Израел 22

• 22 610
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Вижте тука :

Софтуерен проблем-Внимание!!!  Joy

ПИСМО ДО СОФТУЕРНА КОМПАНИЯ
Уважаема Софтуерна компания, Преди около година замених продукта ГАДЖЕ
7.0 с Продукта СЪПРУГА 1.0, която автоматично и много бързо инсталира продукта
ДЕТЕ 1.0, който заема ужасно много място на диска и изисква прекалено много време
за привеждането му от активно състояние в състояние на SLEEP или поне STANDBY.
Обаче това, което най-много ме притеснява е, че продуктът СЪПРУГА 1.0 се
самоактивира и намесва, когато отварям някои други продукти и ги блокира. Така, вече
продукти като, БИРА_С_ПРИЯТЕЛИ.ГЪЛ, ФУТБОЛ_НЕДЕЛЯ.ГОЛ или
КАРТИ_СЪБОТА_ВЕЧЕР.КОЗ повече не функционират.
Още по-лошо е, че често се
появява вирус ТЪЩА 1.0, който тотално обърква конфигурацията ми. Дали изтриване
от паметта и изключването от захранване би помогнало срещу този досадeн вирус? На
фона на тези проблеми няма да ви изненада, че не успявам вече да отворя продукти
като SEKS_SYBOTA_ SUTRIN.EXE и ДОСПИВАНЕ_ДО_ОБЕД.KEF. Бих искал да
деинсталирам СЪПРУГА 1.0 и да инсталирам отново ГАДЖЕ 7.0, а най-добре някоя
по-нова версия на продукт от серията ГАДЖЕ. Същевременно не бих искал да
подлагам на риск съществуващия продукт ДЕТЕ 1.0, контактът с който (в удобно за мен
време), ми харесва и доставя истинско удоволствие

ОТГОВОР ОТ СОФТУЕРНАТА КОМПАНИЯ
Уважаеми Г-н Клиент, Вашият проблем е често срещан сред потребителите. В
ръководството за употреба Ви предупредихме (на последната страница), че минаването
от ГАДЖЕ X.0 към СЪПРУГА 1.0 носи неочаквани рискове. Имайте предвид, че
СЪПРУГА 1.0 вече не е продукт за развлечение, както е ГАДЖЕ X.0, а е Съвършенна
Оперативна Система (СОС или както е по-популярна ? SOS), създадена за контрол на
всички останали продукти, намиращи се в обхвата й. Вече не е възможно връщане към
предишната версия ГАДЖЕ X.0 . Същото важи и за вируса ТЪЩА 1.0, който (това е
твърдо установено) създава проблеми със съвместимостта на всички системи. Така че
деинсталирането му води и до дейнсталация на СЪПРУГА 1.0 (която е дъщерен
продукт на ТЪЩА 1.0). Ние препоръчваме да се изчака вируса ТЪЩА 1.0 да се
деактивира необратимо от самосебе си.
Различни потребители опитаха да инсталират
ЛЮБОВНИЦА 1.0, но рисковете са значителни: ако случайно в този момент в адреса на
същото устройство се автовключи СЪПРУГА 1.0 системата няма да може да го понесе
безпроблемно и ще се задейства необратимо, активирайки в последствие вирусите
RAZVOD.EXE и IZDRUJKA_DETE. EXE. Ако все пак стигнете до този момент и в
последствие инсталирате ЛЮБОВНИЦА 2.0 никога не се опитвайте да го промените на
СЪПРУГА 2.0, защото проблемите ще бъдат същите, ако не и по-големи. В този случай
Ви препоръчваме ЕРГЕН 2.0 + всички налични версии на ГАДЖЕ XХХ.0.
При
положение, че все още не сте стигнали до такава крайна ситуация, продължавайте да
експлоатирате пакета много внимателно и във всеки един момент бъдете готови да
отворите файла IZVINENIYА.MP3. Ако няма ефект не Ви остава нищо друго освен да
минете на значително по-скъпия GORESHTI_IZVINENIYA .AVI в комбинация с
CVETIA.JPG. Съветваме Ви допълнително да употребите и БИЖУТА.USD във всички
негови най-скъпи версии, а сащо НОВИ_ДРЕХИ.BGN (но само последните версии) и
ЛУКСОЗНИ_ВАКАНЦИИ_В_ЧУЖБИНА .EUR.
Спазвайте горните инструкции, забравете старите версии и
модификации и вероятно ще успеете да си адаптирате личния
пакет към актуалния ъпгрейд под SOS.

Лек ден!Усмихвайте се повече днеска!
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 76
  • T"A
Това цвете, в точно тази разновидност го няма в България, типично е за арабската полу-пустиня. Забележете "хобота" - тръбата, в която са тичинките, също като на нарцис, ако и листата на цвета да са по-тънки! Съмнявам се, че някой от живеещите извън Израел ще се сети, даже и живеещите там едва ли ще го знаят, но опитайте пак!

Невена, от семейството на минзухарите ли е? В Израел има видове минзухари, които май са си специфични за тукашните земи  newsm78 Признавам, че много се затрудних и прегледах поне 100-200 снимки на цветя  Blush Въпреки че не намерих и подобни минзухари като цветето на снимката...  Blush т.е. няма логика в сравнението ми  ooooh!
Трябва да търся цвете със зимен цъфтеж, защото в пустинята само през зимата съм виждала цъфтящи цветя...
Говорейки за природа - гугутките при нас започват да се ухажват  Crazy за съжаление, това налага да ги гоня, защото иначе свиват гнезда и мътят яйца сред подправките ми  Rolling Eyes  Crossing Arms

Ети и няколко минзухара да ни украсят темата  Hug  bouquet

Текста със софтуерния проблем го познавах, този за децата на 20-ти век също - той пък е колкото смешен, толкова и тъжен  (за носталгични натури като мен). Поздрави на всички, до по-късно  bye Flowers Four Leaf Clover 55

Аааа, плюс това и аз познавам една Цанка, да не се окаже, че името хич не е рядко срещано  Grinning Цани, радвам се, че ти се оправи проблема с Интернета  Hug

# 77
  • Някъде там...
Здравейте маци и Тиги-миги,
Да се похваля преди около 2 седмици си поръчах книга от БГ...книгата пристигна Simple Smile и беше загърната в твърд картон за да не се мачкат кориците(с меки корици е) ех страшна работа Simple Smile Сега поне знам,че като имам време да чета Бг книжки има и как да си ги поръчам.За съжеление се прибирам от даскало толкова заспала,че на третата дума почнаха да ми се затварят очите Sad Имам снимки на мойта МОРА Simple Smile скоро ще ги постна...И въпросче:Цветето кала може ли да е и лилаво и розово,че аз днес като се прибирах наснимах такива цветя...Мъкна се с тоя фотоапарат като професионален фотограф...На шук не отидох,никой не поиска и аз се прибрах,но винаги има следващ път...Айде сладки и сладичкък до по-късно...

# 78
# 79
  • T"A
Намерих снимки на същото цвете, но  ooooh! не са написали името му:

http://www.asergeev.com/pictures/archives/compress/2001/182/10.htm

http://www.asergeev.com/pictures/archives/compress/2001/182/09.htm

Борянче, може, но знам, че червените са най-популярни в Израел  Peace Иначе точно сега им е сезона на цъфтене  Wink (поне започват). Чакаме снимките - и на цветята и на учителката  Grinning  Hug

Аз продължавам да търся...

Миши, мерси! Отивам да разглеждам  Flutter  bouquet

Да ви пусна и аз няколко от Хермон - да видите сняг made in Israel  Mr. Green??? До по-късно!!!  Hug

Nevena, последна догадка - може ли да е пустинна лилия? Напр. като на тази снимка: http://www.calflora.net/bloomingplants/images/desertlily8.jpg Или като на тази рисунка:

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 16:13 от Mentha

# 80
Здравейте  Simple Smile

Борянка,какво беше "шук"?
Споменавано е и преди,обаче не помня  ooooh!
 Hug
Цанитка,няколко пъти съм сбъркала ника ти  Embarassed Embarassed Embarassed
В последния момент се отказах от скосено и я направихме равна,а само най-отпред,където започва лицето кичурите са по-дълги (много тъпо го обясних,слагам снимка от Интернет,нямам фото)
http://z.about.com/d/beauty/1/5/r/I/medium11.JPG такава подобна
Мисля другия път да я направя още по-къса Mr. Green
Мента,¡Hola!  Hug
Жаки,благодаря  Hug

Поздрави на всички!

# 81
Здравейте момичета..
Пете много се забавлявах с твойте писания  Joy hahaha

Миши , благодаря за снимките   bouquet

Момичета в Vbox7  на 2ро място за топ 40 на деня е "Тотален Арабски Хит За 2009 Завладява Vbox7"

Е не... избиха рибата... да се смея ли да плача ли ...  ooooh! ...  Joy hahaha ...

Чуйте защо : http://www.vbox7.com/play:ca0293ed

За всичкииии  Hug Hug

# 82
  • Някъде там...
Шук-пазар меченце  Hug

http://www.boryana80.snimka.bg/album.php?album_id=323549&pid=10280179  Хайа-учителката ми
http://www.boryana80.snimka.bg/album.php?album_id=323549&pid=10280219  Пак тя Simple Smile
http://www.boryana80.snimka.bg/album.php?album_id=323549&pid=10280243  лилава кала
http://www.boryana80.snimka.bg/album.php?album_id=323549&pid=10280251  розова кала

Извинете ме за лошото качество на снимките,но очите ми са така изморени,че не съм видяла,че не съм фокусирала добре...но поне ще получите представа  Hug
Ми6и първата снимка ме разби направо...милинката как заспала  Hug сладурчета са те твойте дечица на майка си са се метнали  Hug

# 83
  • Paris, France
Привет,

Мента, приеми моите поздравления за снимката на цветето в Негев. Точно то е. Пустинната лилия е много добро попадение, ако и да не е съвсем точно. Положила си огромен труд и виждам, че имаш детективски нюх и научно- изследователски дух. Името е подробност, не го пиша сега за да не разваля играта и мога да го пусна когато кажете. Впечатлена съм колко много неща си намерила, че и самото цвете!

Боряна, моите любими анемони са бледо лилавите.

# 84
Бории учителката ти е много приятна дама  Grinning

Искам и аз такава учителка  Crossing Arms

Ако ти кажа класната ми едно време колко злобно изглеждаше , а и си беше гаднярка  Tired

Не е редно така да се говори за учител , ама спомените още не са ме напуснали  Whistling

# 85
mi6imadi, малката е голям бонбон, а по големите ти дъщери още от сега си личи, че ще разтуптяват много сърца.  Heart Eyes
petia911, страшно красив маникюр, направо като за принцеси. Flutter
Boryana, назначаваме те за главен фото- репортер на темата.  Heart Eyes
Mentha, поздравления за идеите ти.   bouquet Неуморна си.  Wink
*hard_defence*, как ги намираш тези бисери? Wink Какво всъщност се пее в песента? Толкова ли са близки като произношение арабския и иврита , за да се объркват в преценката повечето хора? Thinking
Плюшено Мече, супер прическа.   Peace
Наина, какви растения отглеждаш?  Wink
Nevena Virolan, чакаме следващата гатанка за цветя?   Whistling
И на всички, които не съм споменала  Hug .

# 86
  • Някъде там...
Хард,учителката е наистина невероятна.Незнам на колко години е но изглежда супер...пълна е с живот,всичко обяснява с такава емоция,че дори и да заспиваш се разсънваш и усмихваш и ти...особенно ако разбираш за какво говори (ако не е граматика  Embarassed )

Басис,мноооогоо обичам да снимам сега ползвам на мъжо фотоапарата,че е много добър модел а моят е смотан,но още не съм свикнала да ползвам всички екстри за това и имам снимки на които се излагам откъм качество...

В Улпана веднъж седмично имаме работа с компютри за да сме опознаели клавиатурата хех,трябва да накарам мъжо да ми купи незнам втора клавиатура или нещо от сорта с иврит та да си тренирам и аз...да наваксвам Simple Smile
  bouquet

# 87
Не съм забравила, че трябва да разкажа за интервюто в Сохнута, обаче нещо дечурлигата ми изпиват силичките , особено дребния. Не стига че се е лепнал за мене като гербова марка и иска само да се гушка, носи и да го забавляваш, ами не ще да мигне ни денем ни нощем  ooooh!
Тази песен, освен че е на иврит е и много стара. Даже си спомням и че нашта Софка имаше кавър на нея, демек беше я откраднала преди сто години.
Поздрави на всички  Hug
Борянка, много ми е интересно като разказваш за улпана, нали евентуално и нас това ни чака, така че не спирай   bouquet

# 88
Успях и аз да си сложа слушалките и да чуя песента -тотален АРАБСКИ хит - леле ooooh!Не е истина,просто!

# 89
  • Някъде там...
Шоколадче тъкмо викам намерих още една причина да дойдеш да живее тук,че Улпана е с 1500 шекела по евтин от този в Бат Ям ама после се сетих,че ти няма да плащаш  Thinking ееееех може би ще те изкуша с моята учителка ако разбира се Ментичка и Петя не се включат да обясняват за техните...сигурна съм,че са били на страхотно ниво също.

Днес имаше изпит на другата група завършват ниво алеф та въпроса ми е ако не го вземат този изпит или се представят много зле какво става  newsm78 Аз няма да имам диплома както мисля,че вече споменах а и изпит няма да имам...Супер...

Дваж не означава ли мед????

Общи условия

Активация на акаунт