Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 623
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, милички!
Записвам се само да ви следя, изчетох ви, но нямате смогване.... ooooh!

Честито на всички малки сладури, които съм пропуснала да поздравя.

Албенче, специални поздрави за теб. Hug

# 121
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЖУЛИ, НЕЛИ И АНГЕЛИНА! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Еми да, Васи е на снимката, но факта, че имаше съмнение само ми говори, че си приличат. А всички казват, че Васи ми е одрала кожата, а Гого - на баща му. Ето го Гого, готов за море

Аз пък от сериалите гледам Nip/Tuck, мисля, че е всеизвестен факта, че го харесвам. Мъжа ми казва, че съм извратена. Аз отричам, но не съм сигурна.

Гого го е обхванал периода на мучене и докато отмине няма да го хваля с никакви умения. Но себе си мога да похваля , развивам мускули от носене, изоставам с домакинството и съм лееееко изнервена. Познайте кой го отнася  argue

Силви, много ти е сладко момиченцето, маскирано като момченце  Laughing
Ханна, радвам се, че сте по-добре, пиши по-често, че липсваше.
ЕвитоHug

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 15:05 от Гад Чевръста

# 122
  • Пловдив
Гаде, и аз на Nip/Tuck съм фен  Sunglasses Сега пак го пускат по ТВ, ама по късните часове. Ще видя дали ще се класирам да ги гледам онези откачалници в късна доба.
(мъжът ми не го понася този сериал .. незнам .. може и да има доза извратеност ама го показват готино )

И според мен Васи си ти, а Гого е половинчо Simple Smile
Пък очите на Мона на Невенска няма как да се объркат  Heart Eyes

# 123
Момичета, от няколко дни само чета, но не се включвам, защото няма нищо интересно за казване, пък и почнах работа от вкъщи, та ми е малко по-натоварено.
Но днес не мога да не се разпиша. Моята малка дъщеря става на една годинка Grinning Днес е най-щастливия и специален ден в живота ми!
Преди малко изпратихме първата част от гостите - майки с дечица. За съжаление, бяха в умален състав, защото някои от приятелчетата са болнички Cry, но ще наваксаме. Рожденничката спи, а аз се подготвям за следващия тур - баби, дядовци, вуйчовци и лели Laughing Получи много подаръци и си изкара весело. Снимки ще сложа в албума довечера или утре!
Благодаря на всички за милите пожелания!

Честит рожден ден и на Джулия, Ангелина и Сиянка! Бъдете здрави и усмихнати дечица! Честит празник и на вашите семейства!
Честит празник и на всички, които съм пропуснала!  bouquet

# 124
Ще напиша пак, защото явно не сте видяли предишният ми пост:

ДАЙТЕ ДА СПРЕМ ДА КОМЕНТИРАМЕ БРЕМЕННАТА МАМА, ЗАЩОТО ПРИ НЕЯ НЕЩАТА СА СЕ РАЗВИЛИ В НЕДОБРА ПОСОКА !!!

Мисля, че е добре да не ръчкаме повече, някакси неловко се получава !!!
 Sad

# 125
Джиличка, относно репортажа, нямам думи, освен бледа надежда да го видим във вечерните новини  Praynig

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖУЛИ, НЕЛИ, АНГЕЛИНА И СИАНА  Hug

Зъби мия 2 пъти на ден, със силиконов накрайник и Ненадент паста  Peace
Аа, Гаде, веднага се сетих, че това е Васето, много е красива  Hug А Гого е много готин морски  Mr. Green
За уменията - наистина всеки ден има нови, започнали са много да копират, моя повтаря веднага и думи и действия. Много са смешни и сладки  Mr. Green
Ето го и моя убавец със шнолка  Mr. Green племенничката го нагласи така  hahaha http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52478&pid=10261738

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 16:02 от Lusesita

# 126
  • до една звездичка
Гаде, и аз на Nip/Tuck съм фен  Sunglasses
И аз, и аз newsm10
А също и на Д-р Хаус. Лошото е, че като гледам последния откривам сходство на симптомите в дадена серия у себе си  Crazy
Ханна, готова ли е рожденичката за Големия ден? Flutter Това, което описваш за гърнето, според мен си е доста голяма стъпка в правилната посока Grinning Остава да ги свърже Миша двете - от къде се ака и къде се ака и сте готови! Peace
Гадинчице, и аз мисля, че Васи прилича на теб Crossing Arms Голяма скица е Гогата... Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 19:20 от ٠•● Dega ●•٠

# 127
Момичета, да кажа и тук - Нана от Форума писа за нашия случай в ДИР БГ....
Ето ви линк:

http://dnes.dir.bg/2009/01/28/news3918812.html

Благодарности за нея - тя си удържа на думата....   bouquet  bouquet  bouquet

# 128
  • пред екрана
Привет!

Джулка, дано ви излъчат във вечерната емисия на Календар Praynig Дано не стане като нашия материал за в-к"168 часа", който така и не видя бял свят. Когато с Криско лежахме в Клиниката по генетика ми се обади позната от вестника, че прави репортаж за военните. Наскоро след 1-те съкращения в армията. Снимаха ни, взеха интервю от мъжа ми и един месец ние и роднините купувахме вестника, докато се разбра, че не сме злободневна новина и сме отпаднали, заради по важни събития.

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 15:21 от nadya_geo

# 129
Еее, Надя, много неприятно. Какъв антибиотик му слагат? Колко време ще продължи това? И каква е бактерията? То ще издържи милото геройче, няма избор, само дано по-бързо оздравява!!! Стискам ви палци!

Ханна, Дега, аз сега доглеждам сериите от втората част на пети сезон, такива невероятни обрати има .... Браво на сценаристите, те стачкуваха нещо, но явно добре са им заплатили и остатъка от сериала е пълен с изнедади.

# 130
НаденцеPraynig Praynig Praynig бързо да оздравява Криско  Hug Hug Hug

# 131
Момичета, днес Стефан повърна 3 пъти, веднъж на обяд и сега следобеда 2 пъти. Звънях на Педито и каза чай от лайка и свещички Вомитосхил. Някой давал ли е тези свещички?
Аз не знам да се притеснявам ли, дали е вирус, или нещо храната от кухнята.  Confused
Каза утре при нея да го види.
Дано не е нещо сериозно  Praynig

# 132
  • В сънния Люлин, прибулен...
свещички Вомитосхил. Някой давал ли е тези свещички?

Да, Люси, септемри поставяхме тези свещички, карахме ентеровирус (бяхме в Добрич и прескачахме до морето, този ден бяхме в Албена).
При нас след повръщането - особено обилно, на фонтан, на следващия ден дигнахме Т (39 гр.) и направихме разстройство.
Имахме късмет, че открихме д-р Бодичева, педиатър в Добрич, тя ни лекува и ни изписа най-първо тези свещички, също и хомеопатични лекарства и лечебно АМ
По принцип, препоръча ни и ВСИЧКО една ч.л. натриев цитрат срещу повръщането на следващия ден, вероятно не е за толкова малки деца (за по-големи се дава Spryte - в него като консервант се съдържа натриевия цитрат)
Вероятно няма да е лошо и ще ви препоръчат на малки глътки глюкоза и вода срещу обезводняване евентуално. С Панадол, естествено сме сваляли температурата, но първия ден, в който я вдигнахме, успявахме да я свалим точно за половин час. Боледуването ни беше точно три дни.
С две думи - доволни сме от лечението, свещичките имат меко действие и помагат, не се колебай. Все пак всеки друг препарат, приеман перорално, може да бъде изхвърлен, така че те са средство на избор.
Относно лечебното АМ - точно по това време излезе на НАН млякото сензитив, още не бяха започнали да го зареждат и не можахме да го намерим, а пък Аl 110 въобще не ни понесе. Аз си тръшках, че не се оправя разстройството, а в момента, в който върнахме нашето си АМ, и акото се нормализира като с магическа пръчица.

Нищо по-ужасно няма за една майка от болно дете, но след всяко боледуване се наблюдава голям скок в развитието. Аз го видях с очите си, тогава се разпълзяхме, започнахме да ставаме от легнал седнал и сами да се изправяме на крачета в кошарата.

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 19:51 от veihaivei

# 133
Привет и от мен.Джуличка  днес толкова чаках да видя,че ще съобщят нещо.Но уви. PraynigДано довечера да ви излъчат.

# 134
Болните дечица да се оправят! Praynig
В нас има някакви проблясъци, ама се намъчи горкото Confused

Полудях с тия Съпруги Simple Smile
Това, което дават по бТВ е 4ти сезон, значи ще искам да дръпна 5ти.
Но имам нужда от помощ, колко горе-долу в гигабайти е един сезон, ще мога ли да го побера на лаптопа Rolling Eyes
И дали го има в Арена, само там имам регистрация, в Замунда нямам Confused

Джул, май пак не даваха нищо, сега пък заради лавините Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт