Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 399
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
ЧРД НА Теодор на мама aanet ! Да е много здраво и весело дете!

Четох , четох и сега забравих даже какво щях да пиша .Съвсем съм изкукала .А да , на нас са ни готови изследванията - всичко е в норма , само хемоглобина е малко нисък - 103 .Каза ни да пием един месец Малтофер сироп ,по 10 капки на ден и после пак ще пуснем изследвания . Има ли друго дете с нисък хемоглобин ?

Хайде вече болничките деца да се оправят  Praynig Много лошо така  Sad

Коконка , много ми хареса новото жилище както го описваш . Точно за такова съм си мечтала , но за сега ще се задоволим с това което имаме . Пожелавам ви много щастливи мигове в новия дом!

Честит нов бретон на Стефчо !

Като чета колко сте работни повечето , чак ме хваща срам .Аз хич не мисля още за работа  Embarassed

Лек ден на всички  Hug

# 181
  • София
Ей от нощес до сега не мога да ви смогна.
Честито на рождениците днес.
Напоследък нямам време да влизам и в другата тема за поздравите.
Ходих днес на зъболекар сутринта и се прибирам, малкия не спал, големия не откъснал очи от ТВ, а снощи му разширяваха зениците а таткото....играе на компа. ooooh! Просто...много им е хубаво без мен явно. Outta Joint Като се прибрах и веднага ги подхванах.
Много се радвам за новата къща на коконкаHug Само хубави моменти да си имате в нея.
Аз пък исках да питам за бебетата и бебероните. Mr. Green Моя от известно време по цял ден си се разхожда с него в къщи. Държи си го като цигара в устата, понякога го цуцка обаче не го пуска. Rolling Eyes Как е при вас? Май много се пристрасти. newsm78

# 182
Дамче - аз още 6-7м на Стефан му скрих биберона и само при приспиванията го ползваме. Дори и тогава понякога не го иска и заспива и без него. Изобщо не му го давах през другото време и той свикна и не го търси. Можеш да го скриеш и да го за баламосаш с нещо и с времето сам ще спре да го търси  Peace А очилата на Алекс временно ли ще е, има ли шанс очите да се излекуват и да ги свали след време?

Ах, Тополчице, как ме разсмяхте с мъжа ти  hahaha
Ане - да се стягате с половинчо и да се сдобрявате, наистина в разговорите е истината, ние с мъжо редовно бистрим темите  Naughty
Теди - честито столче на Яна  Hug И полека с разходките    Hug

Ние отскочихме до Педито и детенце ми е здраво според нея, обясних и че пие много вода и е възможно и да му е тежко на коремчето. Тя се съгласи. И то какво стана, сама си сложих диагнозата  ooooh!
Много ви благодаря за честитките за Евето  Hug иза отзивите за бретона, явно като за сефте съм се справила  Mr. Green

# 183
А да , на нас са ни готови изследванията - всичко е в норма , само хемоглобина е малко нисък - 103 .Каза ни да пием един месец Малтофер сироп ,по 10 капки на ден и после пак ще пуснем изследвания . Има ли друго дете с нисък хемоглобин ?
Докато бременеех с Явор, все бях с нисък хемоглобин. На няколко пъти го подхващах тоз Малтофер........ влизах в норма......... и като го спра, след месец пак същата картинка. Е, предадох му го и на него в крайна сметка ниския хемоглобин. Отказах да му давам и на него Малтофер, именно поради тази причина, че резултата е нетраен. Наблегнах на храна, богата на желязо и така постепенно нещата влязоха в норма. Но той беше вече по-голям (около 3 годишен) и можех да експериментирам с храните. Сега вече хемоглобина му си е в норма, вярно че е по към долната граница, но все пак в нормите. Peace

# 184
  • В сънния Люлин, прибулен...
иза отзивите за бретона, явно като за сефте съм се справила  Mr. Green
Люси, и моето момче е за подстригване, таковата, ти не беше ли от западните покрайнини? Аз, таковата, честно ще си платя  Laughing
Таман ще си развиеш и затвърдиш уменията, пък после може и бебешки салон да отвориш!

Относно хемоглобина - никога Миташки не е бил с нисък. Аз съм пила по време на бременността Малтофер. ОБаче детето не  е кърмено, от трети-четвърти ден е на НАН ХА, което е обогатено с желязо, а откак са му въведени зеленчуци и месо, се спуква да яде спанак, броколи, телешко, дроб. Така, превантивно. Последният месец на изследванията беше със 129 хемоглобин. Heart Eyes

# 185
  • София, Дървеница

...всичко е в норма , само хемоглобина е малко нисък - 103 .Каза ни да пием един месец Малтофер сироп ,по 10 капки на ден и после пак ще пуснем изследвания . Има ли друго дете с нисък хемоглобин ?

