Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 394
  • 311
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря на Алекс за темата   bouquet
Честито на рожденниците Simple Smile да са ни живи и здрави!

Някой знае ли как е Миша? Хана май не е писала отдавна.

Благодаря че споделихте какво правят бебковците. Лео освен няколко животни които имитира и съобщава когато нещо ще падне, тоест ще бъде хвърлено. Начина на гледане още не ми е напълно ясен. Иска ми се да имаме бавачка, но ме е страх да се доверя. Моля ви споделете тези от вас които имат подобни терзания. Зная че да го гледа баба не е най доброто за него, но ме е шубе.

А миете ли вече зъбите на децата? Лео заспива с АМ-а вече и не ми се иска да го разсънвам. Ама съм чела че е хубаво да се мият вече. Ама то и как ли?

# 76
Честито на Албенчето и на таткото!
Честит рожден ден на Стела!Да е жива и здрава и много щастлива!Глоеми са сладкиши със Симона.
Еви ,честита количка, дълги и приятни разходки с нея.
Като заговорихте за разпределение на бебоците по бабите искам да питам, как се държат при раздялата. Много ме вълнува това в момента. Налага се да го оставя за 3-4 дни седмично и се чувствам и аз най-лошата майка на света. Да беше по-голямо да му обясня. Иначе само ни разсмива човечето. Баща му го масажира веднъж с едни дървени топки и сега като се върне от работа му ги носи и ляга по коремче и си чака масажа. Освен това баща му като легне и той започва него да масажира.
Лека нощ на всички.

# 77
Здравейте и от мен!

И моята дъщеря след ценните напътствия на Алекс вече заспива сама,  след малко реване. Добре че баща и го няма по това време, че той ще реве повече.  

Относно зъбите ги мием с нанедент мисля че се казваше, и доста се харесва на девойката ми. Има 8 зъба.

За бавачките- аз съм доволна от моята. Много отговорен човек. Бивш спортист, с изградени навици, себеотдайна ... абе от старата школа.  Спокойна съм че детето ми е с нея. Вземаме я и когато пътуваме.  Тя е  другия човек освен мен с когото най- много е свикнала Стефания. Открихме я чрез агенция. Ние нямаме наблизо баби и  пред мен не съществуваше дилема кой да я гледа.
А ескимо от каква възраст може да се дава?
И аз се запалих по басейните, ще се разровя да видя за Варна дали има нещо за дребосъци.

# 78
Ех, че красиви деца са наредени по страничките ни, няма как да не кача и моето

# 79
Писах, писах и изчезна всичко...
Здравейте мами, толкова отдавна не съм се появявала, но от тичане по летищата и работа не остава много време.
Ние станахме на една годинка в неделя и празнувахме в голяма компания с много деца. Тъй като и каката ни е по същото време направихме общ рожден ден. С един куршум - два заека.
Моето малко момиче не спи добре, когато не съм вкъщи и побърква баща си. Буди се на всеки 30 мин. Лекарката казва, че е защото й липсвам. Истината е, че като се прибера вкъщи през укендите и тя спи.

Като гледах какви темички обсъждате за бременности и си мисля, че е прекрасно да си бременна и да имаш бебе! Може да го направя още веднъж, само малко време да мине и да поотраснем и да поработя, да се социализирам наново Simple Smile.

# 80
Джулка,утре ако не забравя ще ви гледам.

Невенска,Дега,Мелани много са ви сладки госпожиците. Heart Eyes

Гаде,това Васи ли е снимката?

Албенче,официално честито  preggo

Йована,Луси,радвам се че мъниците ви вече заспиват самички.

# 81
Ех, че хубави дечица! Да са ви здрави и усмихнати всичките!

Аз от две теми насам само чета и не смогвам да се разпиша, вече съвсем забравих какво се обсъждаше, ама ще гледам до колкото се сетя да пиша.

Албенче, честито и от мен! Лека и приятна бременност ти желая, много е вълнуващо това. Simple Smile

Зъби мием два пъти на ден, един вечер преди лягане и един през деня, обикновено след обяда, който се пада следобед. Лекарката като разбра, че още кърмя ми каза да си държа една мокра кърпа и да му избърсвам зъбите през нощта след кърмене.  ooooh! Аз я изгледах малко странно, само това ми липсваше, тъкно е заспал и да му завра мокър парцал в устата.  Crazy Ама се притеснявам и аз де, то може скоро да идем на един профилактичен преглед при зъболекар да чуя и друго мнение.

Спането  е веднъж на ден за по 2-3 часа, което ме устройва идеално, защото успявам поне нещичко да свърша. Иначе е мисия невъзможна, непрекъснато ми носи някакви неща, дърпа ме да с играем или да суче и изобщо не мога да се концентрирам.  Crazy Шетане - гледам да го правя помежду другото, но за по-основно чистене трябва таткото да е тук или бебока да спи. Готвим главно вечер след като е заспал, значи след 8:30-9ч и приготвме всичко за следващия ден освен салатите.

Не знам дали ви  бях казала, че имаше едни обриви мишока и май се оказа, че са от студения и сух въздух тук, защото в БГ напълно се бяха изчистили, а сега пак си ги има.  Tired Мажа с овлажняващ крем и гледам да пускам машинката, че иначе стават като сухи белещи се рани. Ох, дано скоро да свършва това студено време, че ми писна вече, то наистина може депресия да ти докара.  Rolling Eyes Аз обаче се лекувам с онлайн пазаруване.  hahaha

# 82
Гаде, не ми казвай, че сте пременила Гого така! Shocked Naughty Joy

# 83
 smile3518
Eви, не ти ли харесва така? Аз пък си мислех, че всякак ми е хубаво момчето.

# 84
  • В сънния Люлин, прибулен...
Lusesita, много благодаря, това наистина РАБООООТИИИ
Е, аз избрах "ask me what to do"
Обаче...  Embarassed Embarassed Embarassed с това не приключват моите мъки и страдания, защото на кутията имам два бутона - този - Power, за който се отнася настройката, и още един за рестартиране. И него настройката не го "лови" Пък той е съвсем малък, ама малчо точно в него се цели.
Нищо, рап`тата на 50% е опечена...

Jovana, след навършване на годинка, та до 12 г.
Но, може би, както спомена Зимна, трябва да го почнеш, след като си спряла АМ, обикновено в АМ има омега 3 ПНМК

Зимна приказка, благодаря за разяснението   bouquet

Зъби, когато момчето е благосклонно, мием така: използвам силиконов напръстник и вода (за предпочитане от чаша или такава с мек/твърд накрайник, за да "пуска" повече и да облива това, което съм "свалила" с напръстника. Процедурата е конфликтна обаче. Наистина ТРЯБВА да се мият... от първото зъбче, но... много неща ТРЯБВА

Млъквам, днес прекалих Embarassed

# 85
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на звездичката Стела   bouquet  Heart Eyes

Нашата сънливост и Т имаха трайност един ден. Как става този номер за 1 ден да мине .. незнам. А аз още точа хреми .. добре, че при Миша нямаше такива екстри.

Зимафлуор не съм давала, вит. Д давах в комбинирани витамини А и С.
Противогрипна ваксина не съм си слагала никога.
Зъби 4бр. Мия и ги сутрин с ненедент и накрайник.
Умения - Ами като им се говори много на децата и по-бързо започват да възприемат всичко. Не мисля, че е нужно нещо конкретно да прави за да знам, че се развива добре. Пример - Днес докато я къпах и пях за пръв път песента - Кокошка в хамбара ко-ко-ко .. Simple Smile и тя започна да казва ко-ко-ко ..

Искам да отбележа, че всички рожденици са ни много хубави  Heart Eyes Разгледах албума.

Еви, честита количка.
Честита Лъчи-пешеходка.
Джули, ще гледам репортажа  bowuu

# 86
  • София
Среднощно включване и от мен!
Ханна, браво на малката Мишенка, че бързо се е преборила с лошата болест!  Hug Айде и ти да се оправяш, че скоро наближава Големия ден! Heart Eyes
Патенцето и твоята не е лесна, но понякога няма как.  Дано по-бързо се адаптира малката сладурана! Hug
Валеееее, как можа да така орезелиш Гого! Горкото момче! Току виж му харесало да е с кукуригу и рокля и после да се чудиш кво да го прайш.
Atti, това със забърсването на зъбите след нощно кърмене направо ме разби!  #Crazy Ами то аз цял пакет трябва да хабя, като по цяла нощ ми виси на циците.
Иначе й е голям кеф вечер по време на банята да си мие зъбите. Аз започвам с напръстника, после тя сама довършва с четката. Не изплаквам после. Ама то и нищо не остава от пастата. Всичко е изядено. Ползвам на Веледа, та поне е органична.
А за заспиването - ние още на гърда се приспиваме. Тоест, тя заспива докато си хапва. Аз пък нямам нищо против. Седя си пред компютъра, гушкам си я и така хич и не ми тежи.

# 87
Oooo Tedsan, никога не се съмнявай, ти просто си най-добрата мама. Но сега имаш нужда да си починеш и помързелуваш, след някой и друг ден ще се появи още едно мишоче и тогава за теб няма да има време.

Гад Чевръста, спокойно и аз вчера щях да купя джапанки на Саши, пък се спрях. Но вече за слънце и топло време си мечтая.

katenok и при нас така, и аз не смея да поверя на моята, тя даже си казва, че нейните деца сами са се гледали. И не я е срам, ама си кара така а на майка ми дупе да и е яко, или моето гледа или това на сестра ми. А свеки се чуди каде да обикаля че и било скучно ...  newsm78

Lusesita браво, аз опитах но Саши много плачеше и се отказах, сега като го оставя става и играе в креватчето, но май пак ще се пробвам, че и на мен ми омръзна да се приспиваме...

толкова ми отпусна мишока, сутринта ще продължа ...

# 88
Гаде, как да не ми харесва, Гого е универсален сладур. Сестра ми и тя само ме подкукоросва, да сме сложили на Мърко фибички и да го снимаме, но као ме спипа мъжът ми, не ми се мисли.
Аз догледах 4-тия сезон на отчаяни съпруги, но завърши толкова интригуващо, че чак не ми се ляга и ми се ще да си дръпна и 5-ти сезон, но ще прекаля... ooooh!

# 89
  • Варна
Тополчице, Jovana, няма подходящо място във Варна за бебоци, освен по хотелите на Златните, но там пък хигиената е... знаете  Confused А и треньори няма да се занимават.
Аз нямам нищо против бавачките, даже си я ползвам от време на време, важното е да попаднеш на подходящия човек. Маги ако ревне при раздяла, то е за 1 минута и после се забаламосва. Но обикновено излизам докато спи сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт