Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са местата от снимките в темата?
Какво е мнението и прогнозите за изграждането на Третия храм в Израел?
Кое е цветето на голямата снимка и кога цъфти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са местата от снимките в темата?
-
Какво е мнението и прогнозите за изграждането на Третия храм в Израел?
Традиционно се смята, че Третият храм ще бъде построен след пристигането на Месията. По време на Песах евреите си разменят поздрави с думите „Догодина в Йерусалим“, което е израз на надеждата им за построен храм и идващия Месия. Това убеждение е свързано с изграждането на Третия храм в Израел, въпреки че прогнозите и настроенията насърчават оптимистично отношение и надежда за бъдещето.
-
Кое е цветето на голямата снимка и кога цъфти?
-
Как се третират приборите, съдовете и електроуредите в кашерната кухня?
-
Какво е значението на думата "каланиот" и какви са връзките й с цветето "каланхое"?
Бях любопитна да чуя как произнасят думите, в повечето случаи американци записват тези уроци и са с много специфичен за англоговорящите акцент 
За рецептите и аз съм си го мислила, но все ми се струваше, че нямаме достатъчно
Но трябва да се прегледат старите теми, може би греша... А за календара - нещо такова ли имаше предвид? ->
:
Ако живеещите в Израел са съгласни - всеки да направи една снимка на мястото, където живее (град, мошав, квартал) и в следващата тема вместо снимките на "класическите" места като Ерусалим, Мъртво море и Хайфа да представим с нашите си снимки този Израел, в който живеем, не този, който посещават туристите
Мисля, че всеки е снимал своя град, но в най-лошия случай може и да се сложи снимка от Интернет... Възражения, предложения, мнения??? 

и

Кога летиш?
Важното е да се намалят, за да не натоварват темата (както е според правилата на форума
От една идея направихме цяла концепция
Очаквах,че ще ми даде къщата на семейство Ментови с госпожа Ментова махаща през прозореца 
ако има нещо интересно де