Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са местата от снимките в темата?
Какво е мнението и прогнозите за изграждането на Третия храм в Израел?
Кое е цветето на голямата снимка и кога цъфти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са местата от снимките в темата?
-
Какво е мнението и прогнозите за изграждането на Третия храм в Израел?
Традиционно се смята, че Третият храм ще бъде построен след пристигането на Месията. По време на Песах евреите си разменят поздрави с думите „Догодина в Йерусалим“, което е израз на надеждата им за построен храм и идващия Месия. Това убеждение е свързано с изграждането на Третия храм в Израел, въпреки че прогнозите и настроенията насърчават оптимистично отношение и надежда за бъдещето.
-
Кое е цветето на голямата снимка и кога цъфти?
-
Как се третират приборите, съдовете и електроуредите в кашерната кухня?
-
Какво е значението на думата "каланиот" и какви са връзките й с цветето "каланхое"?

,но за проблема с желанието обаче не знам как да ти помогна
Ходи каквото научиш все ще ти е от полза, а ако разбереш, че започва нова група се премести в нея , това е моя съвет 
.
,близко е до вкъщи.Пък и не ми се струват скъпи,аз в БГ бях купувала около 30 мл на "Chico" и струваше 27лв.И аз получих малко стрии,като от 48 кг станах 56 за 1 месец и половина
.Иначе от продуктите на DR. FISCHER и моя мъж е много доволен.
.Аз също много харесвам тези които са с рамка от дърво и с дърворезба,мисля че ше се вържат добре на интериора ти
.
.Но най вече е добре да се дезинфексира от време на време.
?Препиши го и карай мъжът ти да ти помага вкъщи.Или нещо такова.Пък ако не стане,изчакай другата група и така ще се чувстваш по на място 
.Препоръчвам ви да пробвате на другата дата
.

малко ми е слаба тема в този период
, Г-н Мигърски също ми се губи, я да измърмяука да го видя!
(както гледахме Миши, нали? надявам се, че ще стане
, вкъщи пускам перални, за да успея да му направя багажа за три седмици напред. Отделно се сещаме за разни неща, които да свършим преди да е заминал... 
в Канада?
То никой не смее и да пита