Преди година Януари, най-красивият отбор юнаци ни стовари!

• 10 376
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
  • на плажа
 ЧРД на Мацата и от мен!   bouquet
 Само да вметна за черния дроб и субпродуктите от пернати - не давайте на децата, защото купешките са бъкани с антибиотици, а там се отлагат най-много. Черен дроб - само телешки  Naughty, макар че аз мразя да ми мирише на дроб и не готвя дреболии.
 Изследвания за годинката не сме правили. Може би след 2-3 месеца.
 За столчето - мисля да вземем такова , но ще огледам и други. Това на Импи ми допадна също.

# 226
Току що дадоха репоража по Нова ТВ за Енрико и Джули, дано довечера да го повторят Praynig
Джулка, много готина мацка си Wink, а Енрико е бонбон Heart Eyes

# 227
Честита първа годинка на Миша, Дидо и Калоян Hug Много здраве, щастие и усмивки Hug
Мацата, честито и на теб HugМного здраве и семейно щастие Hug
Аз също слагам задължително в столче за кола , нашето е от 9-36кг.Сърди се в него , но няма как!
Ето малко снимки от аква парк, на който му се гледат(предимно аз на фона на аква парк Laughing)-
http://www.marita11.snimka.bg/album.php?album_id=304897&pid=10291458

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 12:23 от mari_rus

# 228
  • на плажа
Току що дадоха репоража по Нова ТВ за Енрико и Джули, дано довечера да го повторят Praynig
Джулка, много готина мацка си Wink, а Енрико е бонбон Heart Eyes
Къде да го търся сега, че го изпуснах?

# 229
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИША, ЛЮБИМКАТА НА ВСИЧКИ! НЕМА БЪДЕ ВСЕ ТАКА ЖИЗНЕНА, ИГРИВА И СЛАДКА!
 bdbaloni baloni baloni baloni newsm59 newsm38 Tada  bouquet
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1708 - ето го нашето столче.
Маце, какво казаха, хубав ли беше репортажа?

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 12:31 от Ewito

# 230
Ирка, аз съм го записала на телефона - като се видим ще ти го покажа...
Изненадаха ме обаче и не можах да чуя всичко...
Онзи нещастник, който ломотеше по телефона май каза, че не съм била специалист по медицина ?  Thinking
Ами явно тогава и всичките му подчинени не са, защото постоянно влизаха и ме питаха защо съм в отделението им, като детето няма нито разстройство, нито повръщане нито Т...

П.С. Има едни дребни подробности, които ще кажа на тези от вас, с които се познаваме...
"От съображения за сигурност" Laughing  , на другите като се видим и се опознаем...

# 231
Всичко най-най и от нас на рождениците Heart Eyes.По повод столчетата за кола ,много сьм за .Бобо не седи в него с голямо желание,макар че се вози от двайстият си ден . Но никой не го пита,вкрайна сметка е за добро.

# 232
  • Карлово
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=800&bm=2
ей тук качват календара по нова, но вероятно по-късно ще го пуснат от 12 часа днес.

Нищо не ксазвате за офертата за тениските newsm78

# 233
  • София
Хей...то направо да зарежем...как го пуснали репортажа, направо да не повярваш след толкова време ама все пак...пуснат. Peace
Естествено го изпуснах и сега ще чакам на линка на микки да го гледам.Въпросът е въобще следва ли нещо след този репортаж??!! Rolling Eyes
Микки за офертата за тениските аз лично нямам нищо против но пък ми се струва малко скъпичко за една детска тениска 15 лв. newsm78
ЧРД на Мацата!

# 234
  • София
Честит рожден ден на Мацата!!!
Пожелавам ти преди всичко здраве и късмет, много щастливи и усмихнати мигове и разбира се най-вече любов!

snej_74, голяма беладжийка е Теди!  Heart Eyes Тепърва обаче предстоят големите пакости.  Simple Smile
А за цвеклото е въпрос на вкус. Аз съм замразила на кубчета сварено и пасирано цвекло и чат пат слагам за цвят на манджата. Най-вече да прикрия зеления цвят на лапада и спанака. Комбинирано с други храни не се усеща толкова вкусът на пръст.
alanaa, хемоглобина на Викито е страхотен! Защо се съмняваш в резултатите?
Мари, страхотна мацка си! Heart Eyes
Микки, аз съм ЗА тениските.  Peace Може още отсега да започваме да уточняваме логото, бройката и размерите,  защото дори и да не идват на срещата, предполагам че повечето ще искат да си имат такава за спомен. Аз съм само за детска блузка, но може да пуснеш една анкетка и ако се съберат повече желаещи и за дамски, може и да се замисля.

# 235
П.С. Има едни дребни подробности, които ще кажа на тези от вас, с които се познаваме...
"От съображения за сигурност" Laughing  , на другите като се видим и се опознаем...

Ух ма си значи...    Crossing Arms 

Да не ти се е свалял докторО!?!   Thinking

# 236
  • София
Микки, този линк в Нетера-та е платен. Побързах да се регистрирам ама... Mr. Green тцъ...НТВ платеноооо! #2gunfire

# 237
  • София
Микки, този линк в Нетера-та е платен. Побързах да се регистрирам ама... Mr. Green тцъ...НТВ платеноооо! #2gunfire

И аз не успях. Тъпо.  #Cussing out

# 238
Момичета, за Нетера, има безплатна опция, но само за гледане на предишни предавания, тоест там където пише - Виж предишни предавания.По мои изчисления репортажа на Джулка ще го качат минимум след две седмици в Нетера.
Мирка, благодаря за комплиментите Hug

# 239
Зимна, благодаря че сподели за отделянето и пътуването  Hug наистина ми е важно. Много хора биха си помислили, тази глезла се превзема вместо да е благодарна за пътуванията които може да прави. Да, ама не е така. В един момент приоритетите се променят и е много по ценно и важно да си остана с детето у дома от колкото да пътувам. Е, социализирането ми липсва определено, но ще наваксам.

Ето благодарение на това което всички вие споделихте успях да си понапълня вече календара до средата на Май Simple Smile

Зимна и аз си мислех - как ги събирате столчетата? Аз взех Макси-Кози Тоби - е, не съм доволна - за тези пари очаквах по вече.  А такъв рисърч направих. Както и да е. Ще си го ползваме до 18 кг. А после по хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт