Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 599
  • 311
  •   1
Отговори
# 105
Безкрайно съм разочарована !!!
Как може такова нещо ???
Егати телевизията, егати държавата....
Скапана история !!!
  #2gunfire

# 106
Джули, много са несериозни тия Twisted Evil
Трябваше направо в БТВ репортерите, цяла България гледа тази телевизия и са сериозни!
Наскоро снаха ми изпрати един материал и го излъчиха още същата вечер по новините.
Дега, осцилококцинум давам на Боби всеки понеделник по 15 гранулки разтворени в малко водичка 1 час след хранене или 15 мин. преди хранене, по препоръка на педи - профилактично и противогрипно, незнам по цяла много ми се вижда, ама всеки си знае! Голяма красавица ти е рожденничката, като истинска кукла Heart Eyes
Невенска, а твоята хубавица е прекрасна, голяма чаровница тази Мона Heart Eyes

# 107
Джули, много са несериозни тия Twisted Evil
Трябваше направо в БТВ репортерите, цяла България гледа тази телевизия и са сериозни!
Да, ама те пък въобще не благоволиха да ми се обадят...
Аз им се обаждах, не, че не съм...
  Crossing Arms

# 108
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕЛИ, НЕКА БЪДЕ ВСЕ ТАКА СЛЪНЧЕВА И ЛЪЧЕЗАРНА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНГЕЛИНА!МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖУЛИЯ И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАМА МЕЧКА!БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
 newsm59 newsm59 newsm59  bigdance2 bdbaloni baloni baloni
Джули, какво стана, пак ли не го излъчиха или не си доволна от репортажа, аз , патката , пак забравих... ooooh!
Фил, не умира Том, нито децата, споко! Ако много те човърка ще ти напиша на лични кой умира, да не би някой да се обиди, че моят мъж много мрази така като му разкавам, може и някоя мама така да се чувства. А сега по ТВ-то дават 4-ти сезон, 5-ти го има самов нета, аз тегля от Замунда, има и субтитри.
tedsan,  аз пък ометох 1/2 кило маслини, зашото нямаше семки.
А на снимката не мислите ли, че е малко мъничко човечето за Васи, пък и тя май беше с по-тъмна коса, според мен това си е Гого, просто Валето си е направила майтап.

# 109
  • до една звездичка
Ех, пуснахте сега мухата със Съпругите и ни оставихте с Фил да тръпнем... Thinking
Мерси за отговорите за осцило-то и за комплиментите за моята рожденичка Hug
Нашите спешъл поздрави за днешните рожденици са в другата ни темичка  Hug
Ох, много са хубави всички деца в албумчето Heart Eyes Снощи го разгледах.

Да ви кажа - сега любимата песен на моето момиче е новата на Beyonce -All the single ladies. Толкова много и се кефи, че чак се отлепя от земята, като я чуе и започва да денси:)
По този повод ви поздравявам с нея - в една маааалкичко по-различна и забавна версия:)))

http://www.youtube.com/watch?v=RJlPEHL85Ig

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 13:17 от ٠•● Dega ●•٠

# 110
Здравейте мами,
гледам календар но още нищо не са дали за Джули  Sad Дали не го изпуснах ...

Вале, това е Васи не ни баламосвай, а занеш че имаш хубави дечицазащо все питаш, май студа найстина ти действа странно.  Wink

Видях се в списъка със заподозрени, еее не съм и аз. Стопирах малко процеса за второ, че нещо се изплаших. Не се чувствах готова, но вече си умувам и ще видим кога ще започнем да действаме по въпроса.

Зъбките не ги мием, и то защото все не се сещам да купя накрайник. Но вече има нужда, ние имаме 8 и май са тръгнали още. Но мием очички и ръчички всяка сутрин. Ако вечер не се къпем задължително крачета, ръчички и личице. През деня когато се нацапоти пак. Когато е лапнал нещо, го карам да си отваря устетата, вече се научихме и под формата на игра успявам да видя какво сатва без да ме ухапе. Та се надявам да не е проблем да си мием зъбките, иначе много обича водата.

За отделянето, проблем беше първите пъти, тогава като се върнех следваше едно странно пищене и хапане. Така явно ме наказваше моето мишоче. Сега го оставям и излизам, целувам го казва ми чао и някак не се сърди. Трудничко му е когато се прибирам, виждам че е тъжен и само се гушка, но не плаче, бързичко му минава.

За уменията, вече вършее из цялата къща, пипа всичко и е голям купон. Фигурките, ако преди месец не искаше да се учи да ги поставя, сега така се заиграва, даже си харесва една например едно червено кръгче и го поставя в отворчето, вади го после пак и така може и час да играе ... кабелите все още са ни голяма страст. Да не говорим за DVD, телефони дистанционни.

Melany как се организираш с малката за да влезете до басейна, аз се притеснявам че Саши е малък и още не е стабилен за да ходи. Иначе много ми се ще да го водя на плуване. Но изчаквах, освен това за Спартак се чудех иначе знам че там добре поддържат басейна. За малките деца това май е единствения спорт, после като станат на 3-4 вече могат и друго.

# 111
Честит рожден ден на Нели, Ангелинка, Джулия HugДа са много щастливи, усмихнати и слънчеви деца Hug
Утре сме на ваксини, и сигурно ще имам малки разправии с педито , понеже съм решила да ги отлагам.
Джулка, и аз дебна от вчера по Нова, ама уви, дано пък да е във вечерните новини.
Утре сме решили с милото да се поглезим на Аква-парк Simple Smile

# 112
Пропуснала съм няколко дни с рожденници, на Всички малки сладуранчета, от 21.01. насам, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, да са здрави и щастливи.
smile3525 newsm67 newsm59  ura

# 113
  • София
Честит рожден ден на Нели, Ангелинка, Джулия
Спезилани целувки за Нелито и поздрави на Герито!

bibun как ще сме те забравили,с удоволствие ще ви видя снимките

Зъби не мия....а май трябва да почна.

Джули тамън си мислех че ще ви изпусна( по това време бях за кухня) а то пак са ви отложили.Срамота.Кое е по-важно от детското здраве?!

Ханна радвам се Миша е добре,и ти се оправяй бързо!

Вчера ходихме до детското клубче където ще е РД на Светльо и видях това за което Габи говореше,ами да ви кажа страхотно изглежда.Новичко чистичко,уютно и приятно.Ако има желаещи за там няма да съжаляваме със сигурнст!

Лелел февруарките не си поплюват,5 БРЕМЕННИ.Не си представям да имам бебе и да разждам бебе! ooooh!
Тади Hug

Съпругите и аз ги харесвам,но нямам време да тегля и да гледам,а разчитам само на това което хвана по телевизията Tired

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 13:40 от slan4ogled

# 114
Melani, много ме заинтригува с плуването. Много ми се ще и аз да заведа Емо. Може ли да ми дадеш по-подробна инфо за Спартак? Има ли инструктори за бебетата? откъде взимаш памперси за вода?
нещо сайта им не работи в момента, ако може да ми дадеш някакъв телефон?
олеее... колко много въпроси, ако искаш, прати ми телефон на лични да ти звънна, ако е удобно.

по въпроса с уменията - Емо вече много разбира, мисля, че разбира всичко, което му казвам, но прави каквото му оттърва Simple Smile демек - отказва да казва как правят разни животни, отказва да маха за чао и здрасти (допреди 2-3 месеца го правеше), въобще отказва да се прави на цирково маймунче Simple Smile но много добре знае какво иска, води ме по стаите, сочи, вика и така. като иска да играем или да ходим някъде вика "айде" Simple Smile
преди малко го извиках да пускаме пералнята, занесох коша до пералнята и той дойде. отвори вратичката на пералнята, върна се до коша, извади едни гащи, сложи ги в пералнята, затвори вратичката и почна да натиска копчетата.

еей, западна София, много сте несериозни. да вземем да спретнем един младостки купон, тамън може и пловдивчанки да се присъединят Mr. Green Mr. Green Mr. Green

за мистерията - моето детективско бюро подозира Мирка, тя пусна мухата.
да кажа, че и аз не съм, щото съм в списъка. искам още поне едно детенце, но малко по-нататък.

# 115
Редактирам си поста...
Предлагам да спрем дотук с предположенията, поради развитие на нещата в лоша посока...
  Sad

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 14:20 от Джуличка

# 116
аа, Луси не е, тя щеше да си каже

# 117
Честит рожден ден на Нели, Ангелина и Джули!
Ех тези януарски девойки какви са красавици! Направо са като нарисувани, коя от коя по-красиви!
Гаде, а твоята Васи много ми прилича на теб, а пък Гого на баща му. А на снимката няма как да се сбърка с Гого, защото той е доста по-рус и с по-гъста коса.
Джуличка, и Габи не е, ето виж сама
Джули, аз ти вярвам!  Wink   Обаче за "ХИТ"а-трябва да забравиш. Ще има "Ти пак ли си се уговорила с Х или се надяваш да го срещнеш?"  Joy Joy Joy

И аз не съм бременна, този път със сигурност - Крис спи между нас вече и май тоя месец не сме ... малеее newsm78 Thinking май наистина не сме!

Аз днес нещо издивях и си отрязах дългата до кръста коса отглеждана от 5 години  Mr. Green Сега едва ми стига до раменете и не мога да свикна, че това съм аз  Sad

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 14:51 от Nikitali

# 118
С всеки изминат ден стават по сладки дечицата. Ето и една на моето момиченце маскирано като момченце с подранил подарък за рождения ден. Позата е видяна от кеча  Joy

# 119
  • Пловдив
Така е .. Все по-сладки стават и разбират вече  Heart Eyes
Някой беше питал за гърнето - Свеки купи 2 гърнета и една седалка за тоалетна  Laughing Че да се обучаваме. Уж голямо и било гърнето . уж това . онова ...
Обаче - ние нищо не правим. Не иска да седне. Особено със събути гащи  Rolling Eyes
Обаче като я питам - Откъде се ака? - показва дупето. Като питам - Къде трябва да акаш? - сочи гърнето. Като и кажа - Донеси гърнето и сядай да акаш  Laughing - Носи, но не сяда, а се смее Simple Smile еми не му се ака на детето.

Общи условия

Активация на акаунт