Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 604
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Еееех едвам ви прочетох, чак се изнервих накрая ... Mr. Green Д-то ме заболя от седене на стола. Whistling
Сега набързо че то...ще съмне. Laughing
Надя, какво ви сполетя че толкова време? Къде е тази бактериална инфекция пусто? Фил, Клои, Луси....и на вас бързо оправяне.
Албенче лека и спокойна да е и..каквото бебче си пожелаеш такова да е, момче, момиче....да е живо и здраво.
Брех Джули.....какво е това чудо...вие като ученици сте го раздавали....като невидели сте бе с твоя мъж! Joy  Joy
И да не пропусна, че много ми се спи...момите са ни за чудо и приказ.  Hug А майките и татковците да му мислят как ще ги опазват. Laughing
Лека и спокойна нощ.  Hug
А да ви кажа, че Алекс ще слага очила. Водихме го на лекар.  Sad

# 151
Здравейте мадами,
Да са ни здрави и усмихнати вси4ки малки рожденници! Да растат послушни, добри де4ица и много да ни радват:)Отдавна не съм наминавала покрай вас, но напоследък не ми остава време за нищо. От как тръгнах на работа е направо ад, освен това от новата ми служби4ка, за пусти късмет, и един имейл не мога да напиша... много ме е яд, а в къщи...
Та в къщи..., ве4е сме си в къщи с две думи, т.е. у дома.
Още една наша Канадска ме4та се осъществи, от скоро, т.е. от 3 дни сме ве4е в собствен дом. Голяма спретната къщурка... с 4 спални, т. е. стаи за вси4ки, вкл и стая за гости. От задния ни двор запо4ва парка, имаме си домашни любимци катери4ки, които всеки ден идват да ги храним и Саш4о много им се радва.
Приземният етаж е страхотен и съответно там са вси4ки игра4ки на децата, т.е е една огромна стая за игра. Още не мога да се нарадвам на пералното помещание и като съм се засилила, още и още пера/суша, пера/суша.
Как успяхме да се пренесем и аз не знам, но се пренесохме Simple Smile
Оба4е имаме лек проблем със стълбите. Саш4о както им се 4удеше, така и за половин 4ас се нау4и да се катери по тях за ужас на вси4ки в къщи. За сега сме преградили с подръ4ни материали, и обикаляме да търсим подходяща преграда. Направо си е опасен с такава скорост ги ка4ва, лошото е, 4е като се обърне и погледне назад и е готов паднал.
Отивам да пиша домашно с  каката...
х х х х
P.S. Целувки за Ивелинка

# 152
Благодарим за хубавите пожелания, мили мами Simple Smile
Весел празник на всички водолейчета  Hug Hug Hug

(прилагаме и снимки, за да ознаменуваме 1-вата годинка)...кога мина това време!

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 03:57 от Agent Provocateur

# 153
Коконка, честита бяла спретната къщурка, да ви носи много семейно щастие и любов, домашен уют, и както имате една стая в повече, вместо за гости, да я ползвате за братче или сестриче в бъдеще! Радвам се, че намери време за нас!

Дама, не се притеснявай за очилата, а се радвай, че проблема е хванат на време. Сега е пълно с тешкарски рамки, с които батко Алекс ще се чувства добре и модерен.

Катенок, първи сезон най-вероятно ще те зариби, но не толкова колкото втори и трети, а  почне ли четвърти, добре дошла при зомбитата  Joy

Честит рожден ден на Теодор!!!

Агенте, малката има невероятно излъчване, страхотна е!

# 154
Фил, заповядай!http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=desperate+ … =0&incldead=1
Не знам в арена дали ги иам, не съм търсила там честно да ти кажа.
коконка, хубаво, че намина, макар и за малко. Честити нов дом, дано ви донесе много щастие и уют, да искарате много щастливи години там. Hug

# 155
  • на плажа
 Днес сестричката на Мирко става на 7 години. Да е жива и здрава и да порасне като хубава и умна млада дама.

# 156
Добро утро!

Мече, коконка, така се радвам, че се появихте Hug
Честит дом на коконка, описанието му звучи прекрасно, особено задният двор с парка и катеричките Heart Eyes

Еви, мерси Hug, ама нямам регистрация в Замунда Confused
Вчера търсих в Арена, там има качени два сезона, ама се свалят серия по серия Rolling Eyes
Но не мога да схвана нито кои точно сезони са, нито нищо.

Ирка, да е жива и здрава сестричката на Мирко! HugИ двамата в един месец празнуват Grinning

Вчера писах, че има проблясъци, днес пак положението е кофти.
Вече 7 дена това дете е с Т Sad

# 157
  • до една звездичка
Вече 7 дена това дете е с Т Sad
Фили, а колко ви е Т? Съжалявам, ако си писала, а съм изтървала. Стела беше така, преди да и открият ушната инфекция - имаше точно 37 градуса субфебрилна три дни. Прегледаха ли ви вече?

Мече, липсваше Hug Коконка - и ти! Честит ви нов дом!  bouquet Това се казва придобивка! bowuu

Агенте, много красива е малката Ангелина:) Flutter

# 158
Ами деги, всеки път е различна, първите дни стигаше най-много до 38,5, днес например беше 37,8 Confused
Слушат й гърдите всеки ден, щото кашля.Но уши не сме преглеждали, ей сега ще я тествам да видя.
Ама ако не са уши пак ме притеснява, толкова време с Т...АБ не ни изписаха, защото има и разстройство ooooh!

