Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 398
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!

Атти, много се смях снощи за мокрия парцал Grinning
По този повод, аз още зъби не мия на Дарена, въпреки че покрай боледуването избиха 2 нови и са общо 6 вече.

Вале, това верно ли е Гого? Rolling Eyes

Ханна, радвам се, че Мишолината е добре, оправяй се и ти.

Дано днес Мечето се появи Grinning

# 91
Добър ден

Вале, що заблуждаваш народа? Това е Васи!  Naughty
Лелеее, какви сме детективкииии... щом нямаме мистериозна бременна мама, следователно друго ще нищим  hahaha

Като заговорихте за разпределение на бебоците по бабите искам да питам, как се държат при раздялата. Много ме вълнува това в момента.
Изнасяме се тихомълком, но и тя толкова е ангажирана да проучва новото място, че не се усеща. Последният път баба й я държеше на прозореца на къщата, Яни махаше с ръчичка за чао и викаше ААААЙДЕ! Но пък като идем да си я прибираме и тогава много внимава да не ни изпусне и да я оставим пак  hahaha

Дами, а видяхте ли какво заглавие са си праснали февруарките?????? Айде налягайте съпружествата и тука около Свети Валентин добре да се представите!  Crossing Arms Няма само аз и Албенка да ви представляваме  Mr. Green 5 бройки не са шега работа!  Crazy
Албена, а кога ти е термина?

# 92
  • на плажа
 Валя, не съм виждала Гого на живо, но това определено ми прилича на Васи ( мисля, че изписаната и устичка не мога да я сбъркам  Grinning). ( всъщност като чета - Валя не е казала, че е Гого Whistling)
 Ей, люлинки, много сте несериозни  Crossing Arms! Хайде казвайте кое е клубчето и да се обаждаме. Искате ли да подготвим подаръчета за дечицата на лотариен принцип?

# 93
Добро утро на всички ,
днес малко по - късничко станахме с Мими ...
и гледам времето пак едно дъждовно , ужас ... пак ще си стоим в къщи цял ден

кажете ми кога ще дават Джулка по ТВ ?!

# 94
Еви, кой сезон дават сега по бТВ на Отчаяни съпруги?
Щото аз него гледам, малко съм пристрастена май Blush
Цял сезон на сериал не съм теглила, ама май ще пробвам, че така много бавно ми върви.
Я кажи, кой умира след торнадото, да не би Том? Rolling Eyes

# 95
  • На едно ветровито място...
Добриютроо
Мерси на всички които ни харесаха Blush Sunglasses
Хихихи ,Гаде,какво си направила с хубавото момче??!! CrazyАма му отива Whistling
И аз ходих да гледам при февруарките - не е шега работа...Айде момичета,запретвайте ръкави Mr. Green
По темите-
Като оставяме Ники при прабаба му ,той милия толкова е захластнат от новото място че нищо на разбира.Посреща ни обаче с голямо задоволство,гледа да не ме изпусне и да избягам пак.. hahaha
За  заспиването- Ники много отдавна го отвикнах да заспива на ръце- просто го слагам да легне,бутам бибката,завивам го и затварям вратата/ притварям я де/.Когато го чуя че е станал и се разхожда из кошарата,отново повтарям същата процедура.Ако е разреван- вземам го за малко,поуспокоява се, и пак го слагам да легне..Обикновено на втория -третия път и заспива.Вечер е още по-лесно- той сякаш си чака всичките неща които правим -едни и същи- и си знае че като легне ,гася лампата и трябва да спи.Трудно става когато никнат зъбчета,или просто му е криво- еми тогава се люшкаме,гушкаме..Но после пак много бързо всичко влиза в ритъм.
По-скоро се притеснявам че нещо много голяма зависимост развива към бибката-не може да заспи без нея?!! #Crazy
Да ви питам също -как ги миете тези зъбчета?!!!Ники не ми дава да му отворя устата,бе!Голям рев е ,бурна реакция!!!

# 96
Еви, кой сезон дават сега по бТВ на Отчаяни съпруги?
Щото аз него гледам, малко съм пристрастена май Blush
Цял сезон на сериал не съм теглила, ама май ще пробвам, че така много бавно ми върви.
Я кажи, кой умира след торнадото, да не би Том? Rolling Eyes
Фил, не умира Том.  Blush Ама няма да ти кажа. Мисля, че в момента гледаш края на 3 или четвърти сезон. Ще те излъжа. най-добре влез в Арена и си изтегли сезоните. Аз вчера изгледах 5-ти сезон до 13-та серия... Много е напечено. Изядох два буркана с компот на последните две серии  hahaha

# 97
  • София, Дървеница
Добър ден!
За заспиването: след кърмене - в креватчето. Поиграва си малко и заспива, като по някое време влизам да го завия и така...

Ей, люлинки, много сте несериозни  Crossing Arms! Хайде казвайте кое е клубчето и да се обаждаме. Искате ли да подготвим подаръчета за дечицата на лотариен принцип?
Хайде, давайте предложения, за да не се окаже заето за тази дата!!!
Идеята за малки подаръчета-изненадки е много добра  Peace

Търся училище за баткото, нали ще е първокласник  Wink
И покрай бебо се опитвам да уча за един изпит за другата седмица, че ще продължавам университета  Crazy

# 98
  • до една звездичка
Момичета, как и по колко давате oscillococcinum-a на малките?
Сори за експресния пост, ама.. Blush

# 99
Момичета, как и по колко давате oscillococcinum-a на малките?
Сори за експресния пост, ама.. Blush
Те са 6 дози в опаковката.
Първия ден на 6 часа по 1 доза = 3 дози за целия ден
Втория ден на 12 часа по 1 доза = 2 дози за целия ден
Третия ден - 1 доза
Общо стават 6 дози.

По тази схема давам отскоро. Преди тоза по 1/2 доза. Но педиатърката ми каза, че след навършването на 1 годинка, вече може по цяла доза на прием. Peace

# 100
Добро утро...  Hug
Тедка - не се занимавай с глупости - ти си най - добрата мама за Яни....
Стегни се, да не те стегна аз...  Whistling
Вале - аз пък съм виждала Гого и Васи на живо и според мен това е Васи...  Wink
Фил - и аз съм пристрастена към "Отчаяни съпруги" - не си сама...
За клубчето - аз вече не се обаждам.... Където решите там...
Ива Топ - къде живеете ?
И нашият батко ще е първокласник...  ooooh!
За бременните мами - мога само да ви се радвам и благородно да ви завиждам...
И на мен ми се иска, ама няма...  Crossing Arms
За Новините - от 12.00 часа на обяд......

Такааааа.....
Някой да съм пропуснала ???
 newsm78

Joy Joy Joy

# 101
Здравейте мами!
Дима стана на една годинка на 22.01, за което ви черпя виртуално с торта и мартини.
Имахме парти в едно клубче Бъни (беше много весело). Правих и прощапулник, на който Димето си избра четка за рисуване...
За осцилококцинума: мойта схема е такава - първите три дни по една дозичка, и следващите три съответно през седем дена. Тоест ако дам в понеделник първата доза, вторник - втората, сряда третата. После следващият понеделник - четвъртата. По-следващият понеделик петата и така нататък.
Дима като за първият си рожден ден направи едно салто мортале от кошарката с превъртане във въздуха и падане по гръб, заради което ми побеля направо косата. Та сега се чудя дали ново легло да купувам, кво да правя.
Съжалявам, че не пиша често и сигурно ме забравихте, затова ще ви кача снимки на децата да се сетите за нас...
Лек ден и много усмивки.

# 102
  • Троян
Ох .аз вчера толкова се развълнувах при доки,че забрави за датата на раждане Blush,но по мои изчисления ,някъде към 18.09.2009г.Ще разбера края на февруари като ида правя картона.
За зъбите,имам накрайник,но все забравям да й ги мия,а има ли паста за такива мъници newsm78
И да оздравявате Hug

# 103
  • Троян
Честит рожден ден на 
  Нели на мама Gerit0,
 Ангелина на мама Indiana007,
Джулия на мама Mама Мечка,
Сияна на мама municheto
[/b]
  bouquet Hug  bouquet

# 104
  • София, Дървеница
Джули, за училището ли питаш?
Живея "в края" на Студентски град и вероятно Гого ще ходи в 55-то в Дървеница  Thinking
Но още съм в чуденка, дали да не проверявам в Младост или Дианабад, то има време, де
лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт