Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 350
  • 311
  •   1
Отговори
# 45
Еее Албенче, честито още един път Hug Видяхте ли заглавието на февруарките, удариха ни в земята Grinning Флуор плюс витамини, аз давам вече  година, във Франция се изписват на всяко новородено.

# 46
  • Троян
Албенче, честито!!! Много се радвам за вас. Хайде качвай втората лентичка!   bouquet

Какво стана, гледахте ли Календар?
Лентичката по- нататък,че във форума на градските на мама ще ме заловят и ще издадат работата

# 47
Здравейте и тук  Hug
по - молба на tedsan
пиша и в тази тема относно СРЕЩАТА ПРЕЗ М. МАЙ

Към момента събираме парички , за да проверим сериозността на всяка от нас към тази обща среща .
Капарото е 50 лева .
Който иска да присъствам нека се чувства поканен .
Хазната е мойта сметка - който не е разбрал пращам данните на лични .
Срока е 8 ми февруари ...

п.с. пращайте повечко парички да изчезвам за остров Бали ....  Joy

# 48
Здравейте, smile3501за новата тема.

# 49
Албенче, честита бременност! Лека и безпроблемна и едно здравичко бебче на есен!

# 50
Теди, еми момиченце ще е, нали така и видеозона показа? На таткото му кажи, че от сънища момчета не стават, да се явява на поправителен, само така става.
Аз пък като бях бременна с Васи, веднъж сънувах, че раждам. Ама като родих, се оказа не бебе, а 2 гълъба и една котка  Sad
smile3532 Вале, а аз още се чудя какво общо имаш със сръбската музика  #Silly

# 51
  • София
За общия РД, за Люлин ако е: хубави са Мики Маус (Дама май го предложи) и Калпазаните (ние правихме там РД на Ева).

# 52
Копвам си поста от другата тема:

Сега говорих с репортерката...
Толкова пъти ми се извини, че е забравила да ми се обади, че са променили емисията, че накрая чак ми стана неудобно... Embarassed
Каза, че репортажът е напълно готов, всичко е наред, но просто с този автобус всичко друго е отишло на заден план и въобще цялата емисия е била променена...
Ще го излъчат утре, и то не вечерта, а още в обедните Новини...  Peace
Успокоих се, че поне няма да потъне в нищото...
Това е, момичета - ще чакаме утре на обяд...
Peace

Албенче, честито, миличка...  Hug   bouquet

# 53
Вале, знаеш как ми се живее там някъде при вас Simple Smile
Дали ще се случи някога?

veihaivei, не така троснато, де Simple Smile
Стори ми се странно, това е.

Джул, и аз веднага се сетих, че заради тоя нередовник няма да пуснат друг интересен репортаж Rolling Eyes
Може би утре.
А, ти си писала, докато публикувам.

Албена, официална честитка!  bouquetВсичко да мине гладко и да прегърнеш още едно мъниче! Heart Eyes

# 54
Джули, само не ми казвай, че репортерката е Катерина Анева. Ако е тя - не очаквай добър репортаж. Стискам палци да не е тя.

# 55
  • В сънния Люлин, прибулен...
Лейди Фил, аз не съм се троснала  Embarassed
Съжалявам, че така е прозвучало-

Утре ще се заточим по обяд пред телевизора, дано "случаят" получи гласност и да повлече нужните промени...

# 56
Ще го излъчат утре, и то не вечерта, а още в обедните Новини...  Peace

Ух да му се не види...  Обедните новини не са особено гледаеми, много хора са на работа, включително и аз...   Confused 

# 57
Уууу, колко сте изписали, сега наваксах, че мъжът ми отиде до един приятел та да седна малко и аз.
Албенче, толкова се радвам за теб! HugДано да е безпроблемно. За септември ли е новия бебчо? А темата на февруарки и аз я видях, еми айде да се напънем и да ги задминем, искате ли? Joy
Джули, аз щях да съм ви изпуснала, утре ще гледам, дано не забравя...
Да ви се похваля, ние вече си имаме лятна количка, толкова е лека, напрво ще хвръкна от кеф, не че се оплаквам от Мага, до сега, докато се формираше стойката на бебчо ми беше идеална, не си я давам, но много ми е тежка вече, пък и като се имам предвид, че повече ще тичам с нея след малкия, вече нямаше как с тази тежката.
http://ewito.multiply.com/photos/album/6/6. Ето и снимки. Втора употреба е, но за 50 лв. е идеална и  емного запазена.
Мърко днес се е къпал като голям, прав под душа. Последните пъти така крещеше, доста време ми отне докато стопля, че проблема е, че не иска седнал в коритото. И се беше ухилил като ряпа. Сега остава да му намеря някоя гумена подложка, да седи на нея, че да не се гаврътне, днес беше стъпил на един пешкир, ама така не си е работа.
За яслите - аз съм подала в 2 за всеки случай, но тук няма проблем с местата, или поне ако подадеш маааалко по-рано, няма да имаш проблем. Много се радвам, че се вредихме в една много хубава ясла на центъра, близо до бабите и т.н. Една позната така ме шашна, че нямало места, а то било фалшива тревога. Аз съм против да го гледат баби, предпочитам да е с децата, може и да ми излезе през носа, но за сега така мисля. Ако много боледува, ще сменяме тактиката. Winkно свеки не е включена и в двата случая...

# 58
Привет и от мен!

Пак ви изпуснах за няколко дни, но вие сте такива скорострелки. tooth

Джул, тъкмо ме хвана яд, че съм ви изпуснала ...сигурна съм, че ще има ефект от репортажа. Но наистина беше по-добре да се излъчи вечерта. Може пък и да променят схемата до утре. Кой знае. Аз утре съм в офиса, но ще намеря репортажа.

Аз също съм в Люлин понастоящем, макар и да не знам, дали ще дойда на общ рожден ден, но като ви чета мисля, че предложенията на МИА са добри. Най-удачно според мен е Калпазаните, тъй като е доста просторен, както за децата, така и за мамите.

Албена, лека бременност ти желая.  newsm10

Невенска, беше питала за плуването. Водя я на Спартак, заедно с баткото.

Да поздравя на патерица всички, на които пропуснах да честитя. smile3525 Извинете ме  Praynig. Но затова пък разгледах всички готини снимки в албумчето и видях страхотни дечица и мами.  thumbsup

Евито, честита количка! Да я скъсате от разходки. 1stroller

И не на последно място, благодаря за темата, и за това че пишете, и ние повечко четящите четем. Flowers Bouquet

# 59
Албенче, много се радвам Hug! Желая ти лека и красива бременност и есента да се радвате на едно малко и сладко бебенце Hug! Много е хубава рожденничката Маги Heart Eyes
Джулка, ще гледаме утре на обяд Peace
Ewito, честита количка, само на хубави места да ви води Hug
Мелани, много е сладка Мари във водата!

Общи условия

Активация на акаунт