Да, дори е 101, но не съм занесла резултатите на доки още...
Домашните рецепти за повишаване на хемоглобина са телешко месо; чай от шипки, офика и глог, ако се не лъжа.. И червено цвекло (щях да купувам, но нямаше в хипермаркета  Close), малини, т.н.

# 186

...всичко е в норма , само хемоглобина е малко нисък - 103 .Каза ни да пием един месец Малтофер сироп ,по 10 капки на ден и после пак ще пуснем изследвания . Има ли друго дете с нисък хемоглобин ?

Да, дори е 101, но не съм занесла резултатите на доки още...
Домашните рецепти за повишаване на хемоглобина са телешко месо; чай от шипки, офика и глог, ако се не лъжа.. И червено цвекло (щях да купувам, но нямаше в хипермаркета  Close), малини, т.н.
Също така черен дроб...
Изключително много помага...
А да не забравяме и спанакът, копривата, лападът и всички други такива зеленища...

# 187
Здравейте момичета! Чета чета да наваксвам нищо да не пропусна но много пишете Simple Smile при нас нищо интересно. честито на всички с поводи. Мерките на Янита за 1 година са 11 кг и 80 см. Хемоглобина ни е 110 казаха ни че е добре. През бременноста и аз пиех малтофер но ми се повръщаше и минах на цвекло вдигнах го с него. Купихме си паста и накрайник ще почваме да мие зъбите от днес, малко ми се вижда невъзможно. Ползваме гърнето за акане но за пишкане мисля да я уча лятото когато е по топло да е по голо дупе.  Ходим от доста време и искам да попитам някой заведе ли детето на ортопед? При последния преглед задължителния от ЗК ми каза като проходи да я заведа. Лек ден на всички. Hug

# 188
  • София
А да питам децата ви ядат ли ги тия зелении? С какво ли не се опитвам да маскирам спанака, но винаги го надушва и следва яко плюене.

# 189
MELISA_bs ,
аз до колкото знам - прегледа при ортопед е на две годинки .

# 190
  • София
И аз знам че когато детето проходи е хубаво да се отиде на ортопед.Не е задължително,но е желателно.
Аз засега не мисля да водя Лъчезара.

Иначе за зелениите,ми яде ги.Тя не ми е отказваля ядене досега.Готовите пюрета вече не ги харесва,но ако няма друго ще и такова ще свърши работа.

# 191
Фил, аз прочетох, че нямаш регистрация, с този линк би трябвало да влезеш през моя акаунт. Ако не става , мога да то пратя парола и ник. По принцип някъде в заглавието трябва да има цифрички, които да обозначават сезона и серията - първото е номера на сазона, второто е серията, загледай се и ще видиш. Hug
И ние днес получихме столчео , по-скоро си го взехме, защото от сайта, в който поръчвах го бяха дали само по фамилия, без тел., без нищо, куриерите се чудели как да ни открият. Та в този дух не поръчвайте от www.levbg.com  - много са несериозни и системата им е кофти, първата ми поръчка така и не дойде, изгубили я...  ooooh!

# 192
Теди, честито за столчето! Какво купихте? Аз си мисля да взема от 9 до 36 кг, но се колебая все още и дребния пътува в кошницата. Нашата поне е до 13кг, но прогресивно отеснява.
Ира, на Кенгароо, 9-36 кг и после минаваме на седалка само. Сега като ходим да си вземем Въша ще го сефтосаме и се надявам да седи вътре. Че Мимозе ме наплаши- Ради изобщо не приема такава дискриминация: отзад, в стол, вързана...   Thinking

Гледам, за изследванията говорите. Нека мамите на девойки ми кажат как им взимат урината за изследвания, моля  Praynig Като се сетя на 6 месеца как се изтормозих... накрая издържах Яни в една фруктиера  hahaha Ама сега не вяврвам и този път да ми мине номерът  ooooh! Тез колектори са измислена работа  Naughty

Зелении, яхнии и други манджи- всичко се изяжда.  Blush Яни досега ми е отказала само спанака на Хипп и едно пюре мое производство (чушки, морков и картоф). Половинчо каза "ква е таз лютеница", а малката стисна устата  Sick

# 193
  • до една звездичка
А да питам децата ви ядат ли ги тия зелении? С какво ли не се опитвам да маскирам спанака, но винаги го надушва и следва яко плюене.

Ooooo, Стела обожава спанак! Изяла е повече от Попай моряка, сигурно. А броколите са и любими  chef

А за урината - първия път нямах проблем. Просто доближих чашката и трябваше само да следвам траекторията на пишото Laughing

# 194
  • София
Дега колко време чака да пишне Стела?

Теди да не те притеснявам,но и аз това ще ти кажа.Яни няма да иска да седи в стола!
Дано не съм права

Нащо столче е Бреви 9-18кг ,защото легналото полежения е голямо(почти колкото на кошниците).Удобно и е,седи в него,определено си заслужава.Пък когато му дойде времето ще го сменим с по-голямо.

Общи условия

Активация на акаунт