Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 595
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро...
Коконка - честита нова къщурка... Пожелавам ти да изживеете най - щастливите си години в този дом, изпълнен с уют и топлина...  Hug
Ирка, да ви е жива и здрава каката...   bouquet
Тополчице, и аз това казвах - добре, че трябваше да излъчат нещо, свързано с нас - и само гледай какво стана...
Няма да се надявам да го излъчат вече, че току виж я земетресение стане, я някой вулкан вземе, че изригне...  Mr. Green
То бива, бива да съм карък, ама това на нищо не прилича...  ooooh!
Хайде да отида да си допия кафето, пък после ще пиша още...
bowuu

Мийче - как отчитаме ниската Т ?   newsm78

# 166
Честит Рожден Ден на Теодор
Gerit0 Честит Рожден Ден на Нели, да е весела и щастлива!!! ИраМира Честит Рожден Ден и наВашата кака

И въпрос, какво правим с общия РД???
Клубчетата в центъра също са ок, одобрихме ли някой???
Предлагам да направим както за срещата на Януарчетата, да съберем по 10-15 лева, ако искаме и торта и да видим колко дечица се събират, след това да резервираме клуб.

nadya_geo неприята ситуация, в какво се изразява инфекцията? Детето как се чувства? Дано бързичко мине и АБ да помогне. Praynig
Лейди ФиЛ много драматичен започна да става сериала. Аз не успях да гледам снощи но май ще дръпна и аз сериите. Липсва ми "Секса и града" и Съпругите засега го замества отлично, когато не заспя гледам и "Изгубени". Толкова за сериалите  Simple Smile
Джуличка навремето баща ми така ревнуваше майка, случвали са се какви ли не неща. Чудех се как му идват в главата такива бръмбари, но тя още си го обича и след 30 и няколко години брак за си супер. Ако не се бяхте скарали нямаше да се обичате така бурно! На мен такива емоции в повечко ми идват, на Вас пожелавам много да сте щастливи. Важното е, че сега когато имаш нужда от подкрепа с мажо всичко си дойде на мястото.
Коконка честита ти къщичка, пак ти пожелавам много щастливи моменти да имате там!

Lusesita супер е бритончето на Стефчо, добре се е получило. За празника честито и от нас!
Nivea Тежко е когато се прави компромис, но по себе си съдя, че като майка най-важното е да съм до детето си. Аз направих още по голям завой още когато започнаха перипетите преди бременноста. Сега си гледам детето и се опитвам да работя вкъщи, но ми е доста трудно. Въпреки това съм щастлива и това ми стига. Обаче усещам че с мъжа нащата нещо започват да боксуват, да видим.
За лекарите, аз попаднах при едни който са доста прехвалени, и взимат доста пари, но се оказаха супер безотговорни. В същото време, други който нямаха тарифи си гледаха добре и съвестно работата. Мисля, че трябва сериозни критерии, за работата им за да няма такива недоразумения. Както за всичко в тази нашата страна.  

# 167
Привет и от мен

Фил, много дни са това. Явно нещо отвътре тормози организъма  Thinking
Т аз я усещам с целувка. А и на Яни й се зачервяват бузките и устничките. Добре, че рядко ни се случва.  Praynig

Мече, Коконке, липсвахте! Коки, честит нов дом- много щастие и дълги години топлина и уют да преживеете в него!   bouquet

Честито на рожденниците и техните семейства.  Hug

Днес врънкам половинчо да се разходим, но той се опъва, че след вчерашната разходка така ме свиха контракции, че даже не ми се ядеше. А щом аз не ям, значи ми има нещо  Blush Още не съм се предала обаче  Naughty Искам навънннн!  Mr. Green И да харча паричкиии!

Джули, бравос за палавата нощ!  Peace Аз си чакам пролетта.  Tired

Ане, разнообразете се с половинчо и дано потръгне. Пък може и вие една разходка до ХИТ-а да направите  Whistling

Луси, много е сладък Стефчо с новия бретон. И ние вчера понамалихме малко на Яни бретона, но снимка после, че тя е още при баба си. Вчера я видях за малко само. Толкова ми се зарадва хлапенцето  Heart Eyes

# 168
Обаче усещам че с мъжа нащата нещо започват да боксуват, да видим.
Аааааа, не така. Naughty Взимай пример от Джули и марш в леглото. luvbed Секса много помага в такива случаи. smile3521
По този повод, да ви разсмея малко..........Вчера мъжо ми предлага среднощно питие.......изброява какво има във вълшебното ни шкафче "..............и шампанско. Обаче нямаме сметана и ягоди. Ама то всеки може да намаже жена си с шампанско и ягоди. Бъди българин намажи я с чесън и шкембе чорба!" Joy Joy Joy
Аз му предложих, да ме намаже ако иска с ракия, че и без това съм настинала, пък аз ще забъркам една шопска салата. hahaha

# 169
Коконке, радвам се ,че сте добре, а описанието ти на къщата звучи като в приказките личи си че си много щастлива дано винаги да е така.
Мече стискаме палци да минава леко обучението.
Теди много ти се радвам каква си оптимистка!
Jovana направо настръхнах като,четох за бавачката, добре,че си я усетила навреме.
Луси много е готин този младеж Стефчо  и аз го подстригах моето моче,че беше заприличало на хипарче.
Като казахте за сериали, някой да знае дали давт някъде все още др Хаус или дали го има в Арена/Замунда. Моята половинка е луднал по този сериал и като вземе да ми вкарва едни реплики от там направо падам.
Гадинке отдавна се каня да ти кажа как ме радваш с отношението си към живота и как винаги съумяваш да намериш златната среда...поне по постовете които чета.
Ханна много ги разбира Миша тези работи с дупето. Аз вчера като ти прочетох поста и на шега попитах Боби къде му е дупето е той като взе,че показа и умряхме от смях, че и други атрибути знае къде са му. Мъжка му работа.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 14:08 от Духче

# 170
  • Бургас
Здравейте и от мен. Grinning

О,коконка честита ви къщурка.Скоро питах за теб. Wink

Джули,не се ядосвай важното е детенце да е добре.То в БГ винаги така става.Винаги съм си мислила,че софийските лекари са по-надеждни от бургаските ама нейсе. #Cussing out

Аз гледам Отчаяните съпруги по бтв,че има страшно много други филми,които си заслужават да се гледат,а наближават и оскарите. WinkМоже би като свърши четвъртият по тв-то ще си дръпна петият ,но по натам. Grinning

А гледахте ли вече и "Сексът и градът" филма,не сериала? Явява се като добър завършек на всички сезони на сериала. Wink

Ирка,честита ви рожденничка !   bouquet

Луси,да ти е жива и здрава племеничката !  bouquet

Честито и на всички рожденници ,които пропуснах в последните дни   bouquet покрай нашите болести нямах много време за писане. Embarassed Embarassed

Хубав ден на всички . Hug

# 171

Духче, и аз имам подобна дилема. Отклоних няколко пътувания в чужбина до сега...от лагам момента на раздяла...до кога обаче? Мисля че вече не мога. Сега трябваше да съм в Щатите за 10 дни. Е, мъжът ми отиде сам. През Февруари отказах една конференция в Амстердам. Ама не може така вечно. И аз се чувствам най-лошата майка...

Патецце, сподели опит моля?

Аз не се чувствам лоша майка Simple Smile. Напротив, аз съм най-добрата мама на света ако питаш мойто голямо момиче. Всичко е въпрос на организация. Ако имаш на кого да оставиш детето и чувстваш, че е в сигурни ръце, всичко е ок.

А като стана дума за гледачките - някой пробвал ли е да си прехвърли майчинството по тази програма в подкрепа на майчинство. Аз вече се опитвам 2ри месец. От десет кладенеца вода съм донесла на "Социалните" служби да видим каква ще им бъде присъдата. Тези служиби са всичко друго но не социални... Опитвам се да прехвърля майчинството на гледачката ми, която е гледала и първото ни дете и съм супер доволна и щастлива с нея. Ако успея ще ви се похваля и ще споделя опит.

Коконке, толкова е хубаво, че имате нова къща и то в Канада! Още сънувам тази Канада. Винаги ще я сънувам сигурно. Бъдете щаствливи там и се наслаждавайте на всеки миг чист въздух Simple Smile.

За лекарите - явно всичко зависи от болниците, от хората, от отделението. Нали знаете за историята на моята приятелка, която роди в 25 семица. Бебето е още в Токуда, но там тя случи на страхотни лекари, професионалисти, истински хора. Надявам се скоро да ги изпишат, въпреки че има все още проблеми с дробчето, детенцето е живичко и добре обгрижвано. И всички се надяват, че ще го изпишат скоро. А там те са платили само една пътека за 15 дни. Детето е вече почти 5 месеца в болницата. Истината е, че и в чужбина има некадърни лекари. Това, което ги отличава от нашите като цяло е отношението към пациента - пациентът е третиран като личност, а не кото предмет (основен препъни камък в нашето здравеопазване).

Но стига толкова писания, бъдете здрави вие и дечицата ви! Весел ден на всички!

# 172
patenceto  Аз подадох документи в началото на годината по програмата  "В подкрепа на майчинството", но засега нищо. Споменаха че нямало пари.

# 173
  • София
Честит рожден ден на какичките на Мирко и Стефчо!

Теди, да си сядаш на дупето и да си почиваш! Още малко остана!  Hug
Мече, успех в учението!   smile3529 А каква хитруша е станала Джули! На кого ли се е метнала?  Heart Eyes
Коконка, честита ви къщичка!!! Нека да е пълна с топлина и обич и да е огласяна от детски смях!
Пусни някоя снимка да оплакнем очите и да помечтаем.  Grinning
В момента и аз съм на вълна ремонт на новия ни дом. Чудя се как от нищо да направя нещо.  newsm78 От няколко дни умувам да има ли душ кабина в банята или не. Че скоро Ивана няма да иска да се къпе в коритото и не знам в кабината дали ще е удобно да я къпя. Тя и сега през по-голямата част от времето е изправена и се зяпа в огледалото - суетничка май ще ми е.

Патенцето, дано скоро да изпишат бебето на твоята приятелка!  Толкова се намъчи малката душичка. Hug

# 174
Здравейте!
Болничките бързо да се стягат и да оздравяват!!!
Честит рожден ден и на порасналите каки!

Нивеа, аз мия зъбите със силиконова четка, без паста. Нахлузвам я на пръста и търкам, отгоре, отдолу, малкото ме хапе, хили се, пак търкаме и така - колкото-толкова. А за бавачките - има такава тема някъде из форума, мяркала ми се е, може да контактуваш директно с мами, които са ползвали услугите на определена бавачка. Друго, което аз бих ползвала, ако ми се наложи е т.нар. nanny share - една, която гледа поне 2 деца. Така е по-добре за децата , според мен. Но отново разбира се, трябва сериозен подбор.

Забелязвам, че и мамите минаваме през периоди като бебоците, първо се чудихме стига ли кърмата, сега добре мами ли сме? Обаче това не се случва с мамите на две деца, нямаме време и да си го помислим ( а време за форума имаме, нали?).

Ане, недей така, какви боксуваници? Оправяйте нещата докато е време, за всеки проблем има решение, всеки прави грешки, човешко е да се греши. Ние си оправяме проблемите с много говорене, но пък дава резултат - ако се попадне в същата ситуация всичко е изговорено и всеки си знае как да постъпи. Стискам палци.

Духче, радвам се, че звучи така, виж, според мъжа ми съм депресантка, поне на този етап.

Клои, гледх Секса и Града, не е лош, но имах повече очаквания. Ама не може да не се гледа де.

Вчера гледах и The Visitor заради номинацията за Оскар за главна мъжка роля, ако някой го гледа бих го изкоментирала.

Патенце, много рядко пишеш напоследък, взимай си бележка.

Мирка, успех с ремонтите.

За нас засега няма какво да кажа, защото току-що станахме и аз по стара традиция след като нахраних народа се настаних с кафето пред компютъра. Но по-късно, ако вземе да се случи нещо интересно, ще докладвам.

# 175
Здравейте,

Всички болни дечица да оздравяват бързо. Hug

Мече,Коконка,радвам се,че писахте.Коконка,честита ви къща.Да живеете в мир и разбирателство в нея.  bouquet

Честит рожден ден на каките на Мирко и Стефчо.Да са живи и здрави.

Ане наскоро и ние с мъжа ми минахме през такъв период,но се оправихме с разговори и компромиси и от двете страни.

# 176
  • на плажа
 Какви са тези упорити температури!!!!!!! Бързичко да се оправят дечицата!
 На новодомците - много радост и щастливи мигове в новата къща!
 Аз пък ще пусна един компромат  Mr. Green.
 http://media.snimka.bg/2012/010279297-big.jpg

# 177
Да се похваля- наложих се днес и се разходихме. Купихме НАЙ-НАКРАЯ столче за кола за Яни, че малката коконделка не може да се вози все във моя скут. Сега нали ще пътуваме и на по-далечни разстояния.  Wink И похапнахме в МакДоналдс, че все за японското меню му говоря на половинката.   chef

Ира, нещо не познах кой е на снимката- по дупе не мога да ви разпознавам още  Mr. Green

# 178
  • на плажа
 Теди, честито за столчето! Какво купихте? Аз си мисля да взема от 9 до 36 кг, но се колебая все още и дребния пътува в кошницата. Нашата поне е до 13кг, но прогресивно отеснява.
Ира, нещо не познах кой е на снимката- по дупе не мога да ви разпознавам още  Mr. Green
Лявото дупе е на Тедко, а закръгленкото на Мирчо  Joy.

# 179
Честит рожден ден на Теодор на aanet! Много здраво и щастливо детенце да расте  bouquet
Люси, честит рожден ден на братовчедка му на Стефчо Hug! Много е сладък с новата прическа, бонбонче Heart Eyes
ИраМира, честит рожден ден и на вашата кака  bouquet
Коконка, честито ви жилище  bouquet! Страхотно звучи, как си го описала! Пожелавам ви радостта, щастието и любовта никога да не излизат от дома ви Hug
За сериалите, много съм се зарибила по 1001 нощ Money
Патенце, дано в най-скоро време бебенцето да си е вкъщи с мама и татко Praynig
Ane, винаги има такива моменти, иначе няма да е интересно! Много се радвам на приятелки, които гледат по-философски на живота и не обръщат внимание на дребните неща, а не като мен да се чудят за какво да се тормозят Whistling
Теди, стискай, още малко остана, винаги има време за харчене на пари Simple Smile
Вале, наистина си много позитивен човек  bouquet
Ето го моето момче как си играе Grinning: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/877/11899951.JPG

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 16:00 от matza83

Общи условия

Активация на акаунт