя повече от този тип :

Ей това ми идва в повечко (освен долното вляво) Crazy  :
http://www.thomasrestorations.com/images/commission1.jpg
http://img.alibaba.com/photo/10872827/Antique_Mirror_Frame.jpg

Тази пролет по Песах  живот и здраве ще боядисваме стените .Мисля да сложа някакъв  цвят в детските стаи, не бяло ... И в  хола също  ... Ех, планове ...дано не ни удари на мързел, че изпуснем ли Песах и тия близо 10 дена почивка от работата на моя мъж ...после иди намирай време ....отлита годината.

------------------------------------------------------------------------------------------

Ракета Град  в Ашкелон днес след 7.00  сутринта.  Няма убити.
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3665905,00.html

# 222
  • T"A
Миши, да ти е честита именичката, да расте здрава и щастлива и все с добро да се споменава името и!

Сложила си си нова линийка и с нова снимка на Аничка-баничка  Hug

Снежи, радвам се, че сте минали и тази бюрокрация, за колко време летиш?
Лек път и да си изкараш много весело!  Grinning

Хариет, има много кампании за спорт, хората тичат и ходят в парка, карат колело и доста се интересуват от здравословното ядене  Peace Аз точно в Израел спрях да ям пържено икато цяло започнах да се интересувам повече от тези теми  Flutter Даже, ако си купуваме фалафел, само от едно място си купуваме, където е органик. Свекърва ми пък яде само храна, която не съдържа глутен (т.е. само пълнозърнени продукти)...

Цани, има много кремове  Peace Стрии на иврит е симаней метиха - попитай в Суперфарм или Нюфарм  Wink

Потърси и този: DR. FISCHER LADY PITZPON PRE NATAL NOURISHING CREAM
(аз много харесвам козметиката на др. Фишер)
Има още няколко, ти ще ги видиш, обикновено има цял щанд - цените варират от 50 шекела нагоре  Peace

Пете, аз харесвам панталони с джобове и си имам - много са ми удобни, особено за лятото, моите са лен и памук - купих си ги направо без пари от Тамнун!

# 223
Честит имен ден на Анна,да е жива и здрава,и много да Ви радва!
Пете,я обясни по-подробно,че английския не ми е втори майчин Mr. Green,атентат или греша?
За стриите,малко не им вярвам,аз на тези козметики.Аз с нищо не съм се мазала,но нямам нито една стрия,хем качих 25кг,през бременноста,всичко е въпрос на кожа.

# 224
  • Някъде там...
Аз днес пак не станах за училище Sad А спах добре...май проблема е нежеланието ми да ходя там а не съня Sad

Ментичка какво е Тамнун и аз искам да си купя панталони за почти без пари Simple Smile...ако имат сайт давай сайта направо,че иначе незнам тук къде ще намера....

Всички огледала ми харесаха особено това през което минава лента,няма да е много практично,но на мен ми харесва...
Ние с мъжо имаме абсолютно различен вкус и незнам как ще обзавеждаме нчкой ден жилище  newsm78 Аз обичам светлите и млечните цветове а той кафяво,бордо....Ще има панаири усещам го  Rolling Eyes
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт