Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 625
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
Майната им на Нова Телевизия...  Crossing Arms
Аз толкова разчитах на тях, а те се изложиха...
Минах само да ви кажа, че ние с милото се сдобрихме...  Party
Мийчето ме подсети, че съм забравила да се похваля...
Та обичахме се онази нощ няколко пъти  Blush (цели три !!!) и вече сме сдобрени и всичко е наред...
Детски работи, ама какво да го правя, като ми е ку-ку ?
Та, това е....
Отивам да се боядисвам и после пак ще ви проверя... 
Wink

# 136
луси, трябва си му шнолка на Стефчо, с този дълъг бретон дето му влиза в очите  Wink

надя, много гадно, какво му е на Крис, че се наага венозен антибиотик?

джули, имаш ли инфо дали ще ви дадат някой друг ден?

# 137
  • В сънния Люлин, прибулен...
Майната им на Нова Телевизия...  Crossing Arms Wink

Ти видя ли във форума към репортажа в дир, че репортер от БНТ ти иска ГСМ на имейл

# 138
Видях, благодаря ти...
Даже говорих с него...
Общо взето, не знам вече дали да се занимавам...
С медии де...
Иначе жалбите са си жалби...
Те са там, където им е мястото...
  Peace

# 139
  • В сънния Люлин, прибулен...
Гарван гарвану око не вади. Ще се подеме страхотна кампания срещу теб от лекари, доктори, медици и лечители, цялото кралско войнство на родното ни здравеопазване. Впрочем, тя е подета.
Ще ти е необходима огромна духовна сила, за да устискаш на падащите върху главата ти камъни и л--на.
Може да излезеш и инфантилна, слабоумна, неуравновесена.

В милата ни татковина не са много случаите, в които лекар е понесъл наказание. И аз не знам нито един такъв случай.

Ще те подкрепим морално каквото и да решиш, но истината е, че трябва реформа не да отиват на съд (всяко чудо за три дни), а да губят правата си тези господа.

# 140
Джули-извинявай ,че се намесвам,но не мога да се сдържа.
В тая държава ,за да ти обърнат внимание май трябва да отвлечеш автобус. Бистрят го вече 3 емисии. Егати-половин час новини-само с три новини.
Дано проблема ви се разреши и да няма вече такива безумия. А напоследък май доста зачестиха.

# 141
veihaivei  - много ти благодаря за изчерпателния отговор, какъв кошмар сте изживели  Confused
Няма по голям ужас за майката, от това да и е болно детенце. Дано моето утре е по добре, аз си мисля дали не е преял, а и много вода пие, той малко поврърна и е все едно воднисто  newsm78 Дано да е от това, а не вирус...
Ох, Пипи, точа му се на бретона, ама пусто шубе да не си окепазя детето  Embarassed Ама явно вече е наложително.
Наде, с теб сме  Hug, дано се оправи детенце, много време му се събира вече  Confused

# 142
  • София
Люси, Наде- дано се оправят малките дечица. Стискам палци Praynig Praynig Praynig

Честито на Нели, Сияна ,Джулия и Ангелина.За са живи и здрави и много щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ох мислих и друго да пиша ,ама пусти мозък- #Crazy #Crazy

Съжалявам ,че пропускам , ама много малко време ми остава. ooooh! ooooh!

А само ако уточните среща ,моля някой да ми пише на лични ,че ще взема да изтърва нещо Praynig Peace

# 143
Съгласна съм с повечето от вас , че за съжеление в България няма управия Grinning Извинявам се , че пак хваля франсетата,  но на тема здравеопазване нямат грешка! Тук няма такова понятие като корумпиран лекар, няма фалшиви дигнози , няма ги всичките тези неуредици и глупости.Сещам се например, преди година, долу-горе по това време занесох на моя вече покоен доктор една бутилка уиски и една бонбониера, толкова се развалнува човека, че в началото не искаше да ги приеме и после ми каза, цитирам- "Мога ли да те прегърна за жеста който направи" Примерно, същата ситуация в България.Занасям на доктора, който е направил секциото същият подарък .Еее познайте какво ще си помисли - Тази само с това ли ще се размине- и ще ме гледа в ръцете за нещо повече.Това беше просто един незначителен пример.

# 144
Мари, съгласна съм отчасти с това, което каза, но според мен ако българските лекари взимаха заплатата на франсетата, проблемът с корупцията изобщо нямаше да стои по този начин. Все пак в България има много светни лекари, истински професионалисти, които са вярни на Хипократовата си клетва. Не мисля, че трябва да слагаме всички под общ знаменател. А грешни диагнози, за съжаление има навсякъде.

# 145
  • Canada, ON
Привет момичета!
Много, много, много ви благодаря за поздравите и хубавите пожелания за рождения ден на Джулия.
Черпя виртуално: newsm38

Аз съвсем ви изгубих края, но почнах училище и непрекъснато правя съчинения, контролни и тестове - малък ужас. Нямам време за нищо. Но... това е положението.
Извинявам се, че пропуснах възможността да поздравя навреме красивите ни малки рожденици, за това го правя сега - да са живи и здрави! Да растат умни и разумни! Да имат много мечти, които с лекота да постигат! Да са живи и здрави и мамите, татковците, каките и батковците, за да е пълно щастието!

Ще се отчета с мерки след консултацията ни, която е другата седмица. Иначе с две думи - добре сме. Кърмим се само сутрин, но вече по съвсем малко и мисля скоро да приключваме с тези "бебешки" навици Simple Smile Джулия още не ходи, но пък всеки ден измисля нови хитрини, като например - подава ти играчка, за да се заиграеш, използва отвлеченото ти внимание и бързо си събува обувките. Също целува татко си, а едната й ръка пропълзява към джоба му, за да му вземе очилата... Та такива разни работи.

# 146
О да Вале, наистина в бг има много добри доктори. Моят бг- доктор  е страхотен, като човек и професионалист, въпреки , че и той си има тарифа под масата Simple Smile В никакъв случай не слагам всички под общ знаменател, макар, че страшно ме е яд на такива, които гледат да убедят родилката , че секциото е най-доброто раждане за нея.А иначае под фалшиви диагнози имах впредвид диагнозата на Енрико например, а  за Изрел, това беше върха Shocked
За заплатите съм съгласна.Ниски са наистина, но такава ни е държавата.Ниски са и за полицаите и за учителите и за почти всички квалифицирани кадри.Дълбоко се надявам , че един ден България ще е една нормална европейска държава с добър стандарт и доволни хора Hug Стига съм философсвала.Лека вечер от мен Hug

# 147
Здравейте момичета!

аз отново се изгубих цяла седмица . За съжаление не успях всичко да изчета и сигурно няма да успея  Sad

Първо ЧРД на всички пораснали януарчета !Да са много здрави и щастливи !

Относно българските лекари искам и аз да кажа , че съм съгласна с Гад . Аз лично съм попадала само веднъж на некъдърен лекар , след което последиците бяха доста тежки . От тогава за щастие ,попадам все при професионалисти и мисля , че това се дължи най вече на това че сега съм много по- внимателна при кой лекар отивам . Винаги проучвам нещата и след това се консултирам и с познати доктори за диагнози, лекарства .

# 148
Много ми е мъчно, Мари, така искам и аз нещата да потръгнат там, че да не се налага заради държавата да бягаме от родината.  Hug

# 149
  • Бургас
Аз пак влизам да кажа: стискам палци болните дечица да оздравяват вече!!! Наде, Клои, Фили  Hug
Луси, надявам се, че не е нещо сериозно и че няма да се повтори Praynig! Утре чакам добри новини от вас със Стефчо Hug

Ханна, Гаде, Фил - запалихте ме, в момента свалям І-ви сезон, от утре се мятам Rolling Eyes ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт