Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 350
  • 311
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Теди, и аз на последък гледам да пробутам Крис на някого,  Embarassed само че не съм се престрашила с преспиване.

Фили, дано без АБ да се оправите!

Забравила съм да дам мерките за 1та г. на Крис - 10 700гр и 81см.

# 31
  • София
Точно както е писала ИраМира не се наемам аз да пусна темичка, така че нямам никакви претенции. И зимафлор не давам и не смятам да давам, вигантол също (давах миналата зима малко, ама все го забравях).

Теди я не се чуствай виновна.
Аз вчера реших да пратя Ева при баба и. И я питам: "Искаш ли да идеш при баба, но братовчедите ти не са там?" А тя ми отговаря: "Искам, защото ти ме караш да се къпя, да се мия и да се реша". Казвам и, че и баба и ще я кара, а тя пак: "да, но ти ме караш и да си правя леглото, да си разтребвам стаята и ме ПОрази с хрема"
Е почуствах се много лоша майка  Embarassed

Днес излязох за сефте с Жоро без количка. Е бях забравила колко е уморително: падане, ставане, събиране на всеки фас от земята и опит да влезе във всяка локва. Не дава да го държа за ръката, нито за качулката, но се хвърля смело и безодговорно към всеки бордюр и стъпало.
За 1 час каталясах.  Tired

# 32
  • София
Я да се запиша,че да ви следя по-изкъсо

Честито на Стела!Честито и на Дега!

По темите

Зимнафлор и Вигантол не давам.
Джули ще ви гледам.Дано не им се размине този път.Все пак за здравето става въпрос и то на дечицата ни.
Зъби 12бр
Не давам Светльо и Лъчезара на баби,дядовци и други роднини....е днес докато гледах племенницата Лъчезара беше с майка ми,но това не се брои Simple Smile

Май темата за общия рожден ден пак се заби в задънена посока.

МИА много ме разсмя със заключението на Ева Simple Smile

# 33
Алекс, голямо благодаря за новата темичка Hug
Джулка, ще ви гледам по Нова след малко.
За отчета- с пет зъба сме, мерките за една годинка ще ги напиша след консултацията в други ден.
Дега, честита ти рожденничка Hug

# 34
  • на плажа
 Хонора, виждам те Sunglasses! Драсни някой ред, де!
 Слънчи, ами люлинките се ослушват и не предлагат клубче, а както е ясно те са най-мощната група  bg.

# 35
  • В сънния Люлин, прибулен...
 Hug на Албенка, присъединявам се към стискането на палци за леко и безпроблемно бременеене, обилен млеконадой и блажено майчинство на умни, послушни и креативни деца!
Всъщност, желая го на всички - прикрити или открити настоящи и бъдещи майки Simple Smile

Честити поводи и на всички останали - прохождане, първа годинка, първи думички, нови умения...!!!

Всички чакат някой да каже нещо за ескимото, аз да кажа - флуорните препарати знам, че са ВРЕДНИ и не постигат нищо от това, за което е пропагандата, че се изписват - с пушка не бих дала нещо подобно, макар че аз не съм с прелестни зъби и имам основание да се тревожа и за тези на малкото.

Никой не ме е питал, но да споделя - тя е пословична любовта на снахи и свекърви, както е и с кучета и котки, но аз повече обичам свекърва ми от майка ми. Не знам на мъж ли съм случила повече или на свекърва.

Аз да попитам - как се изключват бутоните на кутията на компютъра за изключване, моя малчуган днес над 20 пъти го пляснах през ръчичката, познайте колко пъти ми рестартира компютъра Thinking Twisted Evil

Относно зимните субдепресии и депресии - аз заформих някакво такова. Сега пия Есберикум (екстракт от жълт кантарион, без лекарско предписание) и съм екстра.

Теди, аз бих се запитала дали е добра майка някоя жена, която НЯМА такива съмнения. И аз ги имам. Всеки човек има силни и слаби страни като родител и това е добре, защото най-добрите майки не са перфектните, а ДОСТАТЪЧНО ДОБРИТЕ. Перфектните пречат на децата си в много отношения, но това е нова тема. Сигурна съм, че си и ще бъдеш чудесна майка и на двете си слънчица! Впрочем, не се притеснявай, след време, при това не ужасно далече, и двете ще се опитват да те манипулират, като ти внушават, че не си добра майка.

Относно колективното празнуване на годинката - аз живея в Люлин 8 и съм без кола. Бихме дошли с Миташки, ако се избере нещо, до което се стига пеш или с метро.

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 19:00 от veihaivei

# 36
veihaivei, скри ми шапката! Rolling Eyes
"...но аз повече обичам свекърва ми от майка ми. Не знам на мъж ли съм случила повече или на свекърва"

Отивам да се срамувам в ъгъла, че моята свека не е случила на снаха Mr. Green

# 37
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ти се срамувай, а аз какво, косите си с пепел да посипя, че майка ми не е случила с дъщеря???
Както се казва, `секакви ги има.

# 38
честити ни рожденници Simple Smile

# 39
  • Троян
Ето ме с отчета Mr. Green
Тъкмо се връщаме от доки.Ще си имаме бебче,видях точицата-1 см. на 5 седници и 1 ден newsm47

# 40
Албенче, честито!!! Много се радвам за вас. Хайде качвай втората лентичка!   bouquet

Какво стана, гледахте ли Календар?

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 19:28 от Гад Чевръста

# 41
  • София
Ето ме с отчета Mr. Green
Тъкмо се връщаме от доки.Ще си имаме бебче,видях точицата-1 см. на 5 седници и 1 ден newsm47
Чудесна новина!
Честито!
Много се радвам за вас,пожелавам ти всичко да е наред!

# 42
Еееееееееее, много се ядосах...  newsm61
Заради тоя глупак с автобуса не остана време за нас....
После ми кажете, че не съм карък...
   smile3518

# 43
   smile3518
И сега кога?

# 44
   smile3518
И сега кога?
Не знам....  Weary

Общи условия

Активация на акаунт