# 159
Мече - липсваш, но стискаме палци за много успешно обучение  Hug
Кокона  Hug Честит ви нов дом, нека винаги е изпълнена с детски смях, да сте много здрави и щастливи в него  Hug
Ирка, честит рожден ден на голямото ви момиче, да е много здрава и усмихната  Hug

Фил - какво е това чудо при вас, 7 дни Т  Shocked Милата душичка  Hug

И аз днес имам празник,  Mr. Green голямата ми племенничка Евелина днес става на 3 годинки   newsm44 newsm59

Иначе Стефчо и аз не знам как е, през нощта като си лягахме с мъжа ми и го пипах и като чели беше повръщал малко  Confused Оправих го и до сега няма произшествия. Педката е следобед на смяна и ще го водя. Ох, дано няма произшествия  Praynig Сега съм му сложила една от хомеопатичните свещички  Peace

И за капак му резнах и бретона  Mr. Green Ето го крайния вариант: http://www.lusesita.snimka.bg/album.php?album_id=332928&pid=10276271

# 160
Jovanna, браво че сте случили на бавачка. На мен ми е все по голямо притеснение. Че май натам отиват нещата. Ама ми е страшно да се доверя. Все пак си оставящ най скъпото същество.

Духче, и аз имам подобна дилема. Отклоних няколко пътувания в чужбина до сега...от лагам момента на раздяла...до кога обаче? Мисля че вече не мога. Сега трябваше да съм в Щатите за 10 дни. Е, мъжът ми отиде сам. През Февруари отказах една конференция в Амстердам. Ама не може така вечно. И аз се чувствам най-лошата майка...

Патецце, сподели опит моля?

Това с миенето на зъбите, не мога да си го представя как ще стане? Как се прави точно?

За лекарите у нас мога да кажа че има невероятни професионалисти и хора и страшни некадърници които трябва да ги затворят най малко. Но това е за всяка професия у нас. И не само у нас. Просто леакрите нямат право на грешка. А те са хора като всички нас. За това и ги съдим толкова критично.
Коконка, честит ви нов дом! Да сте много здрави и щастливи в него! Преграда за стълбите ние купихме. Много е удобна. Има ги в Икеа и ToysRus, различни размери които се нагласят. Знам понеже много търсих.

# 161
  • София
Здравейте,
Ирка, Честит Рожден Ден на 7 годишната принцеса    bouquet

Коконка, да ви е много уютен новият дом и да сте щастливи в него - Честито   bouquet

Честито излизане на Евелина от отбора на бебетата   bouquet

Я ми кажете как отчитате ниската температура? Дечицата кисели ли са, или са отпуснати? Защото аз не се сещам да меря Т, ако няма други симптоми  newsm78 А това с целуването и да усетя температура - хич не ми се получава.

Фил, дано спадне и да няма нещо сериозно!

# 162
Да се запиша и аз, че от вчера само ви шпионирам......... search
След Рая и аз се разболях........цепи ме една глава, хрема, кашлица......тъкмо се оправи Рая и сега аз ..... ooooh! Мъчих се три дена с осцилококцинум....е, не ми действа туй чудо и това си е........ пак извадих тежката артилерия..... #2gunfire
Пак болни дечица Ill......лошо ooooh!, Бързо да оздравяват малките душички Praynig, а на мамите много сили!Наде, Фил, Клои Hug Hug Hug
Ирка, честито ти рожденичка!  bouquet
Люси, честито и на твоята племеница!   bouquetДано Стефчо се размине с боледуването. Hug А и добре си се справила с подстригването, само дето се притесняваше. Grinning
Кокона, честит ви собствен дом! Hug Страхотно си го описала. Много щастливи мигове да имате в новата къща.
Джули, продължавам да дебна новините по НТ. Ще го пуснат сигурно репортажа, ама кога не се знае..........то не беше отвлечен автобус, затрупан планинар........ ooooh! Пуууу, край нямаше.... #Cussing out

# 163
Здравейте и от мен !

Усещам финансовата в криза, с това че доста се застоявам във форума и ставам все по- активна. До скоро неможех да си го позволя.  А и доста клиенти се оплакват. Надявам се да удържим позициите.

За депресирани и несигурни майки препоръчвам книгата "Тайната на щастливите деца". Много разтоварващо четиво, облекчава терзанията -"лоша мама". 
Относно детегледачката - работата ми е свързана и с подбор на кадри и може би затова по- лесно ми беше да "тествам" кандидатките. Но тази ми е третата гледачка . Предните ги смених , не защото бяха лоши, а все нещо странно имаше около тях. Едната беше работила при Кирил Йорданов - /кмета на Варна/, но като почна да разправя за родословието си - че е внучка на Фердинанд, братовчедка на Кирил Йорданов, Христо Кирчев /бивш кмет на Варна/ - брат, виждала била Едит Пиаф и т.н. щуротии - не ми остави  избор.  И се оказа че се води на отчет в психото - направо изтръпнах. А инак много свястна жена  Shocked
Аз да питам - как миете пъпчето на детето? Бъркате вътре някак си с пръст? С памуче? Малко ме е страх ...
И .. от кога се видят децата на куклен театър?  Laughing 

# 164
  • до една звездичка
Я ми кажете как отчитате ниската температура? Дечицата кисели ли са, или са отпуснати?

Ами, поне при нас нямаше такива симптоми, т.е. всичко си и беше наред - не беше крива, отпусната, не плачеше. Просто първия ден, докато я хранех, целунах челцето и ми се стори по-топло от обикновено и затова я измерих. Следващите дни я мерех целенасочено.

Аз да питам - как миете пъпчето на детето? Бъркате вътре някак си с пръст? С памуче? Малко ме е страх ...
И .. от кога се видят децата на куклен театър?  Laughing 

Това пък още не съм се сещала да го правя Rolling Eyes Ама, мисля, така като гледам, поне, че не ни се налага...Иначе сигурно с тампонче... newsm78
А за кукления театър - мисля, че е ранко още  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт