Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 350
  • 311
  •   1
Отговори
# 15
Привет и в новата тема

Яни е с 8 зъба- 4 горе и 4 долу. Ако има още, то аз незнам- тя не се осатавя да си се поровя на спокойствие в устата й.

За яслата - никакъв шанс  Twisted Evil 270-ти номер чакащ.. Дано догодина септември се примъкне малко напред, та и Мопси да го пласирам покрай нея като му дойде времето.

Таз нощ сънувах, че бебето се ражда. И се обаждам на половинчо да му кажа благата вест, а той ми отсече, че ме бил пратил на някакъв изпит, а не да раждам, какви съм ги била навършила.  ooooh! но дойде, взе пашкула и отсече, че няма да ни остави вече и грам в болница или в близост до някой лекар.  Naughty #Crazy Явно и на него му е писнало.  Mr. Green Таз сутрин прочетох в съновника какво значи сънят ми- любов и абсолютно щастие у дома, а ако бременна жена сънува бебе- ще се роди момиченце.  Heart Eyes Та половинчо ми даде задача да се поинтересувам какво да сънувам, че да си родим и едно момченце  Joy

Нещо ме обхваща съмнение дали съм добра мама.  Tired Яни е при баба й от събота и досега още не ми се е приискало да си я приберем, само звъня да се убедя, че всичко е наред. Толкова ми е хубаво да спя по цял ден и да се въргалям по диваните. Само вечер ми става тъжно и ми се иска да я гушна и да се целуваме...

# 16
  • на плажа
 Ха, май успях да се класирам за първа страничка.
 Не съм давала и няма да давам нито Зимафлуор, нито Вигантол.
 Бико, и аз така. Мирко ще си го гледам аз до две годинки, а после или свекито, която най-вероятно ще дойде да живее с нас, или гледачка ще го поеме.
 Алекс, темата е чудесна  Hug! Аз нямам претенции по оформлението, защото и никога не съм пускала и не ми се занимава, така че съм доволна.
 Теди, я стига глупости  Naughty. Ти си чудесна мама за Яна, а и за Мопси 2. Имаш нужда от почивка и се радвай, че Яна е добре при баба, а на теб има кой да ти помага.

# 17
Алекс,благодаря за темата. Hug

Аз също не съм давала Зимафлуор,четох доста противоречиви мнения за него.Вигантол,давам по 2 капки,но не всеки ден ( забравям  Embarassed)

Илия ще си го гледам до 2 годинки,нищо че ми се ходи на работа.След това ще го дам на ясла.

Теди,стига си мислила глупости. HugЗа Яни и Мопси ще си най-добрата майка.Ако знаеш на мен как ми се иска да си почина малко,да отидем някъде само двамата с мъжа ми.Ама няма. Mr. Green

# 18
Здравейте и в новата тема, за която благодаря.

Теди, еми момиченце ще е, нали така и видеозона показа? На таткото му кажи, че от сънища момчета не стават, да се явява на поправителен, само така става.

Аз пък като бях бременна с Васи, веднъж сънувах, че раждам. Ама като родих, се оказа не бебе, а 2 гълъба и една котка  Sad

А вчера купих бански на Гого, стягаме се за почивката вече  Laughing Представете си колко съм кукнала, след като навън минус 23, аз обикалям с него за бански ... Но пак добре де, преди няколко дни беше минус 33, тогава Невенска беше кукнала и хукнала с децата към нас  Joy Направо този студ действа толкова антисоциализиращо, че депресията вече чука на вратата ...

# 19
  • Бургас
Здрасти-здрасти  Grinning Темичката и заглавието са върха, тенкю, Алекс!!!

Не съм писала от хиииляяяди години, от времето на Хитър Петър и Шогун Laughing
Та ние с Ксю сме болни, първо тя се разболя, сега и мен зарази Confused Този месец дали бях 5 дена на работа Mr. Green

Албенче, много се радвам за теб  bouquet, чудесна новина! Хайде де, докладвай, ходи ли на преглед?

Зимафлуор, Вигантол - не давам. А за ескимото и на мен ми е интересно какво ще кажете. Ще чакаме Зимна да се включи.

Луси, откога ти е ЛА-поръчката?

Невенска, тортата е направо приказна, нямам думи просто  Party

Ирка, вие сте късметлии Peace Аз на моята свеки не бих си поверила Ксюто, баща и също не би го направил Mr. Green. Ей сега, ела ни виж на какво приличаме, след нейното "синузитно" посещение. Баш гаден вирус си беше, ама не, синузит имала жената. Но то си е до човека, разбира се, ни не сме попаднали явно Tired

hahaha
Аз пък като бях бременна с Васи, веднъж сънувах, че раждам. Ама като родих, се оказа не бебе, а 2 гълъба и една котка  Sad
  Joy Васи затова ли задобрява сега с фокусите?

# 20
Здравейте!

Хич нямам настроение, тия болести ме съсипват.
Дарена не само, че не се оправя, ами сякаш се влошава.Очудващото е, че днес й е 5 ден и все още не са изписали АБ Whistling

Зимафлуор не съм давала и на двамата, Вигантол само по няколко пъти.

Ирка, добра жена си ти, след като ще живееш със свеката Sunglasses

# 21
  • на плажа
 Ха-ха, Фли, развесели ме. Моята свекърва не е лоша жена. Ще ми  помага много, а аз ще си пускам край ушите тези работи, дето не ми се нравят. С нея вече си се знаем и сме си научили тертипите - тя акъл не ми дава( ама колко трудно стигнахме до това  Twisted Evil, че то на жената и е професия - физичка е и все с ученици е работила), а аз си я уважавам.

# 22
Минавам набързо, че цял ден с глупости се занимавам и сега се прибирам.... Tired
Ето ви инфо:

Довечера, в "Календар" по Нова Телевизия от 19.00 часа...

После ще пиша пак... Peace

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 17:02 от Джуличка

# 23
  • София, Дървеница
ще гледаме!

# 24
кво ще гледаме ?!
пак не съм разбрала нещо

# 25
кво ще гледаме ?!
пак не съм разбрала нещо

Екскурзията на Джуличка и Енрико в Израел....    Joy    hahaha 

Извинявай, Джулс, ама не се стърпях...   Blush

# 26
  • на плажа
Дилянка, Рико беше приет в Инфекциозна болница и след двудневно "лечение" бе изписан с измислена диагноза, без направени изследвания и по клинична пътека, която източва пари от Здравната каса.

# 27
кво ще гледаме ?!
пак не съм разбрала нещо

Екскурзията на Джуличка и Енрико в Израел....    Joy    hahaha 

Извинявай, Джулс, ама не се стърпях...   Blush

Хахаха....
 Joy Joy Joy
Ама то, дефакто си е точно така...
Усмивка, ще видиш как са ни изкарали, че сме били с Енрико за 20 дни в Израел...

# 28
Здравейте!

Хич нямам настроение, тия болести ме съсипват.
Дарена не само, че не се оправя, ами сякаш се влошава.Очудващото е, че днес й е 5 ден и все още не са изписали АБ Whistling

Фили, хайде идвайте при нас. Студеното време влияе много добре, вируси почти не виреят. Ние преди да дойдем тук имахме много здравословни проблеми с Васи. Беше 50% глуха, според аудиограмите, които и правеха на 2 седмици в ИСУЛ. Искаха да и слагат тръбички в ушите, да махат трета сливица и незнам още какво. Пиеше антибиотик всеки месец за нещо ... беше ужас. Сега за 3 години е пила антибиотик 1 път, за цистит  (простудихме я в един басейн). Чува прекрасно, ако не чуваше нямаше и езика да научи .... Та с две думи - чакаме ви!!!

Джуличка, ще си сваля предаването от Замунда.

# 29
Честит 1-ви рожден ден на Стела! Да е жива и здрава и много да слушка мама и тате Hug
Джулка, ще гледаме! Дано ги разнищят тия гадове Twisted Evil
 Hug
Алекс, страхотна темичка, браво  bouquet
Фили, Катенок, оправяйте се Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт